28

Внимание Българи!

преди 1 година

Ще ни вкарват във война! война. Затова САЩ толкова напират да съставят правителство. Даже май ще женят Боко с Кирчо. Защото служебно правителство няма правомощия да започне война. Нужно е парламентарно решение пт действащ парламент. Българи, не позволявайте да съставят правителство тези предатели. Това ще е краят ни.

27

д0 31

преди 1 година

говориш глупости. обратното е и затова джуджето кача че е готово за северен поток. от Европа нищо. Усети ли се?

26

пияница мистик

преди 1 година

Смърт на фашистите от ФАЩ! Да живее свободна Германия!

25

Анонимен

преди 1 година

Правят си селфита и се хилят като пачи. Това на селфито са гробокопачите на Европа. Вече и баш европейците апелират, да излязат от ЕС и казват, че откак е създаден този съюз, животът им е станал ужасен, а тоя ще правел реформи.

24

до пияница мистик

преди 1 година

Моята страна,моя роден град и квартал не са ЕС.А и в Русия хората живеят по-хубав и нормален живот от европейските гета.В момента рускини живели десетилетия в Германия се връщат с децата си в Русия и са много по-щастливи хората.

23

Анонимен

преди 1 година

До пияница мистик - Ужасно същество си, знаеше ли го?

22

Анонимен

преди 1 година

Искат Немска европейска федерация.

21

Спокойно хер Шолц!!

преди 1 година

Спокойно, хер Шолц, зимата още не е дошла. Като дойде, промените ще се случат от самосебе си.А вие ще сте само зрители.

20

Анонимен

преди 1 година

Във Франция стачкуват работниците от рафинериите,затова няма бензин.Те били подстрекавани от Синдикатите.Нищо чудно точно Синдикатите да изпълняват държавно поръчение за да предизвикат хаос и стрес в населението.Също така и хората не могат да пътуват или да ходят да протестират.

19

Анонимен

преди 1 година

Шолц е социалист. Трябва ли ви да знаете повече ...

18

“Сърдитият Салам”

преди 1 година

както го наричаше лунатикът посланник на Украйна в Берлин, да внимава че да не го сложат Укрите в техния лист за елиминация. Това е списъкът в който са сложили Мъск. Хора в списъка са били убити. https://myrotvorets.centerНа първата страница на сайта са лицата на измъчвани и убити Руски войници. А този списък е създаден от хора в Украинския парламент. Действащи народни представители. Това е образцовата демокрация на която ДБ = Демократична Украйна се натискат да помагаме и да въоръжаваме!

17

Анонимен

преди 1 година

ЕС ще бъде използван и ограбен от САЩ за да спасят собствената си икономика от срив. После ЕС го чака глад, криза и гражданска война. След това ще има реформи, да.

16

Меркел

преди 1 година

беше доста по-умна и по-умерена от тоя тъ.пак.............с всичките й недостатъци и поразии, които направи!! Но този е от полезните ***.............като Зеленски.........слуша най-добре господарите си!!

15

До Анонимен 7

преди 1 година

Абсолютно прави си............ЕС е създаден за големите държави,като Франция и Германия........всички други сме за удобен фон.......доро хората в Италия и Испания недоволстват, техният глас не се чува!!За мен това е нова форма на диктатура,скрита под маската на демокрацията!!

14

Във Франция вече

преди 1 година

се чака по 3-4 часа за бензин. На някои места има квоти. 30 литра на човек. Газстанциите са празни. Багетите поскъпнаха 40% само за 3 седмици. Безредици и саморазправа царуват из цялата страна. На някои места млади хора окупират бензиностанциите и продават бензина за 3.5 евро литъра. Тия обаче от топлите си местенца говорят за промени че трябвало да има. Сетила се Мара! Спокойно, хер Шолц, зимата още не е дошла. Като дойде, промените ще се случат от самосебе си.А вие ще сте само зрители.

13

До Като за начало 10

преди 1 година

Така е...........Германия не е преставала да бъде под военна окупация след ВСВ..........великите сили не искат силна Германия............а днес германеца е с промит мозък, като зомби...........няма нищо общо с великите немски учени, философи, художници и т.н.

12

Анонимен

преди 1 година

Олаф Шолц: всяка страна ще бъде изслушана а накрая Германия ще вземе решение.

11

евро Култ

преди 1 година

Европейската идея се издигала в Култ.Който не е съгласен ще яде шамари.Тея заадни народи фрашкани с имигранти дето те е страх да излезеш,дето си превърнаха държавите в гета ще взимали решения за нас.

10

разпад

преди 1 година

Само печатането на евро може да спре евентуалното разпадане на ЕС...........нищо друго........поне да се забави процеса!!!!Не виждам друг механизъм ..............мисленето и манталитета на на германеца няма нищо общо с това на албанеца или българина!!!

9

Като за начало

преди 1 година

да обявят резултатите от проучването за това кой взриви енергийната артерия на Немската икономика. Норвегия, Дания, Германия обявиха че нямало да има публична информация. Страх ги е народът да не разбере кои са истинските ви врагове. След като се обяви кой засегна тази критична инфраструктура, трвбва да се разкарат американските бази и оръжия които са всичко друго но не и приятелски. Германия а и други страни са практически под военна окупация все още.