71

Анонимен

преди 5 месеца

Голяма излагация, каквато досега не е имало. Който си е мислил досега, че ПП може да решава кризи, вече е разбрал, че ПП може само да ги създава. Една след друга. За това им плащат спонсорите и там няма мърдане - важно е какво ще кажат те, а не избирателите.

70

до 84

преди 5 месеца

Така е, подмяната разказа играта...на държавата!!! Никаква разлика от гербаджиите!!!

69

Миглена Ангелова

преди 5 месеца

Продължаваме промяната направо им разказа играта. На тия смешници.Аплодисменти.

68

Анонимен

преди 5 месеца

Защо Продължаваме Подмяната не гласува за някои от другите кандидати и да се отблокира парламента? Защо Подмяната действа толкова инфантилно като дете на което не са му купили исканата играчка? Защо избирате такива индивиди, бе хора?!?!

67

Trippie Red

преди 5 месеца

Костадинов не го залсужава този народ, Тракия цялата е туска вече, като ви е страх да играе с руснаците, НАТО отича в канала след 2040, ще лъжат до тогава и послендите балъци че са фактор да произвеждат оръжие, после идва новия ред КНР 2049 , ама живейте за момента сега, това ще ви остане,правете повече снимчици, да плачете кат сте дърти бедняци

66

До 77 майка Русия

преди 5 месеца

Заминавай, Путин те чака....

65

10%

преди 5 месеца

Гласуваха за Копейкин, който иска референдуми! А от всички българи 0,3%...

64

Бистришки тигър

преди 5 месеца

Браво на ПП ! Цяла България разбра какво представляват Гроб,дпс и израждане !

63

Ще се сетиш........

преди 5 месеца

Веднъж да си прав, но тва е така заради такива грешки като теб, киро, лена и прочие корумпирани от сащ аматьори!!!!!!!!!!!!!!!МАХАЙТЕ СЕ ОТ СТРАНАТА, докато можете!!!!!! Независимо дали ви харесва или не, интересите на България НЕ съвпадат с интересите на ваште господари ес и сащ!!!!!!!!!!!!!!!

62

Адмирации

преди 5 месеца

Народа ясно се произнесе, че не иска парламент и не желае независимост, нито война с Русия! Време е да се вземат радикални мерки и България, да направи референдум за пресъединяване към Руската Федерация! Ставаме територия, която никой не иска да управлява, време е да сме при майка Русия, която да ни опази и съхрани!

61

Black Sea

преди 5 месеца

До 61. Прав си. Само че сегашните фашисти дето ги дирижират тия работи са в руското посолство и в Москва. И не разбрах за кои личности може да се гласува например. Радев ли имаш предвид? Макар че той няма нищо общо с понятието личност.

60

Анонимен

преди 5 месеца

Кокорчо им разказа играта.

59

Анонимен

преди 5 месеца

България си имаше най-накрая адекватно правителство и герберите с мафията го свалиха. Сега да си сърбат попарата. Бяха много отворени преди 3-4 месеца :)

58

перко

преди 5 месеца

Кокорчо, как няма да е блокирано политическото развитие на страната, след като с Киро Тъпото я имате за частна фирма??? ?

57

Анонимен

преди 5 месеца

Канада дали не ги иска обратно?

56

Анонимен

преди 5 месеца

Ами Парламента затова е Парламент, за да СИ ГОВОРИТЕ В НЕГО, А НЕ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ.

55

Анонимен

преди 5 месеца

Бая се е уголемил и мравояда,на бас че до 6 месеца ще надмине и Венци Стефанов за домакина на Славия иде реч

54

Анонимен

преди 5 месеца

65%+ от пълтолетните българи казаха "не ни интересувате, не ставате за нищо, управлявате дедовия си". А те се мислят за народни представители... Колкото и да си придават важности представителите на ГЕРБ, ДПС, ПП, ДБ, БСП, БВ и Възраждане са представители на малцинствата, а не на народа. Не могат да накарат дори и братята турци и роми да гласуват за тях. Народа е обединен повече от всякога и чака главите на тия тиквеници да бъдат отрязани без значение дали ЕС, Русия, САЩ, или НАТО ще се разпаднат

53

Ганди

преди 5 месеца

Видяхте ли като говореше на пресконференцията Василев и съобщава как ПП се отказват от Минчев,как Кире се бута до него та да влезе и той в кадър и как го измести та да каже и той две думи,големи ле шпе ри са тия двамата

52

Ганди

преди 5 месеца

Загледах се в ноктите на гей Асенчо,*** много са дълги бе ,добре че е изчистил лака по тях поне