27

Анонимен

преди 1 година

Дори соца не посмя да смени лева с рублата! Лева е стабилен и е символ на България!

26

Анонимен

преди 1 година

През 1925 атентатът в Света Неделя е финансиран от Коминтерна и ръководен от руският разузнавач Михаил Малхазович Чхеидзе. Финансирането на Коминтерна и на комунистическите партии по света става по решение на Централният Комитет на Комунистическата партия на Съветския съюз. Атентатът е осъществен от български комунисти. Загубват живота си повече от 200 души, ранени 550. И днес Кремъл финансира предателите на България.

25

Анонимен

преди 1 година

Ура! Предпочитам евро пред рубль.

24

Анонимен

преди 1 година

Е как бе г.не ще е приоритет след като много страни гледат да се отеглят.Това е да гледаш да се качиш на потъващ кираб.

23

Анонимен

преди 1 година

Държавната мафия не желае шенген. Те са в шенген искат фалирала дьржава за да си намалят дълговете кьм самите себе си. И този театър сега за това играят.

22

Хялмар Шахт

преди 1 година

Да приемеш еврото сега е като да си купиш фабрика на 8.IX.1944 г.

21

Анонимен

преди 1 година

Този финансист трябва да бъде разследван за произхода на приоритетите му, и уволнен, заради липса на елементарна логика в разсъжденията му.

20

Анонимен

преди 1 година

Красимир Катев изпълзя от някъде и се втурна да дава акъл. Цъфнали сме и сме вързали отвсякъде, та само ЕЗ ни трябва! Аман от навлеци!

19

Анонимен

преди 1 година

Нашите и румънските болшевики много замазват очите на месните ид ио ти щом си мислят че ще влез ем в Евро Зоната. С тези мизерни доходи и бандюги управляваши държавни институции мама просто как да се случи. Наследници на терористите комунисти още управляват държавите от Източна Европа.

18

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, руските калъфчета почнаха пак да плюят тук

17

Щирлиц

преди 1 година

Егати държавата,щом този й е бил министър на финансите.

16

SS

преди 1 година

Никой не иска еврозоната ! Ще ни набутат там отново без референдум както ни набутаха в NATO И ЕС !

15

Човек с чувства

преди 1 година

България и бг нацията трябва да се оправим в 21 век, ама в истински вариант, а не във фалшив вариант!

14

К'ва еврозона б

преди 1 година

Каква еврозона ,какви пет лева са ви приоритет на вас? Кои сте вие и кога сте упълномощени да решавате съдбата на хората? Хората масово започват да ровят в кофите за ***, за да изкарат някоя стотинка за филия хляб. Учители и инженери се пенсионират със сумата, която германски работник изкарва за един ден надник, вие с белите якички сте тръгнали да ни дооглозгате! Когато самозабравянето достигне подобно падение, обикновено следва метла! Питайте Мария - Антоанета.

13

Име

преди 1 година

Излизане от ЕС е приоритет.

12

Слушах тоя

преди 1 година

"експерД"... Голям зор за крадене и теглене на заеми,случва се гръцкия сценарий! А ние си мълчим и даже вече ни е все едно и не гласуваме! С влизане в еврозоната и унищожението на българския лев,България приключва!

11

Ку-Ку

преди 1 година

Някой би запитал Ку-Ку. - Абе къде е батко, да не е в Харвард?Ку-Ку отговаря:- Беше там, сега си доучва при бай Ставри.

10

Дончо

преди 1 година

Тоз много знай бре. Да не е завършил Харвард.

9

Наблюдател

преди 1 година

Драматично ще падне стандарта на живот на работещите бедни. Уж сме в клуба на богатите, а сме последни по доходи. Когато Дания приеме еврото, тогава и ние. Искат да ни подхлъзнат и да приберат и малкото, което е останало, за грабене /гаранционните пари за борда/

8

мак

преди 1 година

Ако евро беше панацея и нещо извънредно хубаво, щяха да го приемат всички в ес, но не е така. Трудно е да разбереш бг политици или икономисти, които неистово искат евро да измести лева.