121

Или всички

преди 1 година

Бежанци на курорт или всички в бежански център! Европа/Израел/САЩ =расизъм/илямофобия/сатанизъм/ционизъм!!!!

120

Ще се насочва я!

преди 1 година

И на мен да ми плащат престоя там и аз ще се насоча! Да не са луди да откажат тая оферта!

119

Анонимен

преди 1 година

Дойде зимата и хайде на топло, никакви курорти, да отиват там където са и бежанците от Сирия!!!

118

Гиб Мелсън

преди 1 година

В скоро време в България няма да остане нито един ерген. След такова нападение от жени. Вълна след вълна. Слава Украине!

117

До хемуса

преди 1 година

Тебе Ко та бърка? Красиви ли са,да. Пазаруват ли ,да. Ходят ли на ресторанти,о да ! Зареждат ли бензин на лексусите ,да. Аре у лево!

116

Хемус

преди 1 година

Ами Илин Димитров ги вкарва по-линия на украйнската си булка! Пак ще снабдява хотелиери,на които дълги години им праща персонал от Украйна! А тука няма конфликт на интереси!!!

115

аха

преди 1 година

Лошо няма ако от ЕС плащат, тия пари ще се влеят в икономиката, а отделно и украинците пазаруват и т.н. Лошото е ако сметката я плаща държавата, тогава само хотелиерите ще са на далавера

114

Емигрант

преди 1 година

Стига вече сте ги хранили. Ние българите берем грозде в Франция живеем в палатки а тези *** ще изкарат зимата на почивка в България за сметка на бедните българи по 3 хранения на ден и айлякчии по кафенетата и ресторантите и моловете. Никога повече безплатно за украински ***

113

Анонимен

преди 1 година

Като идват да си се настаняват за собствена сметка! Ние не сме със стандарта нито на Швейцария. нито на Дания!

112

Хемус

преди 1 година

Те тези дето идват имат и втори клингонски паспорт!Обаче там " в обетованата земя" трябва да се бачка

111

пуйката

преди 1 година

Да я удължават програмата,че на Путин му писна от подигравки и си отправи погледа към Украйна.Войната няма да е вече това,което беше и тези го усещат.

110

Истината

преди 1 година

Всички искат в България,само русофилите искат в Масква.Ми да ходят.Прав им път.Няма да липсват на никой,дори и на Копейката.

109

ник

преди 1 година

Който от украинците иска да е хотел в Слънчев бряг ДА СИ ПЛАЩА.

108

Е?

преди 1 година

Тази статия опровергава смешното държавно така наречено преброяване на населението ! Пак ви казвам , сто блока мастодонти /100!/ се построиха във Варна за последните три години! Всичко е продадено и вече свети вечер! Кой купува не знам ,украинки ли силистренки ли ,казвам ви само сухи факти...

107

Емигрант

преди 1 година

Как може да храните тези *** гадни украински айлякчии безплатно на почивка в България за сметка на бедните българи. За българите ниски заплати и пенсии а за украински *** 3 хранения на ден и всичко останало безплатно.българите берем грозде в Франция живеем в палатки. Стига вече отпуск за украйнски ***

106

От Вселената

преди 1 година

Прекрасен е българският език! Писателят ще пише, Ученикът ще препише, Началникът ще подпише, Мързеливият ще попише, Старателният ще допише, Докторът ще предпише, Оптимистът ще припише, Отчаялият се ще отпише, Диспечерът ще разпише, Катаджията ще напише, Начинаещият ще пропише, Служителят ще впише, Следователят ще запише, Чиновникът ще надпише, Съд, изпълнител ще опише, А такъв като Мен ЩЕ ИЗПОНАПИШЕ ВСИЧКИТЕ ТИЯ НЕЩА ПОНЕЖЕ СЪМ ТАРИКАТ ВСЕЛЕНСКИ МЪДРЕЦ!

105

Хотелиер СБ

преди 1 година

Ох бабанко, пак ще има кинти от държавата......... Останалите, наречени народ - да го ........

104

Анонимен

преди 1 година

това е европейско финансиране. така че предлагам всички пенсионери да бъдат пратени като бежанци в хотелите. Те тия от ЕС не им дреме така или иначе и сичко е ПР.

103

Ламята

преди 1 година

Иде зима.Да се насочат,към Банско и Боровец.Само най доброто за бандеровци.

102

Анонимен

преди 1 година

Що на Слънчака, а не в Харманли и Военна рампа? Там има много добре уредени лагери за бежанци.