35

Анонимен

преди 1 година

Колко са починалите хора на ден например в един 50 000 град. Сигурно поне няколко. Еми и при всички хора е така. Какво искате да кажете статията. Не сме безсмъртни богове.

34

Анонимен

преди 1 година

Написах нещо позитивно в чисто човешки план и веднага някой отива минус да слага. Що за хора сте.

33

Анонимен

преди 1 година

На снимката много хубави момчета и тримата дано оцелеят.

32

Анонимен

преди 1 година

Тепърва започват да почиват масово...

31

Преброител

преди 1 година

Действително, къде изчезна стохилядната руская и непабедимая армия, че се налагат попълнения, а попълненията са само в случай когато нещо се е случило с човеците и други такива трябва да ги заместят. Много странна стратегия.

30

Ти да видиш

преди 1 година

Винаги съм си мислил, че ходенето на война е като да вземеш детето от детска градина. Най-много някой пуснат от Гешев дрогиран и пян да ни утрепе и двамата. Както се казва винаги съм си мислил, че като ни утрепят ще го крият с векове за да не се срамува Каскета. Амо от това сайтче направо се излагате като Бай Дън на колело.

29

Анонимен

преди 1 година

100 хил. убити в боя и още 100 хил. ранени и безследно изчезнали, т. е. и те са загубени за фронта. И от 300 хил. с които Русия започна войната са им останали едва 100 хил... Затова се налага могилизация...

28

Анонимен

преди 1 година

Щом съобщават за 5, значи може да са и 500. Хората умират от глад и студ. Няма никакви условия за мобилизираните. Спят на земята, няма с какво да се завият, няма какво да ядат. Някои се разболяват заради кучешките условия на живот. Лекарства няма. Ако човек няма пари у себе си няма да може да си купи нищо за ядене.

27

Алекс

преди 1 година

Алкохолизираната сбирщина дава фира от "свръхдоза" водка още преди да е достигнала до бойното поле.И тези ще се бият с отлично въоръжените и силно мотивирани украински войници? Нямат шанс.В чували и ГРУЗ-200.

26

123

преди 1 година

До Боби . Жал ми става за тебе как се мъчиш под всяка статия да извърташ нещата за да Русия не изглежда чак толкова жалка. Спокойно пич, всички имаме глави на раменете и можем да смятаме. Не се напъвай толкова, че ще хванеш хемероиди. Предполагам и ти не вярваш, че ако загиналите руснаци са 6 000 (според Шойгу), на Русия и трябват 300 000 резервисти за да ги замени. А и всеки си задава въпроса къде се дяна редовната руска армия, че опряха до резервисти.

25

Грозната истина

преди 1 година

За властта в Русия човешкия живот винаги е бил консуматив

24

Анонимен

преди 1 година

Русия никога не го е криела и продължава да публикува тази информация. Инсинуацията че е "признала" е неуместна. Казват, че натоварванията по време на подготовката на доброволците и мобилизираните са извънредно високи. Някои не издържат. Други са минали през медицинските комисии, но не са им хванали заболявания, които се обострят при такива натоварвания.

23

Анонимен

преди 1 година

Много сте слаби да се противопоставите на Украйна с пишман пияни деморализирани хора. Украйна води отечествена война, което е най голямата мотивация. При всеки цивилен блок който съборите само увеличавате техния боен дух и желание да ви пръснстт голите зад..... :)) Успех оркиии

22

Анонимен

преди 1 година

По последни данни на руски източници загиналите руснаци са не 60 000, а 90 000!

21

българин

преди 1 година

Ами , те почти всичките са хронични алкохолици , колко им трябва - да потичат малко с пълно бойно снаряжение , и са готови - инфаркт , инсулт и айде !!

20

Анонимен

преди 1 година

Безсмислени жертви в безсмислена война... Някой знае ли защо кремълския диктатор погуби над 60 хиляди руски войници? Светът съществува за да живеят хората в мир и благоденствие , а този сатрап ги праща на смърт, докато той се крие по бункерите...

19

Анонимен

преди 1 година

ДЕДОВЩИНА или на български - тормоз в армията, бой до смърт и т. н.

18

Анонимен

преди 1 година

Абе, хора ще намерят. Мужици има, питам се дали ще има достатъчно оръжие за всички да се сформира нормална, модерна армия с тях. Защото повечете техника вече е заключена на бойната линия. Дали ще имат за мобилизираните специално, или ще е "кой каквото си намери на фронта". Защото живата сила с автомати става за копаене на окопи и стрелба от станционарни позиции. Без танкове, авиация, артилерия и бронирани машини тя мъчно настъпва. Ще видим до месец, месец и нещо.

17

Анонимен

преди 1 година

Саруман=Путьин

16

Кек

преди 1 година

До Minuva42 / За да си пушечно месо не ти трябва дори ден обучение