75

Анонимен

преди 1 година

Кое не е вярно което е казал,тук само гафове сте вие журналистите в този сайт днес ,затова вие журналистите не ви уважават хората като чуят че сте журналист все едно казвате депотат .

74

Анонимен

преди 1 година

Абе не знам дали мнението на Берлускони е гаф,ама всеки един следващ ден във власта на дрогираното същество Зеленски,носи разруха,смърт за Украйна съчетано с повсеместна световна криза!

73

Анонимен

преди 1 година

Гаф било викате,от кога истината се приема за гаф?Колко гущери взимате,за да бълвате по цял ден американска пропаганда.Ние сме живели по време на соца,звучи те като новинарите от тогава,но с друг наклон.

72

Рени

преди 1 година

Дядо берлускони е постоянно пиян, дори не знае къде и какво говори. Той самият е гаф! и как няма да го обича този диктатор като постоянно му праща водки по бързият влак

71

баба мара

преди 1 година

прав е берлускони 8 години путин чака украина да спре с провокациите

70

Анонимен

преди 1 година

ОТКОГА ДА СЕ КАЗВА ИСТИНАТА КАКВО МИСЛИ ЦЕЛИЯ СВЯТ, ЧЕ Я КАЗВАТ КИСИНДЖЪР И БЕРЛУСКОНИ И ИЛОН МЪСК Е ГАФ?ОТКОГА НЕПРЕКЪСНАТОТО ЛЪЖЕНЕ И ПРОПАГАНДАТА Е ОБЕКТИВНА ЖУРНАЛИСТИКА? ПОД СТАТИИ, С РУБРИКА СПОНСОРИРАНО СЪДЪРЖАНИЕ... КОЙ Е СПОНСОРА НА ТОЗИ ФЕЙКК КОЙТО РЪСИТЕ КАТО ОТРОВА В БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ БЕЗРАЗБОРНО? ГОСПОД ДА ВИ НАКАЖЕ И ВАС И СПОНСОРИТЕ ВИ ГАФОВЕТЕ СА ВАШИ... МИЛИТАРИСТИ, ВОЙНОЛЮБЦИ...

69

Анонимен

преди 1 година

Новото нормално: да казваш истинта е гаф. Да блееш послушно със стадото е правилно.

68

"свободен демок

преди 1 година

До Колко ви платиха - Със сигурност всяка дума в Бг медиите минава през одобрение и трябва да ни представя " самата истина" , такава каквато трябва да знае всеки уважаващ себе си Евро...тик и " демократ" - Всеки който ДРЪЗНЕ само да си ПОМИСЛИ нещо друго е ВРАГ на "правата вяра " ! Чакайте , чакайте - Ще разберете Вие какъв е вкуса на топките на " демокрацията " !

67

Анонимен

преди 1 година

Та това е самата истина.

66

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Басир да наречеш гаф когато е казана истината и да бъдеш порицаван за собствено мнение ............... И това ми било демокрация! Ето за това разумните хора намразват евроатлантизма !

65

Беновска пипа

преди 1 година

Берлускони пак се изказва неподготвен! Как само Зеленски, та той е подстрекаван толкова години от САЩ и ЕС. Изключително слаб държавник - да се съгласи в Украйна Русия и Запада да водят такава война за сметка на украинския народ!

64

Крим не е руски

преди 1 година

Берлускони никога не оставя своите любовници в беда..ха.ха.ха

63

Анонимен

преди 1 година

Политиците по принцип никога не говорят истината , но в случая Берлускони се е изпуснал ( така да кажем ) и е казал самата истина която и Байдън и в ЕС отлично знаят !

62

Анонимен

преди 1 година

Гаф????

61

Колко ви платиха

преди 1 година

от фондация Америка за България за да сложите в заглавийцето на статийката думичката ГАФ?

60

Зозо

преди 1 година

Дрътия изкуфялник Берлускони е 1936г. набор. Нищо не зависи от него. Да си дрънка каквото ще :))))))))))))))) Ама психото се изтегля от Херсон наистина, през реката :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

59

Шок и ужас

преди 1 година

Дедо Силвио му е време вече да се пенсионира преди да е станал съвсем за резил.

58

И.Б.

преди 1 година

Две мъжки окачалки се опитват да се шегуват за сметка на жертвите на войната.Докога ще ги търпят народите им?

57

В момент в който

преди 1 година

в цяла Италия кипят протести срещу НАТО, мисля че не е като да не може бат Силвио да си позволи да каже истината.

56

Анонимен

преди 1 година

Значи щом не играем по свирката на шепа самозабравили се задокеански финансови мастодонти,всяко подобно изказване ще се нарича гаф,всеки инакомислещ ще бъде порицаван,всеки несъгласен с това което се случва ще бъде охулван,всеки който подкрепя Русия ще бъде санкциониран!