64

Мнение

преди 1 година

Това е съдбата на американските колонии ..... Нищо де нали ще гласуваме пари за самолети и ще даваме безплатно оръжие на Украйна.Докато от България не бъдат изгонени всички евроатлантици няма да има подобрение на живота. Може и да не ги гоним може да строят Белене например като трудоваци

63

Анонимен

преди 1 година

Може милиони Европейци да са зле. Това е без значение. Важното е Украинците да са добре!!

62

До Лъжат ни

преди 1 година

Как е възможно някой да ти слагат минуси. Смятай колко сме оглупели като общество. Тоалетната на Европа. Спомням си като отвориха LIDL магазините в БГ и пуснаха банани по 50 ст килото имаше опашки и припадаха хора от чакане и до всяка опашка седеше по една линейка да чака за колабирали. До къде сме е докарали смятайте кирчовци и кокорчовци и тиквеници

61

Анонимен

преди 1 година

Важно на Путин да му е зле нали?

60

Демократичен Роб

преди 1 година

Аз съм СВОБОДЕН.

59

Кръгов Икономист ЕС

преди 1 година

като не го миете един месец - образува сиренце и имате какво да ядете - готово, видяхте ли, че то е просто!

58

Социолог

преди 1 година

А бе, защо Костя Копейкин не е на фронта срещу Украйна ? Нали любит Русия ? А и Нинова защо не е на фронта ? Ами стоят на топло в Народното събрание и изплезили езици до земята пишат закони как да си увеличат заплатите. Мамичката ви , изедници ! Изядохте и последния къшей хляб на българина !

57

СМЕХ....

преди 1 година

НА СЕЛО ВИНАГИ Е ТОПЛО И ИМА ЗА ЯДЕНЕ....!

56

Анонимен

преди 1 година

И да цъкате минусчета това нема да ви стопли и нахрани, американски роби!

55

Преди 89а

преди 1 година

Не ни пръскаха от самолети и не ни вкарваха чипове!

54

Анонимен

преди 1 година

САЩ направо затриха ЕС..икономически. Даже немски и френски министри плахо започват да протестират колко скъпа и цената на течния газ от САЩ! Капак на цената обаче никога няма да сложат..

53

Игор

преди 1 година

Ще се топлите на моя ..... демократични роби .

52

Социолог

преди 1 година

Но пък вече има хора , които започнаха да се топлят като се самозапалват . Все пак дойде Промяната и с изпечените харвардски мошеници докарахме държавата до бунището на Европа! Е, къде са проституиращите от 2020 г. ??? Защо няма протести срещу зловещата инфлация,стопила доходите на хората наполовина ? Защо ??? Ама имаме "Промяна" ! А сега сърбайте "Промяната" !

51

До 89а

преди 1 година

Имаше мир и благоденствие! СССР помагаше на всички бедни народи по света!

50

Анонимен

преди 1 година

Това е цената на партнйорството ( слугинството) със САЩ

49

Анонимен

преди 1 година

Еми САЩ трябва да спечелят икономическо санкционната война! Требват жертви! И те нема да са американски гертви ха ха ха

48

Лъжат пак

преди 1 година

Това не е вярно, защото сме в ЕС и НАТО и нашите евроатлантически партньори ни помогнаха да станем най-богатата страна в ЕС със най-голям БВП според последните данни на Корнелия Нинова. Живеем си супер според умнокрасивите *** и вдигнатото юмруче. Всичко ни е супер като се започне от пътищата та до болниците и образованието. Пази Боже да ти се падне млад хирург ще те затрие от един апендикс. Завършил половината предмети онлайн, и приет с двойка. Пълна деградация в цялата държава

47

Теория на Случайност

преди 1 година

Алберт Бурла (Шеф на Пфайзер) - ЮдеюСемит, Виктория Нюланд - ЮдеюСемит, Антъни Блинкън - ЮдеюСемит, Президент на Украйна - Володимир Зеленски - ЮдеюСемит! Премиер на Украйна - Денис Шмигал - ЮдеюСемит!! Военен Министър на Украйна - Алексий Резников - ЮдеюСемит!!! Светът, както и Братският Украинският Славянски и Християнски Народ е ПоРобен, но е така Приспан с омраза срещу Истинските си Братя и Сестри, че май дори не го осъзнава - същата работа като Македонците!

46

Анонимен

преди 1 година

Така ще е като сме икономическо пушично месо на САЩ!

45

ф

преди 1 година

"Нико бре, какво са няколко милиона български живота? Важно на Путин да му е зле!" Абе какви няколко милиона български живота те гонят, я не се превземай. Наистина бедните няма да ги чуеш да се оплакват. Ще си изкретат и тая зима. Тука дето лаете само сте тия с лоените бради и шкембета, дето нищо не ви липсва. Сиктир.