57

Анонимен

преди 1 година

пак ще ревете че путин ви испрати сибирски студ- тоз вариант го изключвате да се успокоят жителите на ес много сте смешни

56

Анонимен

преди 1 година

Нали са подготвени,за какво се притесняват, дори и минус двайсет да е.

55

Анонимен

преди 1 година

Не знам,какво са имали напредвид с"топла"зима но с някоя и друга ракета може да стопли и Европа(Париж, Лондон и Берлин), както оста на времето Рим,Берлин и Токио.А онези kpeтenu отвъд Океана може и да изгорят от затоплянето.

54

Анонимен

преди 1 година

Тука има тука нема е работата на учените. Като с ваксините.

53

Анонимен

преди 1 година

Илон Мъск иска от Пентагона400 мил.$,за да продължи да обслужва ВСУ със старлинк.Ако не му ги платят ВСУ губи ориентация и големи войскови части на укрите ще попадат в плен.Ще замлъкне и артилерията и ракетната им защита. Тогава Русия може да направи"марш на скок"и до седмица операцията да приключи с капитолация и присъединяването на цялата Окрайнина към Русия.Запада се разочарова,като видя с каква мощ разполага Русия и го удари на молба да не би Путин да направи грешка,и да удари нея вместо САЩ

52

Путин вярно

преди 1 година

си повярва че може да заплашва със студена зима богатия и преуспяващ запад който може да си позволи да купи газ на всякаква висока цена. Ти кажи цената аз купувам

51

Каскет в мандра

преди 1 година

Путин с декрет отменя зимата и след проведен референдум дава началото на пролетта. Да живей!!!

50

До Кремъл

преди 1 година

Ако имате някой друг вентилатор да продадете може и да купим на изгодна цена

49

Българин

преди 1 година

Учени отменят плановете на Путин? Нашата журналистика вярно се пише от слабоумни пещерни русофоби...

48

Ех това глобално

преди 1 година

затопляне. В Кремъл не бяха ли чували за него ? Не бих се изненадал ако не са чували . Те са заети с пропаганда за вожда все пак .

47

Бай Дрън

преди 1 година

Предната зима бе топла в България. Обикновено, когато в България е топло, в Европа е студено и обратното. Европа не е някакво цяло, за да твърдим, че нямало да има зима. То дори България е с толкова различен климат, какво остава за Европа... Проблемът обаче не е липсата на газ и това отлично го знаят еврогеювете, но се опитват да ни заблудят с това. Проблемът са цените и инфлацията, предизвикани от неадекватните действия на зелките.

46

Анонимен

преди 1 година

Ха, ха. БОГ да ги прости. Ядрената зима е на прага ни. Руска ядрена подводница изплува до бреговете на Франция.Без дори някой да разбере. Ще тества най новите ядрени ракети,който имат обсег 10000 км.Днес до Франция утре и до САЩ.Бум и няма САЩ.На следващия ден Европа ще подпише капитулацията, така както Япония го направи през ВСВ след като САЩ ги засипан с ядрена радиация.За вас шега за мене истина. Никой не вярваше че Русия ще започне операция в Украйна,но това вече е факт . Путин не се шегува.

45

пак криви сметки

преди 1 година

Не са включили климатичното оръжие на Путин в сметката.

44

Хайлилайклитата

преди 1 година

"учени" - щотот могат да четат ли? или са обикновени англоакски шамани?

43

де ги тия учени?

преди 1 година

Ако са английски учени - зарежи!

42

САЩ са терористи

преди 1 година

Простотията явно ходи по повече по учените отколкото по хората.

41

Брат Вурст

преди 1 година

Какви учени са тия, обикновени *бибип*аси. Навремето имаше статии "Съветски учени откриха ..." Промени се на "Британски учени откриха...". И в двата случая - пълни глyпocти. А тези са "Службата за изменение на климата", Предполагам че работят и като "Служба за промяна на пола и борба с трансфобията".

40

Анонимен

преди 1 година

И какво викат учените, че Путин е имал планове за студена зима? Ц ц ц ц,какви работи ей.

39

Не съм учен

преди 1 година

Значи има 50% шанс да е студена. Има една такава зависимост, зимата е студено, лятото е топло. Колко ще е студено и топло ще види като му дойде времето.

38

Анонимен

преди 1 година

Бог да ги прости тия учени. Те наистина ще са на топло, само че на два метра под земята.А тези които останат живи ще проклина съдбата си, 0че не са отишли при тях.Ядрената зима няма как да се размине.