108

пуйката

преди 1 година

С мнозинство,а най-много гласове кой има?Какво ли мисли Орбан по въпроса?Нашите са ясни - каквото реши началството.

107

Анонимен

преди 1 година

на изборите троловете гласуват един път и то може би по съвест затова *** са в канала не е като да чукаш плюсове и минуси и да пишеш по десетина творения.дано си разбрал.

106

Анонимен

преди 1 година

"Нещо не разбирам...при толкова много хора против ЕС , на изборите Възраждане само 10%...!Пак ли само си пишем, пък после не гласуваме?" ------------------- Очевидно не разбираш. Няма никакво значение дали гласуваме. Дори няма значение КАК гласуваме. Единствено същественото е кой държи кодовете от машинките. И чии заповеди изпълнява. И докато по някакъв начин не се промени ТОВА, все ще чудим какво ни се случва. И откъде ни е дошло...

105

Анонимен

преди 1 година

На снимката виждаме две чаровно усмихнати и нежно притиснати гургулички. Които управляват Германия, Европа и живота на всички нас. Найс, а?

104

Анонимен

преди 1 година

И това ще е края на територията България

103

Анонимен

преди 1 година

Нещо не разбирам...при толкова много хора против ЕС , на изборите Възраждане само 10%...!Пак ли само си пишем, пък после не гласуваме? Стига мрънкане и нищо правене!

102

ура

преди 1 година

Чукча виждал Москва само на снимка, но мобилизиран в Украйна!

101

ЬЬЬ

преди 1 година

ЕС е най-големият пазар в света но съюз без собствена армия, без единна финансова и енергийна политика,без единна парична единица(евро) за всички държави без изключения е сравнително слаб съюз.Войната в Украйна ни казва,че всички и не само тези неща стават задължителни.Обратното е козове в ръцете на русия и китай.

100

Анонимен

преди 1 година

Ааа, и Турция и Русия и тях ли!!!? Ама това си е световен съюз направо! Е няма лошо ЕС ще управлява всички!

99

Зелен Шебек

преди 1 година

Всяка страна ще бъде изслушана, като различно поведение ще е отхвърляне на европейската идея", обяви Шолц..........На чист език , това се нарича ТОТАЛИТАРИЗЪМ

98

Америко

преди 1 година

най добрата промяна за ЕС е да се разпадне .

97

Мен

преди 1 година

Шолц ли си, Молц си незнам, оправи Германия та почна и Европа да променяш.

96

Големия памперс

преди 1 година

Едно си баба знае, това си бае: Всички ще бъдат "изслушвани", но няма да се приемат мнения, различни от догмите на неолиберализма и неоколониализма. Всички, опълчили се на тези догми ще бъдат наказвани за назидание и така европейците ще бъдат "обединени". А бръщолевенето за "гарантирания суверенитет" си е направо цинизъм, доколкото ЕС е изцяло зависим и под контрола на САЩ благодарение на сатрапи като този и цялата бюрократична и корумпирана върхушка на ЕС.

95

НАЙ-НОВАТА ДЕМОКРАЦИ

преди 1 година

Шолц "Смята, че постепенно трябва да се премахне и принципа на единодушие при взимането на решения". И това ще бъде НАЙ-НОВАТА ДЕМОКРАЦИЯ!

94

Ehaaa

преди 1 година

До Иван - най-големите търтеи в западна Европа са от Балканите, Русия и Украйна!!! Работните места на местните никой не ги взема, напротив, трябват им още работници! Само Германия се нуждае от над 400 000 допълнителни работници от това което влиза на работния пазар, за да обезпечи икономиката си!Бива малко да се запознаеш за какво говориш, преди да бълваш фейсбук небивалици от групите на "Възробване"

93

Иван

преди 1 година

Сами си докараха търтей от Африка,Азия и къде ли не да живеят от помощи и да взимат работните места,на местните.Разбраха,че от една паница могат да ядат 10 човека,но 100 човека не могат да ядат.Но и по нататък още ще има,да го разбират.Подтискат,традиционното семейство, благодарение,на което има общество.А от там и данъкоплатци, който работят за икономиката.А не некви с цветни знаменца,живеещи от данъците на нормалните данъкоплатци.Нормалния човек,ще търпи всичко до време и после ще има метла.

92

радев

преди 1 година

Кво ме грее грабителска Европа.В завода в който работя е Немски и там се бълват 1 милион хладилника всяка година.С български черноработнически труд правим немците и робовладелците ни Ганчовци милионери и милиардери.За работа на норма на смени,и 900лева заплата,но с много извънреден труд 1260лв.А същия завод в Австрия взимат в пъти повече пари,и произвеждат 1/3 от това,което ние произвеждаме.И после защо по данни на националното преброяване България била намаляла с над 840 000 човека.

91

До 107

преди 1 година

В някои демократични държави в Европа референдума е забранен със закон! Например Германия и Холандия.. Представи си какво ще стане ако има референдум в DE и немците решат да напуснат ЕС??? О ужас!А иначе дори да напуснеш ЕС като УК няма голяма разлика..И там продължават да ги заливат с бежанци и санкциите срещу Русия са същите..защото просто цяла Европа ( ЕС или не) са васали на САЩ и САЩ определя политиката им, а не народа!

90

Равнопосавеност

преди 1 година

Аз също смятам, че в ЕС са необходими промени, но може би понеже съм по-консервативно настроен си ги представях да не са толкова постепенни и да включват управници, площад, голяма недоволна тълпа и въже и улични лампи.

89

Равнопосавеност

преди 1 година

Аз пък не знам защо демонкратите в България толкова ги е страх от референдум. Нали това е възможно най-демократичния принцип. Всеки си изразява мнението и ако искаме седим на студено и гладно, ако не - напускаме. Англия не ги беше толкова страх, че ще им спрат хранилката (сигурно защото си имат и други) а нашите тук искат уж да е демокрация, но разни безделници, които ако не са в политиката няма какво да правят да взимат решенията.