17

Мая Топалова

преди 1 година

Казват, че простотията ходи по хората, а не по гората!

16

От Берлин

преди 1 година

Един американски аналитик на данни, показа неговите изследвания... Минимум над 20 милиона умрели бързо след ,,ваксинацията".... Имаме Нов Холокост -Ваксинационен! Бог с Вас и пазете децата

15

Анонимен

преди 1 година

1/3 от починалите нямат придружаващи заболявания, а сред хората на тяхната възраст без придружаващи заболявания са 1/4.

14

без име

преди 1 година

до 8, да ковидо фейка си върви към забрава,по добре да си остана Човек отколкото ваксирано животно като ваксърите ще тичате всеки месец да ви бият инжекции като на *** какъвто сте всъщност ваксиниран *** без правото да се наричате Човек, а добитъка си има собственици и те са шваб, гейтс, рокфелер, роштилд..

13

Олимпий Панов

преди 1 година

Стига ве мошеници с тоя ваш вирус който ви е поразил мозъка, а не чакай за да го порази трябва да имаш мозък, а при вас явно липсва или го правите целенасочено да изкарате някой лев.

12

КОВИСЕКТА

преди 1 година

До Стефан - "тестовете" -са абсолютно ***, резултатите могат да се нагласяват в лабораторията по крайно долен начин, грешните резултати могат да бъдат всякакъв процент, в зависимост от зададените параметри. Изобретателят на PCR реакцията беше изключително ясен по въпроса, че "това не е тест и не бива да се използва за диагностициране на инфекциозни заболявания". Трета година е вече, АЙДЕ ИНФОРМИРАЙТЕ СЕ ЗА НЕЩО БЕ! За нещичко поне!

11

Таня

преди 1 година

Ако се помисли логично почти всички в България са неваксинирани вече, защото това , че са им сложили ваксина преди година, година и половина означава, че ваксината отдавна е изгубила действието си. Изследванията показват, че след 3 тия месец действието на ваксината намалява и след 6 ти вече почти не пази. Затова са и бустерните дози на 4-5 месеца. Така че стига сте повтаряли мантрата колко неваксинирани са починали. Въпросът е колко хора могат да разсъждават логично

10

КОВИСЕКТА

преди 1 година

До Стефан - Почти всички влизащи в болници, интензивни отделения и починали са на преклонна възраст, с множество тежки придружаващи заболявания. Пък вие продължавайте да слушите лъжите на рекламните агенти на мегафарма. Въпреки че по 500 начина се разкри, видя и доказа, че псевдоваксините са измама, безполезни, опасни и ненужни. Часките не просто не предпазват, а вредят. Плоскоглавието на ваксизависимите е зашеметяващо.

9

Стефан

преди 1 година

Пандемията продължава. Почти всички влизащи в болници, интензивни отделения и починали са неваксинирани. Продължавайте да слушате глупостите на Костя Копейкин и Мангъра против маските, тестовете и ваксините.

8

ЦИРК КОВИД

преди 1 година

Абе какво стана, спрЕхме ли мерките? Извънредните епидемични мерки? За епидемията от 779 заразени, или горе-долу 1/100 000? Нали бяха до дванадесети? Голяма тишина по въпроса.

7

Бодежков

преди 1 година

Колко души са "загубили битката с новия коронавирус", е невъзможно да се определи. Защото на болни от сериозни заболявания хора масово се приписваше и продължава да се приписва смърт ОТ к0вид, да се надписват умишлено брой умрели с единствена цел всяване на паника и подтикване към ненужна ваксинация. Просто е смехотворно да продължавате да крепите тази стъкмистика.

6

Анонимен

преди 1 година

Ковид-19 си върви, страхуващите се да се ваксинират си лaят ...

5

Факт

преди 1 година

Засега поредната вълна на неваксинираните от две седмици се задържа на приблизително едно ниво от около 700-750 нови случая средно на ден, като над 1/3 от новите случаи са в София.

4

,,,,

преди 1 година

Кораба ковид 19 потъва и заедно с него ще потънат ваксърите завинаги..След време в историята никой няма, да си помни ваксърите потънали в забрава..

3

Покайте се, драскачи

преди 1 година

Може ли по-накратко, ако може и БЕЗ ХИЧ. До гуша ни дойде от тази "статистика" всяка сутрин вече трета година. Айдe къш.

2

Анонимен

преди 1 година

Тромпетистът в момента пише срещу "рашките" и е зает. След малко ще се включи с продиктуваните му текстове срещу антиваксърите и ще зачатка минусите.

1

Анонимен

преди 1 година

Закривай американската стъкмистика!