10

пак до 1

преди 1 година

Какво значение има 2FA, след като е възможно да изтеглиш кредит само като въведеш данните от (чуждата) лична карта? Оттам трябва да се започне. Това не трябва да е възможно. Друг е писал за получаване на документите по пощата - в Европа. Ами я си представете това нещо в България, където пощата се хвърля на пода във входа, а често и пред входа, на улицата...и после - който пръв си я намери.

9

Първа частна банда

преди 1 година

В тикволандия няма "кредитни институции ', има само финансови пирамиди, мутри, мошеници и лихвари.

8

Анонимен

преди 1 година

Всеки държавен мюмунчо има на масата в канцеларията си един куп лични карти снимани вежалкари.

7

каквато държавата

преди 1 година

Може и нещо повече питайте футболиста Стилиян Петров как от банка се теглят от просто служителка няколко микиона и се заминава на Бахамите. Ще ти възстанови банката пари на куковолято.

6

Бизнесмен

преди 1 година

Всеки работещ в Полиция ,Виваком Теленор А1 или застрахователно дружество може по всяко време да вземе личните данни и да ви дръпне един куп кредити,които ще плащате като поп до стотинка нека ,че не сте взели нищо .Там проучването за нсзначения на личният състав и човепшки ресурси е по метода КУЦО КЬОРАВО И САКАТО И ПО ВЪЗМОЖНОСТ С 3 РЕЦИДИВА И 6 ВИСЯЩИ ПРИСЪДИ .Колко да е трудно след като имат всичките ви данни да дръпнат кредити да прехвърлят фирми И а се озовете с закупени 20бр Iphone.

5

Анонимен

преди 1 година

В България всичко е възможно. Нямаш НИКАКВА защита на данните. Всеки служител на кредитна институция може НЕЗАКОННО да провери къде,какви и колко кредити имаш ако ти има данните. Има дори такива служители които са хващани да теглят кредити от името на бивши техни клиенти и тайничко след това фирмите са възстановили парите на хората след като са разбрали какво се е случило.

4

Анонимен

преди 1 година

Как са теглили аз 7-8 фирми за бързи кредити само с лична карта онлайн пробвах ни от всички имах отказ при чисто кредитно досие

3

До

преди 1 година

Тия бързи "кредити" кой ги разреши? Това си чисто лихварство От друга страна тези които наистина ходят сами да вземат такива кредити с убийствени лихви при неясни условят и от съмнителни фирми са за съжаление. Не защото са бедни ами защото са толкова безкрайно глупави. А то едно е свързаното с другото. Омагьосан кръг.

2

До 1

преди 1 година

Професоре, не се чудете а прочетете за какво пишат и каква е темата, капиш? Става дума за теглене на кредити с открадната самоличност и то точно определени услуги като отпускане на кредити по телефон или онлайн кандидатстване. Важното е да хейтиш, а не да прочетеш. От друга страна статията е да подлъже хората да си подарят на финансови анализатори като този псевдо експерт... Както и да е, всеки отпуснат кредит е застрахован, така че губещи няма...

1

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересно как ще преодолеят 2FA защитата която вече е задължителна за онлайн банкирането? Когато изходните плащания от картата са лимитирани не могат от никъде да източат нищо. Да на теория е възможно да хванат тази информация от трафика и от мобилната мрежа. Но досега не съм чувал за някой да е успял да източи пари по този начин. Обикновено пробивите стават там където има човешки фактор. Измамват служители в офиси, с документи на хартия, по телефона и др.