124

aZ-ъ

преди 1 година

Мен лично това ме дразни у либерастията. Не че не съчувствам на украинците напротив, познавам ги лично, не са лоши хора. Но за мен е учудващо либераслъка да иска да даряваме заплати за украинчета с джипчетата, при положение че възрастните хора всеки месец хвърлят зарове кое да си платят : тока или лекарствата. И либераслъка го намира за нормално това. И не им пука. За това мразя либераслъка в червата и ще направя всичко по скромните си възможности да им се случват само лоши неща.

123

Кръстьо

преди 1 година

Не бойте се !Който трябва - стои на топло, сито и просторно. Останалите - какво ви пука ?

122

Анонимен

преди 1 година

Това са хубави новини. Следващия път да мислят за кого гласуват!

121

Некъф

преди 1 година

Точно бедните се топлят на дърва така, че ще са на топло.

120

МОДЕЛЪТ РАДЕВ

преди 1 година

128- март 2021г НСИ калкулатор инфлация- 0.4%, НЯКОЛКО МЕСЕЦА СЛЕД ТОВА ЗАПОЧВАТ УВЕЛИЧЕНИЯТА НА ВСИЧКО И ОГРОМНАТА ГОРДОСТ ВИСОКИТЕ ДОХОДИ СА ИЗЯДЕНИ ОТ ИНФЛАЦИЯ И СМЕ ПО БЕДНИ ОТ ПРЕДИ МАРТ 2021Г- КОИ УПРАВЛЯВАХА ПРЕДИ- ГЕРБ И ПАК ЩЕ ГИ ИЗБЕРЕМ, ЧЕ ТРЪГНАХА ПО СТЪПКИТЕ НА ГЕЧЕВ- МАЛКО СПОМЕНИ ТОГАВА 1996Г- ИНФЛАЦИЯ 2500%, МИН ЗАПЛАТА 5500 В ДЛ- 1.8ДЛ- МОДЕЛЪТ РАДЕВ НЕ ПРИЛИЧА НА МОДЕЛА БОРИСОВ...."БЛАГОДАРЯ ТИ РАДЕВ ЗА ГЛАДА И СТУДА"

119

До 127

преди 1 година

Грешиш братле, доста ми е висока заплатата но проблема не е в мързела и липсата на образование, а на това, че доходите вече поне 5 години изостават от инфлацията и тази година беше върха на тази голяма измама, ако не беше така вече трябваше да взимам 10к чисто ама не взимам.

118

Анонимен

преди 1 година

Ама народа си обича социализма ,мързела и такива като Копейкин,Нинова , Бойко и най-много Славито.Точно и тези ще са гладни-необразовани,неуметни мързеливи.В големите градове е пълно с работа а и заплатите се покачват.Ако си образован и несмотан и работлив може по-добре да живееш от тези дето са на запад.

117

Анонимен

преди 1 година

До 125. Щото в Армения, Босна, Молдова, Украйна и Беларус дето останаха извън ЕС е супер нали? За разлика от Чехия, Словакия, Естония, Словения, които влязоха в ЕС? Набийте си го в главите - ЕС дава възможности за развитие, но ако си мързелив и само се оплакваш никой няма да те направи богат насила.

116

Анонимен

преди 1 година

Бях 12 клас, когато дойде "демокрацията"... Колко надежди, колко митинги, гласуване, подкрепа... Всичко бе една измама! Няма никаква демокрация! България беше вкарана в ЕС и ограбена! До 30 г. ще бъде унищожена!

115

Прецедент

преди 1 година

Голямо откритие- все едно ще е първата такава зима....

114

Анонимен

преди 1 година

Ами, всяка мъдрост и грамотност си заслужават съдбата.

113

Анонимен

преди 1 година

Ние сме в матрицата, Путин е пешка на Рептилите отвъд "реалността", така прочетох във ФБ

112

всяка

преди 1 година

Всяка зима в България (и не само) има хора, които живеят на студено и гладуват, къде е новината?

111

Анонимен

преди 1 година

Нека ги топли това, че руснаците ще са по-зле, защото няма да имат биг мак и кола.

110

Голяма работа

преди 1 година

Важното е че Митрофанова е изгонена от парламента и Украйна ще има оръжия, този път официално, не просто до границата. Българите щяли да гладуват и студуват ли? Кви са тия българи, някакъв нов подвид бълхи ли?

109

Евроатлантически пор

преди 1 година

Няма значение важно е санкции до дупка . Съгласен съм да не се къпя и да студувам ако така ще разгневя и накажа Путин !

108

До Христо Христов

преди 1 година

Гласувах за втори път за Възраждане и пак ще гласувам за тях на предсрочните напролет до пълна победа. А на мечтателите че Украйна може да победи Русия казвам че няма как да стане. Просто го проумейте. От 3 дни нещо замлъкнахте и укрите се скриха в бункери, ток няма вече, вода няма, интернета спря, дискотеките празни, заведенията също. Нищо, слушайте комедииния актьор. Америка губи световното си господство и тя го знае много добре. Трябва да има баланс на силите затова подкрепям Русия

107

голям социолог !

преди 1 година

Всеки ;пенсионер със по 200--300 лв по времето на Борсов беше гладен и спеше на студено ! Всички на социални пенсии също !

106

Джо

преди 1 година

Те в Русия така си живеят от векове, свикнали са. Виж, водката ако им спреш

105

Анонимен

преди 1 година

Поне ще живеят!