23

Анонимен

преди 1 година

Трябва да има разследване и съд а не с нахалството си да отклонявате проблемите на страни

22

Анонимен

преди 1 година

В колапс са пътищата строени и проверявани то Боковите авери. В колапс сме ние дето караме по тяхи се трепем

21

Турист:

преди 1 година

Дано фалирате, та да дойдат хора които могат да работят, да правят добри пътища и да не крадат толкова!

20

Анонимен

преди 1 година

Колапс ? Пред колапс са заплатите на работниците, не печалбите на шефовете. За да продължат на същата печалба ако трябва ще мачкат хора с валяците, че да ги вложат в настилката. Бавно, некачествено, над бюджет. Това е обичайното при тях. Но печалбата, виж тя е неприкосновена.

19

Анонимен

преди 1 година

хахахах

18

Дзъ

преди 1 година

Е, свикнахте 12 години на яките кинти, връщахте ресто, имаше доволно и за шефовете ви - ревете на техните глави. Може да отложат купуване на поредната яхта за милиони и да се смилят да ви платят заплати. Не очаквайте народа да се разреве от съжаление

17

-

преди 1 година

Пред колапс били, какъв колапс бе нагляри , като 10 метра път не можете да направите. Хората се изтрепаха заради некадърността ви. Заслужавате доживотен затвор , в килия без прозорци

16

верно

преди 1 година

когато рязаха баницата с боката нямаше грижи, сега реват, а? магистралите и пътищата им са с гаранция франция като ги направят.

15

aaa

преди 1 година

Ехо, господин министър, не се обяснявай ами строй магистрала Хемус незабавно. Ако трябва отиваш и ти там на терена и гледаш колко асфалт слагат, колко чакъл и тн. Контрола се прави по време на строителството като има някой непрекъснато на терен да гледа какво става и да мери с рулетчицата.

14

Анонимен

преди 1 година

И да лъжат и да не лъжат, факт е, че се краде от най-високо поставения до този на снимката с оранжевата жилетка...

13

Уелоу Стоун

преди 1 година

А какво да кажем за пренаредените жълти павета също от фирма Трейс, върха на наглостта и некадърността.

12

Качо

преди 1 година

Бат Живко Недев ми е бил шеф в Трейс. Купи си ламборджини за 2 месеца. Караше ни да слагаме по тънко асфалт

11

Нищо им няма

преди 1 година

Щом за Бенрлита имат пари

10

.!.

преди 1 година

значи аз искам да попитам за ремонта от белозем до чирпан! дето тиквата го позна и свърши миналата година юли месец! Та този ремонт пак трябва да го ремонтирате! Щото положението пак е както от преди ремонта!? Та когато ми отговорите на този въпрос тогава евентуално може да има и пари!!! Яй сиктир! правим ртемонти на ремонти на ремонти на ремонти! при това тия "ремонти" издържат най много 3-4 месеца и после пари искаме! ами да ви ....

9

Реалист

преди 1 година

Построеното от ГЕРБ дава фира няколко месеца, до година след приключване на проекта. Това е обир с особено големи размери. Цената я плащаме всички ние.

8

Анонимен

преди 1 година

Неадекватно изказване на браншовата камара Пътища. Нали асфалта и основата са по-тънки? Защо да не се гледа в миналото - тогава са направени ли некадърно поради липса на компетентни или по-вероятно умишлено да са направени така. Наистина не знам друга държава около нашата даже ако погледнем - няма толкова компреметирана магистрална настилка като нашите. На 5-6 години асфалт, а изглежда като на 20 с безброй пропадания и кръпки... ясно е, че основата е проблемът това което е под асфалта.

7

Мен

преди 1 година

Кой от шефовете/собствениците на строителни фирми няма пари за хляб, да си каже бе аз ще му дам. Да не стане само така че уж пред колапс, ама имоти и коли за милиони и през две седмици на малдивите?

6

И

преди 1 година

НИЕ СМЕ ПРЕД КОЛАПС-ИСКАЙТЕ СИ ПАРИТЕ ОТ ТИКВАТА -ПРИ НЕГО СА ИЛИ ПРИ ,,ВАШИТЕ,,ШЕФОВЕ-С ВАС РАБОТА НЯМАМЕ

5

Кире

преди 1 година

От личен опит, като работещ в този сектор, ще потвърдя за липсата на качество и контрол на изпълнението. За пример един и същ човек, отговорен за контрола, е едновременно на 3,4 или 5 обекта в различните краища на страната, при положение, че трябва да е целодневно на един. По документи върши тази работа за 1000 лева, но всъщност си прибира суми, за да си затваря очите за изпълнението. Но ако не го направи, ще гладува. За това на ГРОБ са му толко мили пътищата и не искат разследване.

4

Анонимен

преди 1 година

Айде Боко да прави кабинет по-бързо за да налапате още някой милиард за некачествени ремонти! Огладняха завалийките!