71

Андрешко

преди 1 година

Вижте му гад.ната муцуна на този у.род ! Този ще ни свие и последната стотинка , ще ни пороби и играе шиб.аните си сатанински танци върху гробове ни ...ДъГъДу имбецила и еврото ....

70

Анонимен

преди 1 година

Трябва да въведем еврото, иначе някакви такива умници като Харвардите ще ни фалират борда за отрицателно време.

69

Анонимен

преди 1 година

Като чета коментарите и ми става ясно защо България е най-бедната в ЕС. Ами то населението е пpoсто на гъба. Как с това население да дръпнеш като то те влече надолу, защото разбиранията са му изкривени. Така са им промити мозъците, че са обречени или винаги да са най-бедни или ако изкарат някой лев то да е с измама. Жалко, иначе хубава територия.

68

Куписинещо

преди 1 година

И като превалутираш, какво от това? Нищо. Освен това колко пъти в годината ходиш в чужбина. Еврото е за богати държави, България не е такава държава.

67

Анонимен

преди 1 година

Сега ако получавам 2000 лева, това са грубо 1000 евро. Като сме с евро пак ще получавам 1000 евро. Какво ще се промени? Не разбирам. Основният внос в България е от ЕС, където са с евро. Като дойде в България и се обръща. Ако сме с евро нищо няма да се обръща и закръгля.

66

76

преди 1 година

Най-малкото няма да превалутираш при всяко ходене в чужбина или трансфер на пари. Лихвите ще станат по-ниски. Покупателната способност на хората ще се вдигне. В крайна сметка и доходите е се вдигнат. То е като скачени съдове. не може в една страна заплатата да е 5000 евро, а тук 500. Доказателство Португалия, Гърция.

65

Кириакос Мицоракис

преди 1 година

Когато един гл.пак ти казва да правиш нещо, ти не трябва да го правиш. Та така и с този Джефри.

64

Анонимен

преди 1 година

Всички казват, че е правилно ама никой не казва защо

63

Леонардо ди Каприо

преди 1 година

Да се влезе в еврозоната сега е като да си купите билет за Титаник! Ама не за филма, а за кораба!

62

Dfgg

преди 1 година

Проклетници

61

Анонимен

преди 1 година

Е, вижте къде отива еврото - у Банкянският плондеер.

60

Анонимен

преди 1 година

Тиквата агитираше за еврото щото беше надиплил тлъсти пачки евраци в Чекмеджето.

59

Анонимен

преди 1 година

Не ни трябва еврото. БГ е завладяна от чужди зли сили,които ще ни доубият с еврозоната и еврото. Световна икономическа криза е,и не трябва да се влиза в задлъжнялата еврозона сега.

58

Анонимен

преди 1 година

Как ще ни приемат в еврозоната със заплати от 350 евро, като в ЕС минималната е 1500 евро. Вие как си мислите България да осигури такъв праг на минимална работна заплата?! То може, ама партиите много крадат!

57

Бълб

преди 1 година

Джефри е симпатяга.Джефри е дошъл в България да преподава в американския университет, защото в страната от която идва никой няма да му да даде и сандвичи да продава. Да не обърка сметките. Завършен гл.пак.Джефри оди се пери у вас.

56

Анонимен

преди 1 година

Боко най-много драпаше да сме влезли в клуба на богатите.Ама там приемат само богати като него.Ползата е само за богатите.Бедните пак ще духат супата.

55

Анонимен

преди 1 година

Спокойно, няма да приемат еврото. Не сме одобрени, тъй като както винаги има неизпълнени изисквания. Годината 2024 се отлага.

54

Анонимен

преди 1 година

До Случаен минувач - какво марче, това е някой хомо тип. Фантазира си нещо

53

Анонимен

преди 1 година

Това ще е поредната криза. Особено сега ще ни съсипе, война, инфлация, енергийна криза.

52

Анонимен

преди 1 година

България плаща милиарди в ЕС бюджета. И после се моли като просякиня да й върнат нещо обратно по европейски програми и само единици облажват. Ние сме дойни крави за брюкселските чиновници с 200 000 евро заплати и пенсии на година. Данъчно ограбване на бедняците за да пълнят сметките на богатите и безсрамни колонизатори. България стана огициално стрсна от третия свят и колониална територия за дъндита е евро брюкселските господари.