51

Анонимен

преди 1 година

Първо, България няма инвестиционни посредници, които да се застъпят за нас. При въвеждането на еврото всички инвеститори ще започнат да наливат, тъй като за тях е по-удобно, но за сметка на българския народ. Банките ще вдигнат лихвите и така нататък. Заплатите ще се покачат, но пак няма да отговаря на европейските стандарти и отново ще се вкараме в кръг. Високи цени, малки заплати, както сега с лева

50

Случаен минувач

преди 1 година

До 42Марче, ще те използва да се изпразва в тебе и ще ти дава мъни, ама това ще е до време. А после? Какво ще правиш?

49

До 46

преди 1 година

А ти щастлив ли си,че твоят син и внуците са били принудени да напуснат България и да бъдат далече от теб?Все едно ги нямаш.

48

Анонимен

преди 1 година

До 46 - "Децата на училище тръгнаха и придобиха американско гражданство" - Браво на тях. Смениха ли вече пола или още се колебаят. А нали ги научиха че белите са лоши, а черните са велики?

47

Т. Шак

преди 1 година

Защо е този зор отвън да приемем еврото в този момент? За да плащаме солидарно цената на американзката война в Украйна? Не мерси! Нека свърши войната и ако още я има европа, тогава! Когато искахме в еврозоната, не ни щяха, а сега са се разбързали. Дори само това би трябвало да ви светне толкова червени лампички, че да си украсите с тях коледната елха.

46

Бълб

преди 1 година

Джефри е дошъл в България да преподава в американския университет, защото е страната от която идва никой няма да му да даде и сандвичи да продава. Да не обърка сметките. Завършен гл.пак.

45

Анонимен

преди 1 година

Който е надиплил папки евраци и кюлчета в Чекмеджето, проблеми нема.

44

Анонимен

преди 1 година

Всички антибългарски политики и решения са енергично подкрепяни от едни и същи мнения, приписващи всяко несъгласие с тях на "пета колона" и "руски интереси". Интересно. Значи ако си против съсипването на България, си руски агент, а?

43

Анонимен

преди 1 година

Моят син живее в България и не желае да емигрира в САЩ.

42

Анонимен

преди 1 година

А Джефри представя ли си как се живее с 350 евро заплата и 250 евро пенсия?

41

Анонимен

преди 1 година

Моят син с жена му и двете им деца заминаха да живеят в САЩ, в Чикаго. Успяха да си купят апартамент. Много работят, но хубави професия и си уредиха живота. Децата на училище тръгнаха и придобиха американско гражданство.

40

Анонимен

преди 1 година

До Истината а за кого е изгодно да променяме? "България ще има възможност да участва в паричната политика на Европейската централна банка" това ли ни е "ползата"?

39

Анонимен

преди 1 година

Нашите политици каквито са слагачки на ЕС, веднага ще се съгласят да им плащаме дълговете

38

Анонимен

преди 1 година

Ще започнем да плащаме дълговете на Гърция. Справка -доц. Сарийски.

37

Марчето

преди 1 година

Аз си хванах един чичко бизнесмен. Много е добър, ползва ме за секс кукла и ми дава много мъни

36

Анонимен

преди 1 година

До 32 "САЩ, Германия, Франция, Испания, Англия, предлагат много по-добър живот" - ти сериозно ли? И как точно "предлагат" тоя "по-добър живот"?

35

Бълб

преди 1 година

Заплатите в една икономика бе се определят от валутата а от големите работодатели и профсъюзите. Защо няма стачки в България след като заплатите са ниски? Не знам. Може би само формално за ниски а неформално са по-високи от тези в Дания.

34

Анонимен

преди 1 година

А защо България трябва да плаща европейски данък?! *** вижте какво нещо е?! Данъците на страните членки отиват в ЕС една част. България плаща 2,5 милион данък на ЕС всяка година! За какво? Откъде някъде ! И останалите държави по толкова, ми то много богат ще излезе тоя ЕС?! Само ни цоцааа! Краде ни!

33

Истината

преди 1 година

Вече 25 години, България е във валутен борд и паричната единица само формално носи името Лев. И това го знае всеки, който що годе разбира от икономика. Но петата колона на Москва под фалшивия предлог за " запазване на националния суверенитет" всячески се старае да отложи във времето влизането на България в евровата зона.

32

Фън Кун Хан

преди 1 година

Ако има спестявания в британски лири, значи ли това, че тази валута трябва да се въведе в страната, където живееш.?