131

Анонимен

преди 1 година

Като дават акъл американците я да сменят долара за евро, за какво им е долара, я да почнат с евро за да го стабилизират, а те да пообеднеят малко! Стига лапачка отвсякъде, нека дадат малко! Или да ни дадат долар вместо евро, поне е по стабилен и е световна валута за разлика от умиращото евро!

130

Анонимен

преди 1 година

Никакво евро, и то в кризата в която е ЕС в момента, това е лудост, това ще е пагубно за всички! Стабилен лев!, ако друго нямаме, поне това имаме, за да не се сринеме съвсем!

129

Майтапчия

преди 1 година

Да въведем рублата ,и да ни удавят с руски газ.

128

Спеца

преди 1 година

Този мрази България и ни мисли злото!Целта е да падне борда и да доизкрадат каквото е останало!

127

Хора

преди 1 година

Ние В МОМЕНТА сме с евро, понеже сме във валутен борд със него по курса 1.95583 това ще рече, че в момента сме по зле понеже да обменим хартията в банка и Левон Хампарцумян му се разтваря още повече грозното разстояние в зъбите от кеф.НО като цяло вече съм на мнение, че не само не трябва да въвеждаме хартията евро НО и да се откачим от валутния борд, за да дадем възможност на лева да расте, защото еврото е слаба валута.

126

Да

преди 1 година

въведем купони?

125

Анонимен

преди 1 година

Какво евро какви щуротии ще заседнем още в блатото на бедноста , всички ревяха от еврото само наще търтеи от парламента ще са доволни

124

Най-добре

преди 1 година

да въведем китайска рубла или турска марка, в краен случай, руски долар!

123

Сетисенещо

преди 1 година

Джефри в превод на български глу.ак или кр.тен означаваше?

122

Анонимен

преди 1 година

Русофилите отдавана обърнаха мангизите в Евро. Сега плюят по еврото понеже то падна срещу долара и загубиха пари.

121

Не на дврото

преди 1 година

Не на еврото, цените ще се увеличат поне с 30 %!! Политиците само глупости говорят за да угодят на външните господари! Срамота! В Германия на за еврото казват ойро=тойро т.е еврото=скъпотия в преносен смисъл преведено! Не на еврото! Не на войната! Мислете за българските граждани, а не отвън какво ви се нарежда срам сте за народа си!

120

Важно

преди 1 година

Тая държава само продажници ли има като ръководители и политици? Май да за съжаление!Само слушам по цял ден Украйна , Америка , ние да помагаме еми който иска от политиците да ходи да воюва в Украйна, но да спрат да лаят само и да навиват народа!! Ние хората си имаме достатъчно проблеми, които вие създадохте с глупостите си! Скъпо гориво, скъпи храни, скъпи услуги , огромна инфлация просто, а заплатите си останаха мизерно ниски! 3 милиона ги няма, това е катастрофа от вас политици и рък-тели

119

Фяфъ

преди 1 година

Джефри може да въведе еврото на баба си в килера.

118

Анонимен

преди 1 година

Не след дълго всички ще лъскат обувките на Китай.

117

Laravel

преди 1 година

Все едно е дали евро, йена, юан, рубла или лев. Накрая всичко на световните борси се търгува в долари и всички национални валути се превалутират към долар. Всяка национална валута прави стоките за гражданите по-скъпи заради комисионните при превалутирането. Никакъв смисъл няма от влаута, различна от долар.

116

Анонимен

преди 1 година

Нещо ако ще ставаа, то ще става. Но е по-добре да стане СЪС нас, отколкото ПРОТИВ нас. Жалко, че на някои хора цял живот не им стига да го проумеят.

115

Америко

преди 1 година

Америка е добре да смени долара с китайска йеня.докат е време. хи хи хи хи

114

Защо не си смените

преди 1 година

Долара с ЕВРО,като е толкова наложително,дайте пример и се отървете от долара

113

Този

преди 1 година

хамерикански професор да си гледа америката и да не казва ке е добре или не за България! И те цъфнали, та чак вързали, но дават акъл

112

опетков

преди 1 година

Отвратен съм от неграмотната ***, която вилнее тук. Нещастници, вие и сега сте с еврото, но не го осъзнавате. В момента еврото е "пропаднало" с повече от 10% спрямо долара, вие устихте ли нещо? Усетили са само тези, които искат да купят долари. Да, не е хубаво да нямаш собствена валута, но това важи само ако тя има свободен курс към евро или долар. Лошият пример за това е Турция, много и "плава " валутата, че чак потъва. Досега не съм прочел един грамотен и убедителен анализ защо трябва или не