111

Анонимен

преди 1 година

Новосъздаден Експертен икономически съвет. Трябва да направим точно обратното, на това, което казва експертът значи. Този на масата ще седне, но решения няма да взема, а ще гласува винаги ЗА предложенията на ЕЦБ, което си е пак същото, както с левчета.

110

Нек'Ъв кравар,

преди 1 година

брат'чеТ на Мартин Шийн ни дава акъл от обора за еврото... Аре като е толкоЗ хуБу,сменяй долара с евро,фАшингтОне!

109

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Еднократно МАЛТО покачване на цените. Едно време СДС казваха, че някои стоки ще поевтинеят с ДДС. ХАХАХА

108

Анонимен

преди 1 година

ако ги питаш такива *** - всичко е правилно - еврото и шенген и приватизацията и джафкането срещу Русия и нато и ес и мигрантите и ""самолетите"" македония в ес и дълговата спирала и инфлацията, закриването на енергетиката, здравното търгашество, погрома в образованието и детските души и разни паради, ремонти, павета, исторически фалшификации, клишета пропаганди генерали професори. Що така изчезваме духовно, национално и физически след такава поредица от правилни решения?

107

Таня

преди 1 година

Може би е далеч по-правилно да се приеме американския долар за официална валута в България. Не знам как ЕС ще реагира на това, но обезпечена с долари икономика се счита за непоклатима.

106

Правилно е за вас

преди 1 година

*** АЛЧНИ да ни избият по-бързо с това евро.И ЗАЩО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ СЕ ПИТА ЗА НИЩО? КОЙ УБИВА БЪЛГАРИЯ ПУТИН ИЛИ БАЙДЪН И ЛАЙНЕР.КАК НЕКВИ ДЪРТИ МАРАМУНГЕЛИ ЩЕ МИ ОПРЕДЕЛЯТ ВАЛУТАТА!!! АЛОУУ ПРАВИТЕЛСТВОТО КЕТО ГО НЯМА Е СИЛНО ЖЕЛАТЕЛНО ДА ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ А НЕ НА ПРОСТИТЕ *** КОИТО ИСКАТ ЗЕМИТЕ НИ БЕЗ БЪЛГАРИ!ВЪН ОТ ТАЗИ НЕОФАШИСТКА ГРУПИРОВКА ЕСЕС И НАТО!

105

Анонимен

преди 1 година

. . . да има еднократно малко покачване на цените, то няма да е пагубно. . . Човека ви го казва в орав текст, но българските телета си знаят едно! Плачете след това, но не се оплаквайте! Колко пъти сте видяли да се смъкват цени освен на промоция, но това с еврото няма да е промоция. Главобол от простотия това е главната болест в България!

104

Бълб

преди 1 година

Какви пътища има Гърция няма никакво значение, защото тази страна има над 400 МИЛИАРДА ЕВРО дългове, които не знае как да изплати. За неразбралите 400 000 000 000 евро. Никой в ЕС все още не знае. Сега търсят варианти. Например, както те се изразяват "глупавите българи" да им платят кредитите към Холандия.

103

Анонимен

преди 1 година

Кво евро ще приемаш то бе! Ти нямаш пари бе, може да приема евро само този който има пари!

102

Да бе

преди 1 година

33 години правим все правилните неща които ни нареждат и сме най-бедните в ЕС, с най-висока смъртност, стопихме се с 3 милиона, нямаме Армия, образование -смешно, здравеопазване-трагично иначе сме лоялни на партньорите си и европейските ценности. Значи или тези ценности са сбъркани и някой ни лъже или сме толкова прости че си мислим че ни люлеят а те ни е....т

101

Фяфъ

преди 1 година

Мда, ако някой те е излъгал, че можеш да пишеш на български език, излъгал те е. Толкова си гл.пав плюс наха.ен, че даже не можеш да разбереш колко си гл.пав. От разговора тук стана съвсем ясно, че еврото и неговото въвеждане в България е клопка, за да могат други вече фалирали държави да си оправят финансовото положение, за сметка на България.

100

Анонимен

преди 1 година

Кое е правилно бе *** ??? Да беднеем повече ,да има повече кражби ,убийства и самоубийства???А вие да богатеете на наш гръб по нечестен начин.300 евро заплата и 5 евро хляб тва ли ?? Сметки високи и да пасем трева !!!!!Трябва да разполагате вие с 800-100 заплата да видите как е ? Няма да си помислите за евро,има и по лош случай хора живеят с 500 лв на месец ......Едно разбрах мозък не ви е нужен ,правите квото ви скимне все пак сте някакви ама не вие сте охви без съвест !

99

Таня

преди 1 година

И без това никой не спестява в левове. Безсмислена валута, без стойност и никакво търсене по света. С лев нищо не може да се купи. Изкуствено го държи борда, но това няма да е вечно.

98

Българино събуди се

преди 1 година

Въведат ли еврото ще станем най бедната и мизерна държава в цял свят .

97

До 86

преди 1 година

От частни басейн край морето на 16градуса ли бе "дипломирания"?!? Или пишеш от Бали?! Въпреки часовата разлика?!?Ходи малко да ти лекуват биполярното разстройство!!!Къде си тръгнал да сравняваш 2002 с 2024?!И какво ще се случи като приемем Еврото!Цените които и в момента са по-високи от 80% ще скочат още ли?!Дееа и "дипломираните икономисти"!Като те гледам какъв си икономист, човек да го е страх да отиде на лекар!!!!

96

заради КТБ

преди 1 година

Ако не искаме да се повторят случаите с КТБ, Банка Виктория ,Кристалбанк, ПЧБ , Агроинвестбанк , Минералбанк , Балканбанк , Стопанска банка , Елитбанк - ТРЯБВА да приемем еврото,

95

Мда

преди 1 година

До Фяфъ-теб май са те онождали турци,та отвсякъде такива ти се превиждат!?!Когато човек няма аргументи започва с подобни глупости като теб!Аргументи драги ми тролопитек!Аргументи ми дай срещу въвеждането на Еврото в държава с едва ръботеща икономика и част от политическия елит искаш да управлява максимално беден народ, без спестявания, без план Б!!!

94

Анонимен

преди 1 година

До 86 пaтkата си ти! Ползите за Интернет магазините ли ще гледаме или интереса и спестяванията на българите? Който има ум не се вре във фалирали организации. Това, че кауфланд щял да ви пусне промоция за 1 седмица е да подмами измамените камилчета да влязат от където няма излизане. И знам за какво говоря, защото съм дипломиран икономист. И не говоря от панела, а от частния си басейн с гледка към морето. И през далечната 2002 видях процеса на подмяна на местната валута с евро без български надпис

93

Бълб

преди 1 година

Какви пътища има Гърция няма никакво значение, защото тази страна има над 400 МИЛИАРДА ЕВРО дългове, които не знае как да изплати. Никой в ЕС все още не знае. Сега търсят варианти. Например, както те се изразяват "глупавите българи" да им платят кредитите към Холандия.

92

да

преди 1 година

Тоя Джефри защо не върви на м.........си!