47

Закърмен с НАТО

преди 1 година

Само русия заплашва , а сега и оправдания си търси

46

Анонимен

преди 1 година

Рашките ядрените си ракети отдавна са ги окрали и разпродали. Имаше: период в който в Русия можеше да си купиш всичко .

45

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Лекар ......Моля те, запази словестната си диария за клуба на младият евросъединител !

44

Gorskio

преди 1 година

Тея .льох.мани 8 месеца лаят как ще разбомбят Берлин, Париж, Лондон и Вашингтон с ядрени ракети, сега, видиш ли, се сетили,че западът имал ядрена реторика. И не спират - журн.алята по руските телевизии по цял ден сеят атомни бомби по целия свят.

43

Анонимен

преди 1 година

И кой е Сатаната? Що ми се струва, че е дин дребен плешив пор, убил десетки хиляди в Алепо, сега убива и продължава да убива.

42

анонимен келеш

преди 1 година

Челси Лондон изритаха Абрамович и сега с новият си собственик бият наред:):):)Новият собственик е САЩ:):):)

41

Лекар

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ Ти не можеш да разбереш какво съм написал, а си тръгнал да се изявяваш.

40

Анонимен

преди 1 година

Не ства дума за геополитика, Русия не води война срещу Украйна, или НАТО, войната е срещу сатанизма.

39

Възмутен

преди 1 година

А Солвеев защо иска да гръмне спътниците на Елон, а? И да бутне Стонхеч, а? Ужас. Аз съм във възмущение!

38

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Лекар Ако за теб опровержения са бълнуванията на наркомана от Киев, то ти не си лекар, а си ЗА лекар !

37

Лекар

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ Руските слуги сами си измислят фантасмагории, и сами си ги опровергават, като сами си се радват на опроверженията. Това със сигурност си има име в психиатрията.

36

Хохохо

преди 1 година

Б.е другарю, я виж твоя другар к.в.о говори....водещият на "Вечер" по канал "Россия 1", Владимиром Соловьов, предложи сателитите на Мъск да бъдат ударени с атомно оръжие.... А.й.д.е бегай да се безпокоиш от лудостта на собствените си другари по лудост!!!

35

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Шойгу не е разговарял , а директно предупредил - Спрете, иначе ще ви унищожим! ......И днес в трескава спешност, Запада изпраща невзрачен и незабележим политик, президента на ФРГ, със задачата да предупреди Зленски - За сега СТОП на операция "*** бомба", защото става страшно!

34

тодор живков

преди 1 година

В Русия ако не викаш Хайл си никой . Зомбираха голяма част от руското общество с цел планираното завземане на Украйна . Много хора са с големи привилегии и доста ще им e неприятно да се отместят от хранилката. Ходят по неофициални канали да се молят на САЩ да ги омилостивят бедненките .

33

Зеленски

преди 1 година

Както каза Зеленски - когато руската пропаганда започне да говори за това какво престъпление щял да направи противника, значи в Кремъл или вече са го направили и се опитват да отклонят вниманието, или са планували да го направят, и се опитват да си създадат алиби.

32

Анонимен

преди 1 година

Б.е този нормален ли е, глух ли е? Неговият нисък вожд и другите джуджета от кремъл дрънкат непрекъснато за използване на ядрени оръжия и т.н...а този обезпокоен...хахаха! Разкарайте се от Украйна и си живуркайте в азия! Никой не ви иска!!!

31

Анонимен

преди 1 година

Слава Путину слава Росии

30

Таня

преди 1 година

И с право е притеснена. Скоро ще ви подпука чичо Сам. С тази глупава "специална операция" му развързахте ръцете. Сега прави каквото си иска и има идеалното оправдание да вкарва каквито си иска оръжия в Украйна, без никой копче да му каже. Каквото си направиш сам... и чичо Сам не може да ти направи :)

29

Анонимен

преди 1 година

Ще ядат ядрото. Делене на ядрото, после синтез на ядрото.

28

Анонимен

преди 1 година

Никой не разбра за чий туй ви е Украйна, защо върнахте света 77г назад в разрушенията у убийствата на втората световна война. Добре ли сте с главата? Май САЩ направиха огромна грешка , че ви помогнаха да победите хитлер. Днес 77г по-късно ще унищожите целия свят с безумните си амбиции за господари на света.