67

Специален Оператор

преди 1 година

Не безпакойтис, нищо няма да усетите!

66

Да бе

преди 1 година

Чухме го вече, повтаряш се !

65

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Ако Наришкин-Пишкин се е изцепил с подобен стейтмън, то положително не знае руский. Много сори, но Вашият Велик Вожд - най-Голямото Джудже и други песнопойци от агитката анонсираха десетократно, че ще ползват ядрено оружие срещу всяка страна, която помага на Украйна. Само че нещо се услушват като пръднали в рейс.

64

Обезпокоена?

преди 1 година

Това е НАГЛОСТ на ента степен!Тази,която разпали война в сърцето на Европа и то в 21 век била обезпокоена?Нямам думи да изразя възмущението си от тази безпрецедентна наглост!И за мен вече Русия приключи с образа на праведната,защитничката на слабите,носещата мир по света.Маската падна и света видя злото и озъбено лице на днешната Путинска Русия.Нищо вече няма да е същото...за Русия!

63

джо

преди 1 година

Укритие още не могат да осъзнаят, че ги водят за носа. Явно боят им е малко, но за това има цяр ще им нашокат канчето в следващия рунд. Вие си пишете бодряшки драсканици,те руснаците си знаят работата.

62

КаскетЯ

преди 1 година

Рашистите усетиха дебелия и почват да въртят дупета!

61

Пешо

преди 1 година

Копейки, как сте? Рублите ще стигнат ли за отопление зимата? Да знаете че на България не и трябват продажбите, може да си ходите у дома - велика Русия. Ще сме ви благодарни всички

60

Анонимен

преди 1 година

АхахахахТипично по руски. От 9 месеца все заплашват с ядрени ракети, сега това било нашата риторика?!??! Даже НАТО им каза, че ще ги смачка с конвеционални методи...

59

Анти-пропаганда

преди 1 година

Тук има призиви Москва да стане на блато, Русия унищожена и т.н. Обаче друг път се правите на загрижени за човешкия живот и сте против агресията, нали? Лицемери. Неблагодарници.

58

Анонимен

преди 1 година

света ще е по добро място без русия

57

Анонимен

преди 1 година

намирам Сащ за виновни в2 това 4е пипат търде меко с русия одавна трябваше да направят москва на блато

56

Анонимен

преди 1 година

Русия е обезпокоена, защото целият свят разбра, че тя е гола вода.

55

Анонимен

преди 1 година

Няма шанс за лечение. В Кремъл са невменяеми.

54

малоумна работа брей

преди 1 година

идитотие *** плещят как ще взирвяват ядрени бомби навсякъде прочеттете не медведев пиянизата и оня толуп рогозни изказванията а сега запада имал ядрена риторика на вас ви трябва сериозни психиатри да ви лекуват ми се струва

53

Анонимен

преди 1 година

До Министър Янев Защото тоя път ще го оставят да докара Просия наистина до разпад. Те неговите сами ще му видят сметката така или иначе.

52

Анонимен

преди 1 година

Значи Русия говори за м.ръсна бомба , напада ядрени централи , излъчват предавания където се обсъжда къде да се пусне атомна бомба за да има най голям ефект и накрая ядрената реторика на запада . Пак ги подхвана параноята тези ва.тни-ци

51

Анонимен

преди 1 година

Путин е уникален глуупак!!!Тоя дребен човечец закопа Русия завинаги. И като казвам завинаги си давам сметка че завинаги значи до края на дните. А този край няма да е толкова далеч колкото ни се иска.

50

Анонимен

преди 1 година

Режимът в ссср беше отвратителен, но това, което сега виждаме и слушаме от путинизЪма е мракобесие!

49

Анонимен

преди 1 година

Цялата шайка руски бандити около кремълското джyдже знае, че всички заедно отиват по дяволите след края на тази война и затова ще я протакат дълго време с всички възможни начини и средства. В Русия трябва да има революция за да се смени режима на къpвавия диктатор.

48

Анонимен

преди 1 година

Същите журналисти по руските телевизии заразправяха, как трябвало на се убиват украински деца и да се давят. Така просто за кеф и разнообразие.