101

Много се радвам

преди 1 година

че избрахте България. Благодаря ви и дано останете в нашата родина.

100

Анонимен

преди 1 година

Пак започва едно точене на ...парички ....!!! Който може го може . Риба се лови в мътна вода ,или покрай избори!

99

aZ-ът

преди 1 година

DMS Ново джипче за гладно украинче. Цена на 1 смс - 1 заплата. Цените са без ДДС.

98

Анонимен

преди 1 година

Как е в Карлово, сложиха ли 13те фургона? Може да им дадат безплатни календари със снимки от Слънчев бряг. Да си украсят фургоните.

97

87

преди 1 година

Защо км Слънчев бряг, лагерът за бежанци е в Харманли?

96

Анонимен

преди 1 година

Няма ли край това безумие?!? За българите в Карлово дори фургони не осигуриха за всички, а за окраинските туристи пак СПА! Защо в другите държави са на палатки и ги карат да си осигуряват издръжката, а тук на курорт!!! Кога ще спре подигравката с българския народ. Познайте за кого ще гласувам на следващите избори!

95

Изчезвайте

преди 1 година

Изчезвайте! България не ви иска!

94

Слава на Усраiна

преди 1 година

Нацистите-бандеровци и техните спинозни съпруги се настаняват в 5-звездни хотели по морето, а българите, които изгубиха домовете си в карловско държавата ги подпомогна с цели 200 лева.

93

Наблюдател

преди 1 година

Украинците /украинките / не са глупави , търсят само курорти за подслон - Банско ,Созопол, Варна , Сл. БрягПътувах със самолет до Лондон - пълен беше с рускоговорящи и на летището разграбват парфюми и уиски от фришопа . Да не споменавам колко арогантно се държат , като че ли всички сме им длъжни да им осигурим комфорт.Съжалявам ги , че бягат от войната и че страната им е в разруха, но бежанци в нужда така ли се държат ?

92

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм . Браво на мигрантите от Украйна, за това, че са избрали Република България за техен дом . Българките ги чакат с разтворени крака . Българите също много ги обичаме и ще се радваме да подобрим расата ни . Имаме много голяма нужда от тях както от съвместните ни бъдещи деца, така и от самите украинци, защото те са много общителни, вежливи и много работливи. С много любов и нежност ги очакваме на нашето черноморие.

91

Анонимен

преди 1 година

Защо не остават в Румъния, румънците не си дават курортите ли?

90

Анонимен

преди 1 година

Абе тия що не ходят у Америка,у Германия или Великобритания Ами тръгнали у нас и не къде да е Ами на слънчев бряг,що не ги разпределят по изоставените села ...и кой ще плаща за всичко това ..и още нещо не разбирам нали Украйна настъпва освободила незнам колко си хиляди километра,а тия бягат...

89

Анонимен

преди 1 година

Розино, Слатина, Столетово, Богдан, Каравелово... Това е съкратен списък с наводнените села, за чиито жители държавата не си помръдна пръста. За тях нямаше Слънчев Бряг. За оркитe обаче има, че и президентът им ще говори на откриването на НС. Все още ли някой си мисли, че Путин греши?

88

toti

преди 1 година

Тия не са прости!! Що не идат по селата в северозападнала Българи,Видин,Лом Белоградчик,Чипровци,да вземи държавата да им даде по 10х лв.и да се оправят!!На морето и аз искам са си лежа и да ми плащат ???

87

Анонимен

преди 1 година

Да се насочват към бежанските лагери, какъв е тоя Слънчев бряг?

86

Да идвали,ама

преди 1 година

Защо по морето? Ами може би защото е хубаво тука бе софиенци..ххаахаха

85

вай, вай, ваййййй...

преди 1 година

Бааа го, тия ич не знаят на къде да се насочат!А има толкова пустеещи села............

84

Etien

преди 1 година

Това е само малка част. Когато истинския купон започне, тогава ще видим. В момента София е пълна с украински бежанци. На всеки завой, навсякъде рускоговорящи.

83

Христо Христов

преди 1 година

Ония в Карлово гласуваха ли да са поданици на Урсулата? Да и пишат сега писмо и да чакат помощи от нея!

82

Христо Христов

преди 1 година

89% от матряля гласува за евроатлантизъм. България ТРЯБВА да ги поеме, за да докаже евроатлантическата си принадлежност и евроинтеграция. Трябва да има закон задължаващ ВСЕКИ да дари по една заплата за тях!