64

генади от Провадия

преди 1 година

айде стига с тая котка, не ви е срам с тия глупости, ей! украинските фашисти са за утилизация. цивилни жертви почти няма, спомнете си Фалуджа в Ирак, спомнете си Тикрит, демократичните хуманни американци избиха десетки хиляди за седмици ,тука някаква котка ми разнасяте!

63

Анонимен

преди 1 година

Само в България няма протести тука сме цъфнали е вързали. Какво ли ни готви Паси. Сигурно като в проклетата украйна.

62

Анонимен

преди 1 година

Братоубийствена война между рускоезични, жестокости и пропаганда от двете страни! Благородство няма, всеки защитава своята кауза! И това е между рускоезични, две държави, един народ!, а ако е с други, жална им майка на другите! Е дано по бързо се приключи с тази война и настъпи мир!

61

Баба Ванга е казала

преди 1 година

Русия ке пребъде! ФАЩ фаща!

60

Анонимен

преди 1 година

Сводката за днес 17.10 Контраатаката срещу Херсон се провали. Пътят на Въоръжените сили на Украйна беше блокиран от 45-а бригада от специалните сили на ВДВ. Това са силни момчета, които превзеха Гостомел. Нацита от укрофашистката пaплaч загубиха около 25 танка.

59

Анонимен

преди 1 година

Сводката за днес 17.10 Руснаците бомбардират Украйна с дронове Геран-2. Имат добро съотношение цена-качество. Те могат да работят в големите градове. Използват се и крилати ракети, но използването им е опасно поради големия брой човешки жертви. "Калибър" удари по военни цели. Геран-2 работи в Киев и Днепропетровск. Тя е по-лесна за удар. Свален от украинци дрон се удари в жилищна сграда.

58

Анонимен

преди 1 година

Сводката за днес 17.10 Щурмът на Бахмут продължава. Това е ключов момент както за руските витязи, така и за укрофашистите. Градът е ключът при настъплението към Славянск и Краматорск. Укронацитата са разположили тук морска пехота и елитната 4-та бригада на Националната гвардия. Зомбинацитата се съпротивлява яростно, но руските витязи напредват на юг, североизток и югоизток. Битките са за всяка къща.

57

Анонимен

преди 1 година

Пълен хаос е в Европа. Путин стои и им гледа сеира. Големи протести в Молдова, Чехия, Германия и Франция и по зле ще става. Ако продължават така скоро мн от лидерите на Европа ще последват Джонсън, Кирчо, Марио Драги и тнт. Лидерите на Европа тества търпението на жителите си и мн скоро това ще заработи срещу тях самите. На хората им омръзна от Украйна,от двония стандарт от всичко. Половин сеят тъне в мизерия заради един Колин Зеля който Започна война която НЕможе да воюва сам иска 3таСВ датсане

56

Анонимен

преди 1 година

След такова бомбандиране само 3 жертви. Зеления уби 5 само с една бомба хахаха

55

БЗВ БЗВ хе хе хе

преди 1 година

Зеленият *** го чака шпаклово изчегъртване от асвалата пред президентсвото, за да има кво кво нещо по тежичко да кремират ще зберат в кофчега му измрели котки и кучета. Пушек да се вее. Денят ще бъде патриотически наречен БЗВ, Барбекю Зеления Волтметър

54

ФренскоФрикасеСупер

преди 1 година

До В Киев не знам но: Брато по ще им е ефтинко наместо Тур дьо Франсе, да се качат на тръкалетките с по 5-60 найлонови бутилки и квито са колелизачи да се изколелетят до Крим, напраат там по една морска баня и айде с пълните бутилки да одмотаят един Пробег на Мира обратно до Фрикасенция.

53

Анонимен

преди 1 година

Към Киев са били изстреляни общо 28 дрона, като 23 са свалени, а 6 са ударили града. Одма да се улови кой е променил курса на един дрон да иде допълнително да тресна Киев. Занчи руснаците насочват 6 и шест им идват на гости, дрона бе. а украинската добавка че били пусната28, свални били 23. От къде дойде шестия. Зеленскиии, магарета са твойте неграмотнипростаци и убийци

52

40 000+++

преди 1 година

Укретите са голяма работа.Онзи ден написаха че 40 000 укерутки са войнишкия потенциял на УКР армията.Тази нощ бе публикувана видео заявление от някаква мъртвиранка,че руснаците раздали на войската си виагра зада били изнасилванията по-брутални.утре от акушерската украинска асоцияция ще плеснат че саполучени 40 000 дамски и 100 000 мъжки вагиналноаналнибременности,респективно.След 9 месеца ще напишат че вагиналнородили сасе 40 000 деца на войната които след 20 години ще маршируватпобедно в Москва

51

Анонимен

преди 1 година

С ловджийските пушки ги свалят .

50

Анонимен

преди 1 година

До В Донецк и Луганск - Изглежда си не само *** но и необразован .

49

Анонимен

преди 1 година

28 дрона, като 23 са свалени, бе марко измислено ама нейсе, имаше кадри от занитните батареи, ама дрон не свалиха, стреляха като луди, пък те си минаха и заминаха, твърде дребни са като цели

48

Зеленски май ще го

преди 1 година

чегъртат от някой тротоар скоро. И няма да е заради Руските удари или Американско предателство. Неговият собствен народ ще му ПОТЪРСИ СМЕТКА ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО ДО КОЕТО ГИ ДОКАРА! ЗАЩОТО ТОЯ *** ДОЙДЕ С ОБЕЩАНИЕТО ЗА МИР, А НЕ МУ СПИРА УСТАТА ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ. 2021 Новмври каза че атомна бомба щели да правят. Онзи ден говори за превантивни ядрени удари по Москва. Мост взривиха. Е виждат се резултатите!!

47

Анонимен

преди 1 година

"Руснаците се нуждаят от Украйна без украинци. - напълно резонно, що са им укри

46

В Киев не знам но

преди 1 година

Във Франция се чака по 3-4 часа за бензин. На някои места има квоти. 30 литра на човек. Газстанциите са празни. Багетите поскъпнаха 40% само за 3 седмици. Безредици и саморазправа царуват из цялата страна. На някои места млади хора окупират бензиностанциите и продават бензина за 3.5 евро литъра. Боища, безредици, безпорядък, беззаконие а зимата още дори не е започнала.

45

Тия още не разбират

преди 1 година

П-у-ти-н е най-доброто, което може да се случи на Запада. Умерен лидер, предвидим и си държи на думата. Освен това винаги е искал да е в добри отношения със Сащ и Запада. Замислете се, цялата тази криза в следствие санкциите които НИЕ НАЛАГАМЕ се знаеше че идва, защото Русия много ясно заяви какво ще стане и върви по план. Ситуацията в Украйна в момента Путин я начерта още 2008 година в Мюнхен на срещата на върха на НАТО, когато гръмко беше обявено че Украйна и Грузия ще се присъединят.