63

Анонимен

преди 1 година

Изборът беше и си остава очеизваден: Или ще станем нормална европейска страна с нормални доходи, справедливост, здравеопазване, образование, (ДБ и ПП); или ще станем придатък на Русия и Турция (всички останали)

62

КЪСАЙ ВИГЕНКА!

преди 1 година

Вигенин да стане председател. Той е най-свестен от всичките.

61

Анонимен

преди 1 година

При Киро се вдигнаха пенсиите, докато Боко до последно ги държеше ниски, явно за банкянската тръба отдържаше :)))

60

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 53_т ъ п народ избира най-окопалата се в корупция и власт партия - герб и дпс

59

ЩЕ ПРОДАДЕТЕ

преди 1 година

И МАЙКА СИ САМО И САМО ДА СТЕ У ВЛАСТТА. В МОМЕНТА ОПИТВАТЕ ДА СПАСИТЕ НЕ БЪЛГАРИЯ (ЗАЩОТО ВИЕ 12 ГОДИНИ СИ Я РАЗПРЕДИЛИХТЕ) А ВАШИТЕ КРАЖБИ ЧЕКМЕДЖЕТА И НАТРУПАНИ ЕВРА. ВАШИЯТ ВОЖД Е ПРЕСТЪПНИК. И ВСЯЧЕСКИ СЕ ОПИТВА ДА СПАСИ СЕБЕ СИ ГЕШОФ И ВЪЛЦИ ДОГАНИ ДЕБЕЛАЦИ. НЯМА, НЯМА ЕДИН ЧЕСТЕН ОТ ТЕЗИ ТАМ ДА РАЗПЛЕТЕ ВЪЗЕЛА. НЯМА.

58

ГЕРБ-ДПС

преди 1 година

Докато Киро и Асен не влязат в затвора или поне в ареста (както постъпиха с генерал Борисов), в България ще има политическа, конституционна и икономическа криза. Око за две, зъб за чейне!

57

дайте да си го кажем

преди 1 година

ГЕРБ-енугите се учат на политика от ПП. За това копират ВСЕКИ техен ход.

56

Анонимен

преди 1 година

Те са на лагери там, помирение няма да има, злобата е огромна :))) Киро и Асен са решили да не предадат избирателите си, които гласуват срещу статуквото, но от друга срана правят България на разграден двор, което ме натъжава естествено, но сме свикнали с това :)))

55

Ей Новобранец

преди 1 година

Не си прави труда да ми банваш повече, ако обичаш, момче младо и зелено.

54

До 53

преди 1 година

От доволен пенсионер.На мен ми вдигнаха пенсията с 300 лв.,а Боко ми я беше замразил за 12 години,защото съм му изяждал бюджета и от пенсии не може да се краде.За кого мислиш ще гласувам?Въпрос с понижена трудност.

53

Анонимен

преди 1 година

герб-дпс са най-корумпираните сред всички 240, гонят ги възраждане и оня янев, назначил родата по постове, когато се докопа до власт

52

Анонимен

преди 1 година

Без ПП и ДБ няма да има правителство. Това е гочив урок за всички, които заложиха на шуробаджанащината и балканските мурафети (ГЕРБ - ДПС)

51

Анонимен

преди 1 година

Споко Румбата още дълго ще управлява Българи с назначените от него Гълъби и Гугутки. Важното е да няма редовно правителство за да му пречи.

50

Анонимен

преди 1 година

Кой разруши авторитета на парламента и персонално на председателя на НС,като псуваше и обиждаше дори своят избор-Бойко Борисов.А сега търсят разбиране и уважение.Е,няма!

49

Анонимен

преди 1 година

До ГЕРБ-ДПСПо добре шоу за зрителите, отколкото ГЕРБ и ДПС да оправляват отново :)

48

анонимен

преди 1 година

За т-ъп народ т-ъпа партия като ПП. Трябва ли да ни съблекат голи като пушки с тяхната неадекватна политика, за да осъзнаем, че не стават за нищо? Или и вие дето ги подкрепяте не ставате за нищо.

47

Анонимен

преди 1 година

И кво стана, зор голям да се свали ПП от власт и какво дойде?????? Че реват и за други избори и какво от това, какво ще се промени на следващите избори?

46

Анонимен

преди 1 година

Сапунката продължава с пълна сила :)))

45

ГЕРБ-ДПС

преди 1 година

Докато ПП и ДБ са в парламента, България няма да се измъкне от хаоса, който Киро и Асен създадоха!

44

Анонимен

преди 1 година

ако имахме независим съд и прокуратура, да се повдигнат обвинения на депутати злоупотребили с власт, опъващи чадър над тази и онази частна фирма или интерес, щеше да е по-лесно за всички ни да се ориентираме за кого да гласуваме, та да не се полчават такива ситуации, разни частни лаборатории по външната граница на ЕС, разни усвоили пари за къщи за гости, а построили си луксозни палати и много други злоупотреби, но няма....