23

МУРЗИЛКА

преди 1 година

Всички,които защитават ГЕРБ искат да сме под диктатурата на мутрата и са съгласни с него,че "вие сте прости и аз съм ***,затова се разбираме".Хайде простаците да излязат пред НС и да подкрепят простия,който уж се оттегли от политическата сцена.Рита мачле,обижда,прави си каквото си иска с д-вата-два пъти я хвърли в избори,заради щтеславието си и пак другите виновни.Когато си живял само в мизерия,няма как да видиш,че има и по-добър живот.Ама ни трябва една Кьовеши и тогава ще тръгнат нещата.

22

ира

преди 1 година

Е сега Йордан като поеме кормилото на държавата ще ч втасаме нито един закон няма да се приеме ще бъде бой на *** в тъна нощ шоуто ще е с връх на сладоледа ще плачи ще се смеем пък ще чакаме нещо да се оправи кат за свяст

21

Анонимен

преди 1 година

Сега да си ядат кашата,която сами забъркаха,като свалиха предишното правителство.

20

М. Георгиева

преди 1 година

Най после разбрахте. Ами на второто гласуване представителя на ПП събра с 30 гласа повече от Вашия. Щом другите партии не приемат Желязков толкова ли няма друг достоен от 67 депутата. Това повече прилича на детски инат а не на зряло отношение.

19

Цефанопулус

преди 1 година

То на Балканите или си с Турция иои с Русия или си грък

18

Анонимен

преди 1 година

Крайно време беше! По-добре би било въобще да не го предлагат.

17

Анонимен

преди 1 година

До ИЗБИРАТЕЛСега видях, че си ***. Няма смисъл да се занимавам с такива *** като теб.

16

Анонимен

преди 1 година

До 16: защото пък бойка кадъна и младежкото БКП с името харем гроб не са пак продукт на Русия. Я виж Калдъръм кадъна колко бързо направи турски паток и с каква радост подари куче на господаря си Путин.

15

999

преди 1 година

Пп не са отстъпили с нищо, защото важни са Делата - тоист КАК са гласували.

14

Анонимен

преди 1 година

До МЛАДЕЖМладеж, жалко и тъжно е, че младите хора в нашата страна са глупави като теб и не осъзнавате, че розовите разклонения на БКП - ПП и ДБ са създадени ит БКП мафията - Прокопиев, Бобокови, Божков, Цв. Василев и сие. Целта ни е да ни държат в блатото, под шлифера на Русия и да си въртят далаверите за милиарди.

13

ИЗБИРАТЕЛ

преди 1 година

Мутрите като са се захванали с ПП и не престават да твърдят,че те са виновни.Ами има още 4 партии.ГЕРБ за тях не говорят нищо.Дори Възраждане не плюят.Защо ли?Защото те не са заплаха за мутрите.ББ пред цяла България обиди Ананиев,но вижте че няма никаква реакция от никого.Значи публичната обидата стана част от живота ни и тази мутра ще обвинява другите за своята некадърност.Видя се,че гереберастите не могат до водят диалог.Те са свикнали само да козируват и лижат г-за на своя вожд.

12

Анонимен

преди 1 година

Китай са еднородна маса ние сме сбирчайн от черкези алабнци турци руснаци украинци ромеи власи и тн.

11

Анонимен

преди 1 година

Асене,Асенеее!Съсипахте България,съсипа и ПП!

10

Анонимен

преди 1 година

В Китай обсъждат как да контролират печалбите на заводите и как да разпределят печалбите сред бедните и средната класа за да премахнат бедността с крайна дата 2059г. (Имат план за 4б години напред) А тук нашите се редят на опашката пред микрофона да уреждат свои хора по институциите. Ах, колко жалко е да си "политик" в България! Политиците в парламента на България са наистина трагична гледка!

9

Анонимен

преди 1 година

Е пак Росен нито го псуваха на *** пу, нито го даваха на "прокуратурата" като къдравия. Само го употребиха до като ритат топка. И това ми било хора с достойнство. За този милиярд , който си разделиха са готови да се правят за мекотели пред децата си . Раждал ги е Бойко и Пеевски, не ги е раждала майка. Само затвор за Вас Борисов

8

Анонимен

преди 1 година

6-ти, точно Данчо-ментата е най-неподходящ, ще получиш Пеевски.

7

МЛАДЕЖ

преди 1 година

Хайде стига сте се занимавали с ПП.Има толкова много партии в парламента.Томислав да спре да се пъчи и той като Деса,че били загрижени.Ако мислехте за д-вата нямаше да съборите нито председателат на НС,нито правителството.Защо тогава не ги подкрепяхте?Как ли не ги обедахте.Страх ги е мутрите,че макар и бавно се заражда алтернатива на мизерията,че една част (дано са повече на следващите избори)прозряха колко сме изостанали от ЕС и сме на дъното.Искат да внушат на хората,че няма алтернатива.

6

На ви ГЕРБ

преди 1 година

Борисов поръчва убийства на Пернишки килъри срещу неудобни Българи в целият Европейски Съюз гонят жертвите до смърт! Снимаха го по НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ как поръчваш убийства !

5

анонимен

преди 1 година

Йордан Цонев е най-подходящ като компромисна фигура с най-дълъг парламентарен стаж.

4

Анонимен

преди 1 година

Спирайте им заплатите на тия.