30

отговор

преди 1 година

На две експлозии станах очевидец на коли с газови уредби без жертви . Видях и пожар на кола с дизелово гориво които също се размина без пострадали , но това което видях в пожар на ел.автобус надали ще забравя. Водача едва свари да скочи от спрелия празен автобус когато стихията за секунди пращейки яростно го обхвана .Алуминий и ламарини се топяха буквално . Ако не бе на стоянка , а на курс с хора просто не искам да си представя какво би станало.Случката бе в съседна държава.

29

Пояснение

преди 1 година

Защо говорите в общ смисъл, кажете конкретно името на тези автомобили, или ви е забранено? Защо тези елекрически подобия на коли, бяха спрени в Щатите , за фирмен заем ? Интересно, само те - брадвите, опсаа, тесли-те, правят такива дефекти? Откраднаха пореди време разработките на Никола Тесла, но още не могат да ги разчетат, факт ! Човекът е ял дървото от добрината на краварите, и затова е дешифрирал много от записките си.

28

Тази...

преди 1 година

...статия и фактите от нея окончателно ме отказаха от покупката, макар и на лизинг, на електромобил, макар и компактен градски такъв.

27

Анонимен

преди 1 година

"която батерия след максимум 10, но по-вероятно осем години ще трябва да се сменя" - Това е ако караш "консервативно". Карай по 35000+ km на година, с fastcharger по 4-5 пъти на месец, па си мечта за 8 години.

26

Анонимен

преди 1 година

До 30 - Аз съм фен на електрическите автомобили, но знаеш ли какво е, да живееш до огромен ветрогенератор? Това нещо бучи нон стоп. Уом Уом Уом Уом... А ако има силен вятър, защочва да свисти и ти изпилява нервичките. Има причина, защото се правят навътре в морето, изън градовете или край разни отдалечени ферми.

25

Анонимен

преди 1 година

я на хотелите по 50 лв.за украинец за 6 месеця,я толепантност..

24

Анонимен

преди 1 година

23, E, кой ти го каза това, "семейство" байдън ли? Или CNN? Лъжите на либерастията последните 10 години - глобално затопляне, топене на ледници, изчезване на животниски видове,електрически автомобили,ходене до Марс/Луната. Все небивалици които не са верни или няма да се получат. Питай бирените шкембаци в Германия колко бързо отвориха ТЕЦ-овете си като видяха дебелия край. Че и за една вечер атомната енергия стана от ЗАМЪРСЯВАЩА в ЧИСТА. А де! Сигурно вече и кюмюра ще го сложат в чистата енергия

23

Анонимен

преди 1 година

"с нулеви вредни емисии", нелоооо, нело, кой ти нарежда да пишеш тая небивалици, маовцонекадърна? Знаеш ли колко материал трябва да се изкопае от земята, за да се направи една 1000-паундова батерия, примерно за Тесла? Не знаеш, сигурен съм! Аз ще ти кажа да се научиш и да спреш с тая кухоглава либерастична пропаганда. Значи, отговора на въпроа ми по горе е, не можа дори да стигнеш близо знам. . . 500 000 паунда, разбра ли? Това става с невероятно унищожаване на природата и десетки барели петрол.

22

Анонимен

преди 1 година

Като почнат да изчезват редките метали, ще ходиш да питаш алена за меркурия за тези електрички.

21

Миролюб Бенатов

преди 1 година

Като чета коментарите , разбирам че не са ни виновни евреите , глобалистите , и илюминатите , че сме последни по всичко в ЕС ! МатрЯла е калпав. Електричките са настоящето и бъдещето , засега

20

Е

преди 1 година

Колкото и да врякат разни *** из форумите, бъдещето е на електромобилите.

19

Е

преди 1 година

На Който не му харесват електромобилите, дс си кара москвича. Досега не са били никого за да кара насила електромобил.

18

Анонимен

преди 1 година

Изгори, за да светиш в името на зеленото!, пълна романтика!

17

Хм

преди 1 година

А като изгори колко вредни емисии отделя возилото с нулеви емисии ??? И е крайно време журналистите да се научите на поне две неща.1. Такова нещо като "далекопровод" няма, далече то си е далече и само.2. Нулата в математиката си е нула, в практиката трябва да се внимава

16

АнтиЕвроЛибеРаст

преди 1 година

Светът става все по-лошо място за Живее, благодарения на една и съща световна клика поробила човечеството!

15

Анонимен

преди 1 година

Кеф.Хайде пак ни убеждавайте да си купуваме такива.

14

Муахаха

преди 1 година

Това ли е Екологичната Зелена Технология на Бъдещето?!

13

До 7

преди 1 година

Да, леките метали като натрий, литий горят при досега си с вода. Когато се самозапли подобна батерия, единственият вариант е да гори докрай.

12

Анонимен

преди 1 година

Всъщност електричките не са с нулеви вредни емисии ама кой ти гледа.Аз Тесла-Брадва няма да си купя никога.Ще си карам Ферарито и това си е. Те щели да правят електрички ама не ми се вярва да е задълго.

11

Анонимен

преди 1 година

Прекрасното зелено бъдеще! Дано не е имало хора в тези о тпадъци!