37

Анонимен

преди 1 година

Ама зимата обикновена ли ще бъде или ядрена? Пак зависи от Путин.

36

Анонимен

преди 1 година

50 процента шанс за топла зима!!!Хвала на такива учени.Те са като малкия Асан, който винаги познавал какво ще е времето. Когато го питали дали ще вали отговарял:"Или ще вали,или няма да вали".И винаги познавал.

35

хаха

преди 1 година

и времето е против раша. Да метне и една атомна бомба и на него. Кремалският К л о у н, тъжен, хич не му върви. Никой не му иска газта, никой не му пука за ракетите му, пара йок, санкции чок. Кофти стана . Нищо поне имате газ. ХАХАХАХА

34

Ъъъ

преди 1 година

Не бе стууууд ще е !!! Иначе всяка година се повтаря, че зимите стават все по-топли, ама тая зима щяла да е най-студената!!! Ууужасс, и какво ще правят немците като свърши газта, лелее сигурно ще пуснат атомните централи и ще се сгреят, ужас, мани, *** не знае кво да прави

33

Анонимен

преди 1 година

Какво ще е времето в Европа зависи от настройките на климатичното оръжие на Москва.

32

Анонимен

преди 1 година

До 34 "вече никой нищо не казва за ваксините" Всъщност, казват, и нормалните разумни хора си се ваксинират (новата версия срещу Омикрон се слага вече). За зомбитата с конспирациите камбаната бие по веднъж два пъти и след това да се оправят :)))))

31

Анонимен

преди 1 година

До ДО 24/33 От неваксинираните заминаха 10 ПЪТИ повече от от ваксинираните. Това стана. На мен ми е по-интересно, защо НЕ стана, това, дето прогнозирахте? Нали ваксините щяха да избият всички до макс една година? Или още тогава знаехте, че работите за анархия и нищо такова няма да се случи? :))))

30

Обективно

преди 1 година

Имунизирайте се срещу зимата и Путин ще се пръсне от яд! Те това се казва Идея!

29

Анонимен

преди 1 година

Тия съвсем се бъгнаха. Природата е неподвластна на алчните човеци. След два месеца да не започнат да скимтят.

28

ДО 24

преди 1 година

то и тези неваксинираните щеше да заминат ама какво стана?? вече никой нищо не казва за ваксиниране... така си се боднахте само

27

Анонимен

преди 1 година

Прогнозите за няколко дена напред са неточни, а камо ли за месеци напред! Дано да е вярно, ама ако не е ще е много весело! И дано да няма катаклизми!

26

Не

преди 1 година

Путин ще пуска изкуствен сняг над Европа напук на плановете на учените. Не си продавайте дървата!:)

25

Учебното си е учено

преди 1 година

Но Кирчо не е завършил Харвард. Личи му отвсякъде

24

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Ха-ха-ха, реално шансовете нещо да бъде или да не бъде, винаги са 50 на 50 ! Точно както Блумбърг го казва!

23

Продавам дървата

преди 1 година

щом ще е топло.

22

Цъ

преди 1 година

Е сега пък Путин на инат ще вземе да отмени плановете на учените за зимата! Нъц! Ай сиктир, кой сега владее времето - путин или учените?!

21

Анонимен

преди 1 година

А дано. Тоо не само заради кризата... ами и зимата по лесно се минава, като е топло и слънчево. Иначе тегаво ...

20

Анонимен

преди 1 година

До Пропаганда Начи, бива ли да сте толкова зле? :)))) Ще стане като с Ковида, дето уж всички ваксинирани трябваше до "6 месеца най-много една година" да са се гътнали от уж страшната ваксина и после яко ТИХО. Сега пак така: напролет пак ще има ТИХО от такива дето сега обясняват как Европа щяла да мръзне и нямало да има хляб за ядене. Абе, не ви ли писва цял живот да се излагате? :))))

19

ещо друго!?

преди 1 година

Роска, с тази глупост удари дъното!

18

Анонимен

преди 1 година

Огромен успех на учените от Службата за изменение на климата, успели са да променят климата на 50%. Сигурно са врътнали малко земната ос. Слава!