39

Анонимен

преди 1 година

Райчев я повтаря тая глупост вече няколко пъти, въпреки че от ДБ и ПП ясно казаха че няма да участват в никакви игрички с гербавите и ДПС! За сметка на това, пробива май дойде от левия борд, към който Райчев винаги е гравитирал

38

АК-47

преди 1 година

Ама Райчев нещо не е на себе си. Какъв Хр.Иванов бълнува, какви пет лева. Този освен да ни вкара във войната, няма друга цел. Всичките му други приказки са преливане от пусто в празно, нищо конкретно и се чудят с онзи генерал за кой да се закачат.

37

Анонимен

преди 1 година

Въплата комунистката Мария Бойкикева е горда със ситчето. 40 години безработно, а накрая американците и медиите на ГЕРБ го направиха медийна звезда. Ах, колко жалко е да си програмист и да гласуваш за Иванов докато 70% от народа е потънал в кал до ушите и работи за остатъците от обяда на чичо Сам.

36

Анонимен

преди 1 година

Андрея пак си изперкъл без бръдатия Юда ще има кабинет на старите пушки Паживюм увидеш таварищ

35

анонимен

преди 1 година

Какъв ключ е този ? Той е един елементарен шперц за всички врати които изникнат на пътя му. "На всяко гърне мерудия".

34

или

преди 1 година

Фигурата е претекст!Липсва желание държавата да се реструктурира! С нееднозначния приоритет на ЗАКОНА! След като можем да видим следния пример:Министерство на Здравеопазването Инкубатор за Фалшиви Здравни Досиета! Отказва въвеждането на технологии за диагностициране на тежко пострадалите индивиди!Прокуратурата Отказва да образува досъдебно производство за да накаже виновниците за този Терор!Висшия съдебен съвет, Отказва да разгледа позицията на прокурорите от гледна точка на Етичния кодекс.

33

Един Българин

преди 1 година

Значи гласиш Христо за следващ предател след ***? Проклет да е всеки, работещ с герб и ДПС!

32

Анонимен

преди 1 година

жената на товачка се сдоби с още един апартамент в Белгия или със скромна кола кола за празния гараж

31

11

преди 1 година

Лелеее, баш пък тоз бивол ли?

30

до к.24

преди 1 година

Нека Ристо и Гнома си направят коалиция и кабинет в сянка с ПП на Киро и А.Василев. Не вярвам някоя друга партия да се присламчи към тях, включително и стрина Корни. Онзи, лъжливият русофил ще опъва платната на още един-два избори и излъганите от Костя Копейката хора ще му теглят сиктира.Дано само Боцето с голямата си уста не развали калимерата. Приискало му се не ГЕРБ, а България да подарява въоръжение на укрите.

29

Анонимен

преди 1 година

Проблема е че партиите на Путин Герб, БСП ДПС Възраждане Възход имат пълно мнозинство в парламента. Трябва им някой който да маскира Герб като проевропейска.

28

Герб-жени

преди 1 година

Да си напълно независим значи всички други да зависят от теб. Пресметнатият риск е смелост.

27

Анонимен

преди 1 година

Не само ключът, но и хляба и ножа е в него ! Я ми припомнете, колко точно прави 39 % (от правото на глас) от 8 % (резултатът за ристю). Около 3.5 % от имащите право на глас. Водеща партия ...

26

Ключът

преди 1 година

За външната тоалетна е в христо иванов

25

Рапунцел

преди 1 година

ДБ е вредна за България!

24

Анонимен

преди 1 година

След като БСП-то кривна от пътя, сега ПП-то и ДБ-то ще почнат да се надпреварват, кой да пристане на ГЕРБ-СДСто, защото ще си кажат ние да не сме по-прости от БСП-то да си прави ПиАр на наш гръб и от друга страна ще имат вече пълното основание да се оправдаят пред народа и избирателите,че след като БСП може да спасява парламента, те защо да не спасят държавата и нацията в един такъв труден момент,когато има война близо до нас, инфлацията изяжда спестяванията и зимата идва,а избори не ни трябват.

23

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Приличащият на мравояд небръснат и смрадлив комунистически изтърсак, и англо-краварска Под Лога има голям мерак да краде, управлявайки окрадената ни от господарите му държавица.При по-други, морални времена, от него щеше да излезе достоен хигиенист най.малко на Централна гара.

22

Анонимен

преди 1 година

Вижте как Цветанка Ризова в момента се е надупила на ГЕРБ по Босфор тв,като е поканила двама провалени и крадливи гербави калинки-Николов-бившия шеф на АЕЦ Козлодуй и Влади Горанов.Ашколсум,Цветанке,машала!

21

Баба Пена

преди 1 година

Нито едно нещо не е вярно, казано от тази врачка Райчев.Само взима прите на наивниците.

20

Анонимен

преди 1 година

По-скоро колко ГЕРБ платиха на Андрей Райчев,за да им бъде глашатай?