20

Анонимен

преди 1 година

Нещо не разбирам. Европа е ваксинирана на почти 90% от населението си. Защо по дяволите идват вълна след вълна? Къде се е чуло и видяло при ефективна ваксина болните да се увеличават?

19

Анонимен

преди 1 година

Нормално, вие не се спряхте да пръскате от самолетите само за да изкарате нЕкой лев от тестовете и лекарства... Потресена съм до къде се стигна да умират толкова хора само за да може някой си политик да си купи ново костюмче. Срамота ужас и позор е нашата България вече, водите статисти само за вируси които вие създавате и пръскате, а че умират по хиляди деца от глад не правите статистиката? Срам срам срам, това сте вие политиците един срам за нашата майка България 😶

18

,,,,

преди 1 година

коя поред вълна, че вече изгубихме бройките 5 или 7 на този смешно жалък ковидо фейк :)))

17

Безплатно

преди 1 година

Ще ви кажа - заради ваксите е. Сринахте имунитета на плиткочелите ваксаджийчета и ся ги мори всеки грип и настинка

16

Batman

преди 1 година

Дойде зимата пак започнаха тия измамници, сега ще дигнат и цената на теста за ковидчето.

15

Анонимен

преди 1 година

Всички, опитващи се да наложат уж здравни мерки на обществото, трябва да бъдат бити с тояги до умиране! Съсипаха икономики, вериги на доставки, хиляди бизнеси, милиони хора останаха без работа и доходи заради мошениците... Само смъртна присъда ги оправя, тия престъпници!

14

Анонимен

преди 1 година

Истърка им се плочата, вече не минава номера!

13

Пловдив

преди 1 година

Нали всичко е ваксинирано от какво се плашите,ААА,от тАлавизора Нещастници.

12

Анонимен

преди 1 година

Не слушайте и не се подчинявайте на фашистката организация СЗО. С разпадането на съюзът САЩ+ ЕС, СЗО ще остане като един лош спомен от миналото!

11

Ясен

преди 1 година

На баба ви ,,фурката,,!А от глад, колко деца умират всяка година водите ли статистика?Я се скриите вече, плочата се изтърка доста!Проблемите на човечеството в момента са доста по сериозни.

10

Още ли вЕрвате ?

преди 1 година

Е нали са ваксани на 1000% жаажжажажажаж

9

Моля

преди 1 година

някой да ми припомни, благодаря! В началото на п(л)андемията имаше едни твърдения, удобно квалифицирани като конспирация,до кога трябва да продължава туй ЧУДО. Върти ми се 2025 година, но не съм сигурна. Благодаря

8

Анонимен

преди 1 година

Вече никой не ви се връзва на номерата. Онзи ден с изненада разбрах, че е имало действаща препоръка за носене на маски на обществени места. Това трябва да ви говори достатъчно.

7

Анонимен

преди 1 година

Спукан балон, господа, спукан балон. И с компресор вече не може да го надуете

6

Цирк дьо Солей

преди 1 година

Престанете да плашите гаргите и се скрийте дълбоко в някой бункер щом толкова ви е страх да не настинете от измисления ковид!

5

Анонимен

преди 1 година

Увеличават се едни фалшиви тестове, нищо друго.

4

Анонимен

преди 1 година

На баба ви хвърчилото се увеличава.

3

Анонимен

преди 1 година

"усилията си срещу вируса, който уби повече от шест милиона души" - това за три години. Обаче гледам примерно - три милиона и деветстотин хилади умрели от тютюнопушене САМО ТАЗИ ГОДИНА? Два милиона умрели от алкохол САМО ТАЗИ ГОДИНА? АБЕЕЕ СЗО що така едното се страшна пандемия, понеже може да изкарате пари от него, а другото, което убива три пъти повече хора, не е страшна пандемия, понеже се изкарват пари от него? За десет месеца от цигари и алкохол са умрели толкова хора, колкото за три години

2

Анонимен

преди 1 година

Инжектирайте спешно бременните, тая депопулация няма да се извърши сама

1

ЦИРК КОВИД

преди 1 година

Абе, приключихме ли със смехотворните мерки за несъществуващата епидемия в България? Нали бяха удължени удължени удължени до 12-ти? Понеже имаме един на сто хиляди със cопoли? Нещо не се чуват фанфарите за край на пландемията, които очакваме напрегнато. Пак ли за пореден и пореден и пореден и пореден път ще удължат "мерките"?