42

Папо

преди 1 година

Аз да питам ,колко територия му е необходима ,на този руски народ? Те са само 150 млн., От които половината не са етнически руснаци,а монголоиди и тюрки т.е.съвсем различни на руската култура. Е тези 150млн. ,Колкото само един индийски щат, са се разположили на 18 млн.кв.км. и ламтят за още. Това е парадоксално и безумно.

41

Анонимен

преди 1 година

До ало спите. ..Не не спят чакат разрешение. Поробителя дава заповеди и разрешения.

40

Мечо пух

преди 1 година

Само на Краваристан войните са чисти и святи?

39

Диана

преди 1 година

До Анонимен 37 Господ съществува - грешно си обясняваш случващото се около теб! Просто дълго време дяволът е бил изолиран в клетка от религията, сега той е освободен и човекът се е нахвърлил да "го изучава", значи..Знаеш колко е сладък забранения плод, да правиш забранени работи е фаворит за тинейджъри и вечните деца...Така че..Нещата не стоят никак добре и това, което виждаме като резултат не може да бъде никак хубаво, а вероятно и ще става все по-лошо защото не виждам спирачки от никъде...

38

Анонимен

преди 1 година

Луцк,Ровно,хмелницки,Одеса, Николаев, Киров град. Са без ток от сутришните удари с крилати ракети , ало спите днеса

37

Анонимен

преди 1 година

Смешници недоучени обявяват Украйна за фашистка но "путлеризма" е нещо много по страшна реалност, пълно с ядрени оръжия и кървава диктатура!

36

Диама

преди 1 година

До Космонавт В армията няма такива категории "нормален човек"! Там си войник, който изпълнява заповедите на началника. За неподчинение - разстрел! А руснаците не са окупатори! Те се борят за окупираната от Украйна територии, които всъщност нямаше да са проблемни ако украинците не подгониха с армията си руснаците, живеещи там...Русия е права, но не й дават думата, искат да я смажат и унижат, което всъщност редовия руснак не може да осъзнае поради лошите политически качества на Путин най-вече

35

Адмирации

преди 1 година

Минск, не може да решава дали ще воюва, това са решава от Путин, след края на военната операция, Беларус и Укрия, ще се върнат при майка си, в Руската Федерация!

34

До 37

преди 1 година

Може пък това да е изпитанието колко Господ е във сърцето ви. Такива почти няма всичко е фалш, театър, интереси, пари и пошли сценки. Съответно това което виждаш е дявола. Може би не си разбрал, но войната на доброто и злото е на всички фронтове във живота. Може би вместо само да гледа и да повтаряш клишета е време да мислиш и разсъждаваш. Войната е навсякъде около тебе. Доброто и злото. Господ и дявола. Да бъде или да не бъде, възход и падение...

33

Анонимен

преди 1 година

Aми ga npизoвaт тoraвa и noляцитe зa cъщoтo...?

32

Iv

преди 1 година

НАТО напредва на изток, РФ пък напредва на запад. Тяхна си работа, пък тук, че е разграден двор никой не го е еня. Нищо ново.

31

Анонимен

преди 1 година

Ко става фашаги ?! В Одеса няя ток ,Ровно , луцк, николаев , хмелницки тоже !

30

Анонимен

преди 1 година

Някой от заблудените подкрепящи фашистка Украйна може ли да ми отговори. Защо Израел отказва да разговаря със Зеленски и да предоставя оръжие на Украйна ?

29

Анонимен

преди 1 година

Картофопроизводителят Лукашенко е хитър и знае че влезе ли в Украйна ще си отиде преди Путин. Вече 8 месеца разиграва гнoмът в Кремъл и прави всичко възможно за да не участват беларуски войски в Украйна. Иначе даде всичкото си оръжие на Путин, даде му и плацдарм. Може да се каже че в момента Беларус е окупирана от Русия, само дето не иска да се замесва с военен контингент както направи Иран, чиито оператори на дронове действат от територията на Крим.

28

Анонимен

преди 1 година

До 33 - господ не съществува, така си обяснявам случващото се околи мен и света... Вие чакайте на него да ви спади...

27

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт ..... кажи го на сирийците...

26

Диана

преди 1 година

До Към Диана Ако погледнем в историята, ние сами сме се били разпарчатосали с разделянето на територията ни между царските наследници когато ни нападат турците..Ако не бяха ни нападнали те, няма никаква гаранция, че сме щели да оцелеем от гърците по онова време..Или може би сме щели да бъдем 3 различни,малки държави днес..Според мен, Европа се е осъзнала чак когато турците стигат до тях, не защото са имали някакво отношение към нас или гърците..Смешно ми е, че гърците са паднали от турците

25

Анонимен

преди 1 година

До НЯКОЙ. Да се подразбира че си удобно неутрален! Всеки, със мойте си проблеми! Моите са ми достатъчни!

24

Космонавт

преди 1 година

Никой нормален човек няма да изпълни заповед която го превръща в окупатор, робовладелец и мародер. Господ одобрява единствено правото на "бран", защото отбраняващия се изпълнява най важната цел на тази планета/платформа (на който както му е кеф) - пази живота!

23

Някой към 25

преди 1 година

Нещо си в грешка и четеш предобедно без да разсъждаваш. Никога няма да бъда фен на някой който е просто хитрец, убиец под каквато и да е форма, предател на собствената си страна и на Европа. Пак ще го напиша, че невинни няма тук и всички са в кюпа.Обичам законността, реда, доброто образование и доброто възпитание и доброто семейство, трудолюбивият честен човек и християнските ценности. Всичко друго за мене е извън моите норми и възприятия за добро.