102

хуманиста от Кремъл

преди 1 година

Се стреми да унищожи и изсели украйнския народ .само защото му се опълчиха и не искат да са руска губерния ! Колкото може да избие избива, а като се крият бомби всичко което може да им помогне да оцелеят един ден ще го осъдят за гиноцид ! Като украйнцие не са хвърлили умишлено една бомба по руска територия ! тукашните копейчовци настояват украйнците да нямат оръжие че да бъдат избити по лесно и после да заживеят дружно със убиците си ? е това нормално ли е ?

101

До 111

преди 1 година

Нелазбрах Русия или Украйна описваш?

100

Някой

преди 1 година

Най-синтезираното е, че някой трябва да спре *** и американизацията.

99

Някой до 104

преди 1 година

Добре описано и обосновано. Точно, ясно и кратко да го разберат всички.

98

първо се научете

преди 1 година

Да гоеворите свободно във матушката си ,а после се упражнявайте тука ЕС е за свобода на словото ама забраниха руските тв канали защото там има само лъжи и дезинформация същото трябва да е и тук !

97

Някой до 106

преди 1 година

Прав си от опит разбрах, че ние можем да приемем всички и да помогнем на всички, но на нас никой никога няма да помогне ако не е заради полза и да ни наведе. Съответно ние сме в нищото. Другото което научих е, че има Господ и всеки който е против нас след време плаща доста голяма цена и пада от високо доста лошо.

96

фашисти има само

преди 1 година

,във главата на Таварищ П. готов е да обяви и Израел ,че са фашисти ! Въобще неговата идеология и интерпретация стават само за вътрешна диктаторска употреба със силата на ОМОН и др подобни ! ддържава без нормални медии и нормално слово затворена и хора принудени да слушат само дезинформация зомбирани от разни гъобелсовци !

95

Анонимен

преди 1 година

До "ние акъл не искаме ...забранете им пропагандата" ............ . . . . . . Значи искаш да даваш оръжия. Ама те отиват в Африка и избиват там пък абсолютно невинни хора които нямат и хляб дори. Защо не дадете хляб на африканците ами корабите отиват в западна Европа. А те от своя страна дори водата взели на африканците. Искаш да забраняваш права свободи Ти комунист ли си фашист.

94

Анонимен

преди 1 година

Зеленски че бъде ликвидиран след специална операция а брайкята Кличко ще бъдат пленени и ще полежат дваисетина годинки в кауша . Това ви го повтарям от половин година насам

93

До 31

преди 1 година

Нещо не си разбрал. Никога не съм в безразличното стадо знаещо себе си сметката и софрата. Затова избягах, но сега и в Германия е същото. Колкото до мене моята душа е бунтар срещу всяко зло и безнаказаност без значение от къде и под каква форма. Има много хора бунтуващи се и стачкуващи, но те са предобедени и удобни за себе си, заобикалящата ги среда и съответно има такива на който просто се плаща.Аз не спадам там.Над тези неща съм, гледам по глобално, но аз съм изключение и реалист, християнин

92

До 106

преди 1 година

За нас никой няма да се бие..нито руснаци нито Нато.. То даже ние няма да се бием и умираме за нас, па той разправя че руснаците щели! Минаха тези времена..отдавна!

91

нямали да се бият

преди 1 година

Абе ало като обявят една мобилизация къде ще ходите бе ! Или ще викате обичам Путин няма да воювам ! Вярно е бегълци ще имат ,ама после като се върнат ще построят нова Украйна безплатно ! същото важи и за тука и за НАТО ! ,, дорде е мъничка змията главата и да отсечем ,, знаете ли тези думи ,ако днес падне Украйна утре ние къде ще ходим ? за предателите е ясно те ще са във просъветската администрация най-после щастливи !

90

Анонимен

преди 1 година

ВЪВ УКРИЯ НЕМА ЛЕБ. НЕМА ТОК, НЕМА ГАЗ. БЕНЗИН САЛ ЕДИН КВАКАЩ ЖАБОК. АМА ПУТИН МУ ПРЕСУШИ БЛАТОТО ВЕЧЕ.

89

Анонимен

преди 1 година

Нато е бизнес модел, а САЩ са най големия търговец на оръжиев света..Русия търгува с енергия, жито, минерали. Китай покорява света чрез инвестиции в проекти за развитие. Проблема е, че мирът е добре завсички освен за САЩ защото не могат дапродават оръжие и сигурност..Затова от време на време правят преврат в някоя бедна държава и провокират война за да пратят миротворци и продадат оръжие и защита от агресора! Това е бизнес модела на САЩ!

88

Анонимен

преди 1 година

101- ама имат и друга "фашистьi сильi тьомньiе". нямам руска кл.

87

Ало

преди 1 година

Започна втора вълна удари по руина ,вие още за първата от тази същутрин не сте съобщили днесаджиии

86

и Русия бяха мирна

преди 1 година

Държава и имат стихотворение ,хотят ли руские войньи,,да не ти го цитирам .ама Путин не го е чел !

85

Анонимен

преди 1 година

Незнам ама в момента тече нова атака с дронове камикадзе в цяла Западна Украйна.Налитат като оси и нямат спирка.Оказа се руснаците не внасят вече камикадзе от Иран ами сами си ги произвеждат имат цял завод в Урал.Всичко живо в Киев се е изпокрило в метрото.

84

Анонимен

преди 1 година

Ако ги сърби гАзо да пробват да воюват с Украйна.

83

До 95

преди 1 година

Нато са толко отбранителен съюз колкото Украйна е демокрация..