26

Анонимен

преди 1 година

пир по време на чума 1996 година е това е веждито престъпник от мултигруп видео https://youtu.be/OdOj-ZJ8fUM

25

Беее

преди 1 година

Веждичка знаеш ли колко ме интересува,къде и колко облъчвания имаш,*** ти и на нашия гръб се лекуваш а ние мреме в здравното заведение.за нас няма пари и си плащаме,а ти бе голтак си като цар в здравното заведение.там където ще отидеш няма да си с превилегии.ние ще ви съдим

24

Стамат

преди 1 година

Сбъдна се мечтата на Мултигруп. Повечето висши постове в България се заемат от служители на фирмата ! Пу!

23

анонимен

преди 1 година

В юридическия факултет на университета.----

22

анонимен

преди 1 година

проф. Коларова, по една телевизия коментира как в юридическия факултет на факултета бъдещите юристи коментирали действията на ПП като инфантилни (при избора) . Все пак пожелавам да си останат на тази фаза, защото деградирайки още , е твърде възможно да преминат в по-висша негативна такава.

21

Ангелина

преди 1 година

До анонимен ПОД НОМЕР 27 - ТОВА Е БЛЕНУВАН СЪН НА ГЕРБ И КОМПАНИЯ ,КОЙТО НЯМА ДА СЕ РЕАЛИЗИРА.ТЕЗИ ,КОИТО ЩЕ " ИЗТЕКАТ В КАНАЛА" ,ВЪПРОС НА ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ Е ,ЗАЩОТО СА ЧАСТ ОТ МАФИОТИЗИРАНИТЕ КРЪГОВЕ СА ГЕРБ И КОМПАНИЯ - ПРЕСТЪПНИЦИ!

20

Ангелина

преди 1 година

Вежди Рашидов се превърна в олицетворение на това ,докъде може да стигне падението на хората на изкуството доброволно "паднали в плен" на икономическата групировка ,подвизаваща се ,като партия- ГЕРБ.Ако "народните избраници" избират и правителство по същият начин ,като председател на НС ,по - добре да не го избират.Най- неадекватният за тази си функция депутат и не познаващ законите бе избран за председател ."Мултаци" избраха главния "мултак"и както отдавна разбрахме - ЗА НЕГО ТОВА Е ЧЕ ЧЕСТ!

19

анонимен

преди 1 година

ПП ще изтечат в канала, като ИТН!

18

Анонимен

преди 1 година

Вежди удари шамар на полицай пред Столична Община и за награда Бойко го направи министър на Културата.И понеже всички са му признателни за тази културна ненаказана постъпка,сега го направиха Председател на Народното Събрание.Аферим ''умнициии''!!!!

17

Анонимен

преди 1 година

Веждата,мултак катасрофира в центъра на София,мъртво пиян и сега ще става председател?

16

Анонимен

преди 1 година

Калоян ако ще да харесва Вежди, голЕм праз! Името на Вежди е известно по света. На Калоян и у нас не е много известно. То и с какво, де?

15

Анонимен

преди 1 година

Уважението към възрастните е едно от най-важните български ценности от хилядолетия.

14

Тенгри кан

преди 1 година

То и Стефанов от Първо РПУ гр. Пловдив иска да на ашладиса с наште к..., за да не с екараме и да са спогаждаме и Първо РПУ да отчете дейност по превенцията на престъпленията, но ние нема да правим престъпление, просто ще унищожим своите врагове, бе да смятаме това за негатив за нацията, защто нацията, това сме ние;)))

13

Анонимен

преди 1 година

До Жива да не бях===Мултакът на България като се натряска освен,че катострофира,ами се бие и с полицаите,държи се като гамен и ги заплашва с утрешно уволнение!!! Пропадането е бездънно!!! Срам и позор за всички,които гласуваха за него!!! А за патологичната властолюбка Корнела анатема!!!

12

А бе

преди 1 година

Наборите му останаха с пръс в устата заради пенсиите.

11

Ръкавици

преди 1 година

И пак заради ЕГН-то Борисов и са готови.

10

Михаил

преди 1 година

Редно е да уважаваме ЕГН то!!!

9

Брей

преди 1 година

А нещо около евтините апартаменти и т.н.

8

Поредния разбирач

преди 1 година

Платен умник от крадците в прехода и червените олигарси.

7

Анонимен

преди 1 година

Достоен избор.