20

Анонимен

преди 1 година

"Не, че нещо - не съм чул за случай клиент да е вкаран насила в такси. За протокола, даже и жълти стотинки поддържам в наличност, че да връщам. Да, да - понякога се налага" - ами, всъщност ни карат да Ви използваме насила. Цял свят използва Убер и Максим, ама Вие жалкарствате пред парламента до последно.

19

&~~

преди 1 година

Откъде накъде бюджетът ще компенсира бакшишите. Това гербаджиите са много нахални.

18

Бакшиш

преди 1 година

Не, че нещо - не съм чул за случай клиент да е вкаран насила в такси. За протокола, даже и жълти стотинки поддържам в наличност, че да връщам. Да, да - понякога се налага.

17

Анонимен

преди 1 година

"Аз отдавна не ползвам таксита. Тъй че..." - не четеш статията... "данъкът върху таксиметров превоз на пътници да е в размер на 850 лв., като само 300 лв. да се заплащат от превозвачите, а разликата да бъде поета от държавния бюджет, чрез компенсиране в бюджета на Столичната община." - ползваш не ползваш ще плащаш... Жалката картинка в България. Вместо да ни таксуват за градски транспорт за да лансират обществената мобилност както е в Люксембург и Виена ще субсидираме лакеите на мутрите.

16

Анонимен

преди 1 година

Всяко малко дете знае, че таксиметровите се явяват където и когато им кажат на протест по команда на ГЕРБ и ДПС заради Бойко и Пеевски, които имат пръст в собствеността на ОК и Йелоу. Поредната схема на евроатлантиците за източване на народа. Нищо ново под слънцето.

15

1

преди 1 година

Аз отдавна не ползвам таксита. Тъй че...

14

Анонимен

преди 1 година

Още десетина годинки да навлязат роботизираните таксита, и тия отиват на борсата, гладни и мрънкащи. Кой знае, гладът може дори да ги накара да се изкъпят! Ще видим през следващото десетилетие.

13

Шишо Бакшишо

преди 1 година

Този Кирил Ризов продава документи за кухи фирми и 95% от водачите на такситата не се осигуряват! Искат да плащат само 25 лв данък на общината, а той прибира повече от фалшивите фирми.

12

Ники

преди 1 година

Тези фиати където ги карат, хубави ли са??? Мисля и аз да взема едно типо

11

ездач

преди 1 година

До Случка от днес Абсолютно подкрепям!На газ карат, а цената е все едно че са с керосин.Не хора, а ***.

10

Случка от днес

преди 1 година

Нищо е заслужават! Наложи ми се да хвана такси сутринта, заряди прием в болница с анестезия. След 20мин чакане, се обадих пак и казаха, че таксита няма. Съответно закъснях за болницата. Разстоянието е около 5км. Когато ги извикаш за летището след минута са при теб изпотрепват се, по-голяма кирия. За вмирисаните коли и шофьори да не отварям дма. Направо да спират, като не им се работи.

9

Анонимен

преди 1 година

Тия пък мързеливци вечно мрънкат. Най-големите айляци. Колите им леш. Шофирането също. Все реват за пари, а петък или събота вечер все няма свободни коли. Или пък като вали. Ами излезте и работете.

8

ПЪТНИК

преди 1 година

Не може община,д-ва да определя тарифи и пр.Това е пазарна икономика.Ако можеш да се справиш-работи.Като не можеш-значи хващаш нещо друго.Тези,които не ползват такси трябва да им плащат данъка,за да не фалирали,защо?Защото софийските гербери и патриотите са решили за пореден път да скубят всички,защото е по-лесно.Колко са чисти такситата,за манипулирането на уредите да не говорим.Докато няма истинска конкуренция,така ще е.Може да е скъпо,но да видиш чистота,отношение,честна сметка и пр.

7

Шишо Бакшишо

преди 1 година

начин той на ден изкарва 500 кинта ама 80 Ст са му много да плаща а иска 40ст данък!))Тарикати!

6

Цар Иван Владислав

преди 1 година

Само факти-Да сте видяли в София таксиджия да спазва правилата за движение по пътищата? Да подава мигач-никога? Да кара в Бус-лента-винаги! Е.....питам а др.нарушения всеки ден?

5

Анонимен

преди 1 година

Откъде накъде държавата ще им поема данъците на тези... Като не им е сгодно, да бачката другаде...

4

Анонимен

преди 1 година

Таксиметровата услуга не трябва да съществува.

3

Анонимен

преди 1 година

Олеле, горките! Данък плащали! А аз какво да кажа като с данъка ми за месец могат да си купят още една трошка?

2

Анонимен

преди 1 година

Чудя се един бакшиш какво може да стане, след като вече няма да имат никакви клиенти. Който не може да стане полицай става СОТ, който не може СОТ става такси, а вече след такси май няма по-ниска прослойка.

1

Шпеки Леки фор Ю

преди 1 година

Протест под наслов:Искаме да си бием когото ни е кеф и да сме безсмъртни и безнаказани.