32

Анонимен

преди 1 година

До две години след преболедуване на Ковид-19, рискът да получиш инфаркт или инсулт е 400 пъти по-висок! Научен факт! И проверено в действие!

31

За 31

преди 1 година

Пак лъжа! Ха спри се, де!

30

Анонимен

преди 1 година

До 30 - Една седмица след инжектирането с експерименталните терапии, погрешно и заблуждаващо наречени "ваксини", рискът да поручиш инфаркт или инсулт е 100 пъти по-висок! Научен факт! И проверено в действие!

29

Анонимен

преди 1 година

Една година сред преболедуване от ковид, рискът да получиш инфаркт, инсулт е 32 пъти по-висок, от тези, които не са боледували. Научен факт!

28

Анонимен

преди 1 година

До За 25 Примерно, лъжите че "ваксината" е напълно безопасна и безвредна; Че предпазва от разпространяване на болестта; Че две дози са достатъчни, за да сте "защитени"; Че предпазва от тежко боледуване и смърт; Че това въобще е ваксина.

27

Анонимен

преди 1 година

Защо ли масово надупчените западни нации *** като пилци? Умират спортисти, телевизионни водещи колабират в ефир всеки месец, политици също. Здрави и добре поддържани хора. Защо става сега така насово, че не може да се скрие?

26

За 25

преди 1 година

Крайно време е разпространители на лъжи, опасни за обществото да бъдат съдени.

25

До 25

преди 1 година

Глупости говориш!!!

24

Анонимен

преди 1 година

Абе до къде стигна разследването на многократно завишената смъртност при новородените? А при хората под 50? Грообарите трябва да позлатят файзер и убийците в бели престилки! Между другото много ме кефи как самопре..лите се да се натровят с експерименталната генна терапия живеят в пълно отричане на действителността.. самозаблуждават се, че данните са грешни и на тях ще им се размине хахахаха... както се казва - носете си новите дрехи!

23

Анонимен

преди 1 година

Даже не знаеш кой е Франкенщайн...

22

Анонимен

преди 1 година

Мангъров да се изяжда вече дипломата, както обеща, ако пандемията не е приключило лятото на 2020. Припомняме, че ваксините дойдоха декември 2020. За да не би да ги набедите тях, както обикновено....

21

Анонимен

преди 1 година

От родата всички неваксинирани го караха х два пъти. Починаха 4 души. От ваксинираните, никой не е бил болен, нито от ковид, нито от друго.

20

анонимен

преди 1 година

Аз съм бустерно чу-до-ви-ще. Франкенщайн е моя бледа сянка.

19

Анонимен

преди 1 година

Това е симулация на пандемия. Що се правите, че не знаете. Айде стига вече сте си играли с нервите на по- глупавите.

18

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

С.А.Щ. СЪЗДАДОХА И РАЗПРОСТРАНЯВАТ ТОВА БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ НАРЕЧЕНО КОВИД.ПРЪСКАТ НИ ДЕНОНОЩНО С КЕМТРЕИЛИС.ВЕЧЕ НЕ ВИЖДАМ ОТ ГОДИНИ ЛЯСТОВИЧКИ,ПЧЕЛИТЕ МАСОВО ИЗМИРАТ,ВРАБЧЕТАТА СЪЩО ИЗЧЕЗВАТ.ТОВА НИ ДОНЕСОХА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕНОСТИ НА НАШИТЕ УПРАВЛЯВАШИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ.

17

доц. Мангъров

преди 1 година

Коя вълна очакваме, че се обърках вече? И кой бустер пляcкат в момента, че и на тях им загубих дирите?

16

Ник

преди 1 година

До болния втори път... Болестите идват при тези, които са ги предизвикали с неразумно хранене, пиене, пушене, поемане на отровни медикаменти, поведение или липса на движение и грижи за тялото и при старост и отслабване на организма. Както сития на гладния не вярва, така и здравия на болния не вярва. преразгледай си по списък храненето, пиенето, пушенето /ако пушиш/, поведението и не ни занимавай със страховете си или здравословните си проблеми. Защото все при същите хипохондрици ходят болестите.

15

Въпросче

преди 1 година

От какво са починали четиримата?

14

Фермер

преди 1 година

Вчера при мен пожелаха да се тестват 22 танзанийски кози, които в последствие се оказа че са обикновени овце, 8 са положителни.

13

Анонимен

преди 1 година

Еййййй! И пак някой заинтересовани да гушат кинти и да всяват паника- зомбиране започнаха пак старата песен за ковид ! Тяхното физическо почистване е крайно наложително