141

Анонимен

преди 1 година

Хотелиерите ни са за убиване. Организират групи украинци да им пълнят хотелите цяла зима под претекст, че са бежанци, и разчитат че държавата, ще не ще, е ДЛЪЖНА да им плати настаняването. Алчни, долни хора. Дълбоко съчувствам на украинците, които са наистина в нужда, и на които държавата ни можеше да помогне адекватно, ако не бяха далаверите с хотелите.

140

Дедо Гочо

преди 1 година

Ми да ги насочат към Карлово - там има още фургони / контеинери / що към Слънчев брягКакто беше казано в стар филм : За кучета и котки може за прасета не

139

Анонимен

преди 1 година

До 174 " нормални момичета" не бежанци. Значи добре си показваш расистката физиономия. За едни може за други не. Аз мисля, че в случая е редно човек да бъде справедлив. Иначе утре ако се обърне колелото да не си опиташ от собственото лекарство. Трябва да има контрол и справедливост. Кой им проверява финансовия статут на украинците. Всички изглеждат по- охранени от средно статистическо европейче.

138

Ужас!

преди 1 година

От това, което чета по украинските сайтове и групи, самите хотелиери канят украинците да идват, с надеждата държавата и ЕС да платят!

137

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че ги съжаляваме и трябва да им се помогне, но покрай бедните се намърдаха богатите украинци и украинки с коли за стотици хиляди, а те определено НЕ искат да започват работа и едва ли ще започнат някога, а някои от тях имат хиляда претенции и българите няма как да не го забележат това. А в Карлово-какво дадоха на горките хорица - 375лв и три жалки фургона и то без вода, само с прокаран ток. НЯКАК...НЕСПРАВЕДЛИВО МИ СЕ ВИЖДА. НО това са ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ НА ЛИЦЕМЕРНИЯ ЕС И СЛУГИТЕ МУ

136

Анонимен

преди 1 година

А ЕС с чии пари ги финансира? За пострадалите в Карловско 375 лева, а за бежанци /укри/почивка /храна, спане, здравно обслужване, винетки и др/ без пари!

135

Анонимен

преди 1 година

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ЕС ФИНАНСИРА БЕЖАНЦИТЕ У НАС...А ИНАЧЕ ХИБРИДЧИКИ МОГАТ ДА СИ ТРОЛЯТ КОЛКО ИСКАТ

134

Анонимен

преди 1 година

Украйна сигурно е спечелили войната, щом тия са тръгнали по почивки. Ако ли не ... има ли кой да я защитава?

133

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези бежанци бе хора, момичетата са с нокти, като орли, филъри в устите, прически, гримирани. Сега да им плащаме тунинга ли. Пратете ги по бежански лагери, като сирийците.

132

Анонимен

преди 1 година

A бе тия защо не се насочат към някое ТКЗС ?

131

Пена

преди 1 година

Сега ще стане много ясно че българската държава е зарязала собствените си хора и въобще не иска да се занимава с никакви украинци или руснаци. На Путин не му пука за руските войници както на Радев и Борисов не им пука за българския народ. Те искат само да богатеят от политическа корупция.

130

Анонимен

преди 1 година

И през зимата ли ще издържаме тези хрантутници?! А за хората от Карлово държавата намери само по 350 лева еднократна помощ! Срамота!

129

русофилите ги е яд

преди 1 година

Рycофилиcтиците просто ги е яд че руcнаци вече не се приемат в България и трябва да ходят на почивка в Северна Корея и затова плюят по украинците

128

Мухаха

преди 1 година

Държавата да изтегли 2 милиарда заем от МВФ и да построи на Златни пясъци Хотелски супер комплекс със 20 хил. лукс обзаведени апартаменти на първа линия , близо до плажа и там да настанява безплатно украйнците . Да го кръстят "Слава Украину ". Да поканят френски готвачи и и тайландски масажистки за СПА центровете в комплекса .... ВСИЧКО ДА Е БЕЗПЛАТНО ЗА БЕЖАНЦИТЕ ...... БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЩЕ ПЛАТИ ВСИЧКИ РАЗХОДИ .... Колко му е ?

127

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 154 - Ама те и ония са там бе - Само Вие бачкате , за да има да дават на хотелиерите , поне докато започне следващият сезон !

126

Анонимен

преди 1 година

Защо ни заблуждавате - Тези на снимката са от първата вълна ?!

125

Хемус

преди 1 година

Ергените май по-скоро ще стигнете до просешка тояга! Това са много коварно жени

124

Анонимен

преди 1 година

да се разбира наплив на украински фашисти за ол инклузив безплатни хотели за зимата на гърба на българските данъкоплатци.

123

Ергенът

преди 1 година

Е, време и аз да се задомя. Избор голям. Кеф ти слаба, кеф ти дашна. Кеф ти руса, кеф ти черна.

122

Анонимен

преди 1 година

Да не би русофилите да са планували зимна почивка на бетономорието, че се възмущават че хотелите ни ще са пълни през зимата?