91

До Христо Христов

преди 1 година

А когато чуждопоклоника Костя ти казва че Еврото е зло, кво правим ?!?!

90

Фяфъ

преди 1 година

Мда, израза "Муахаха" ви разкрива като турчиляк. Какво да ви обяснявам повече. Хора като вас, като са в България дърдорят само колко им е хубаво в Турция. Като са в Турция, само киснат по българските интернет форуми и ръсят глупости. Можете да се сетите сам вие от кои сте?

89

До 92

преди 1 година

Фалирала Гърция беше преди 10 години! Запознай се малко с настоящото състояние!!! Стотици хиляди българи всяко лято си изсипват спестяванията там, ама те били фалирали, ние сме цвете!!!Виж им армията - над 300 боеспособни изтребителя, здравеопазването, полицията, пътищата!Ние дето се чудим 8 или 16 самолета да купим, сме финансовия стълб който ще ги подпира!? Баси смешката!!!

88

Мда

преди 1 година

Муахаха, не съм Българин! Бааси смешника! И с кое не съм прав?!? Тази ни икономика ли генерира БВП който прави Лева силен!Демографското състояние ли гарантира работеща икономика след 10 години?!? Опита за фалит на *** беше доказателство, че Борда може да се събори! А има достатъчно червени другари + руски интереси които искат да видят този народ пак занулен до стотинка!По същество си руски тролопитек!!!

87

Христо Христов

преди 1 година

Щом чужденец ти казва, какво е правилно за теб, значи нямаш интерес и трябва да правиш точно обратното. Единствено про'с'так би правил каквото ку кажат, без да си прецени сам. А у нас про''с'таците са 89%. Доказано на последните избори.

86

Фън Кун Хан

преди 1 година

Фалиралата Гърция трябва да бъде натресена на някого, сега са си избрали България, защото очакват най-малко съпротивление по този въпрос.

85

Фяфъ

преди 1 година

Мдаа, вие не сте българин. Личи ви от стила на изразяване. По същество не сте прав.

84

Мдаа

преди 1 година

Най-големия плюс, който всички платени противници на въвеждане на Еврото крият от вас, е че вече няма да има валутен борд който да се бутне в удобен за едни кръгове момент и една сутрин да се събудите със спестявания обезценени 100 пъти! Реалната стойност на Лева е в пъти по ниска от 1.95583лв за Евро! Влезем ли в Еврозоната с тази стойност, печелим.Бутнат ли борда, ставаме прошляци и идва гражданска война!

83

Кириакос Мицоракис

преди 1 година

България си има български лев. Казах.

82

Анонимен

преди 1 година

Да вземем рублата

81

Бълб

преди 1 година

Кой се съгласи Гърция да приеме еврото? Тук започва проблема. Сега се чудят вече години наред, как да я спасяват тази държава. България ще спасява Гърция във валутния съюз на Европа. Смях.

80

Анонимен

преди 1 година

В един онлайн магазин примерно е голям проблем че не сме в еврозоната. Ако пазаят чужденци теябаа да се правят превалутирания и губят двете страни. Печели само банката и еврото. България има хиляди плюсове да в член а евросоната. Ако беше лошо ... нямаше да ни отказват 10г :))) Тука пишат разни паткани от панела дори нямат грам идея от икономика. Говорят само " питай Гърция" "питай баба ми" :)

79

Фяфъ

преди 1 година

Кой ще плаща дълговете на фалиралата Гърция. България или Холандия? Холандия може, но не иска. България иска но не може защото няма евро.

78

ама

преди 1 година

Ние и сега купуваме в евро Всички касови бонове в големите вериги са в лева и евро Сега не мажем да ползваме плюсовете от еврозоната защото не сме в нея

77

ЬЬЬ

преди 1 година

Най-върлите противници на еврото у нас са русоПилите,които гласуват за партии,мечтаещи промяната на гео политическата ориентация на България към феодалната и фашизирана диктатура на руШия. Те са българофоби,подкрепящи войната в Украйна и врагове на българския народ. Еврото не разделя а обединява страните от еврозоната в ЕС, към която се стреми и България.

76

Фън Кун Хан

преди 1 година

Гърция вън, България влиза в еврото. Само така, иначе мерси за предложението.

75

Анонимен

преди 1 година

Трябва по бързо да влизаме дооякто още може. Навремето същите глупаците обясмяваха ,колко лошо живели в ЕС :)) Сега сме член на нормалния свят. Сега тука разни форумни нинджи ,без образование ви обясняват, колко е лошо евроото?Че ние сме в Еврова система .... Евро за пътуване, евро за пазарене , бизнеса постоянно върти Евро- Лев. От всичко печелят само банките:))) 100% въвеждане на Еврото!

74

Кириакос Мицоракис

преди 1 година

България трябва да плаща кредитите на мързеливите гърци. Е за това е този зор да ни сменят валутата с евро.

73

"Правилно е, да

преди 1 година

Питайте гърците! Те ще ви кажат най-добре дали е правилно! Бял ден не са видели, откак са в еврото!

72

Анонимен

преди 1 година

Пълно е с магаренца, които си мислят, че ги канят на сватба на софрата, а единствено ги канят да носят товари и да бъдат ГАРАНТИ по кредитите, кито други са взели, изяли и т.н. всеки кредитор иска по възможност гаранти да гарантират с имуществото си и бъдещите си доходи кредита на основния кредитополучател. България беше с най-нисък процент дълг спрямо БНП и би била отличен гарант за гърция, италия и т .н. Оядени и СВРЪХ задлъжнели европейски "партньори".