24

ЖалкиНищожества

преди 1 година

Правите ли си някаква асоциация и връзка по темата с поговорката:"Там,където краваринът(ФАЩ) нас ере,не се чисти и не се пере"?

23

Анонимен

преди 1 година

Нищо, че САЩ и Европа си имат от десетки години официални програми за геоинженеринг и контрол на времето и Били Гейтс 100 пъти каза, че ще затъмни Слънцето...ами старци от БАН, чули-недочули каакво да ги правим....:):(((........оффцата:не искам да се събудяяя...

22

Анонимен

преди 1 година

Мда, така е, бяха се развъдили птичките поне но с това 5G...Ама не се тревожете за самолетите колега, те от БАН и метеоролозите вече се из...охкаха по въпроса със смехотворно обяснение...било"висока разкъсана облачност."...лол

21

Анонимен

преди 1 година

Това се дължи на пръскането от самолети. Всеки може да обърне внимание има ли размазани насекоми по стъклото на колата. Изненада. Изминати 1000км. август стъклото чисто без едно насекомо. Няма насекоми няма природа няма птици няма хора.

20

Анонимен

преди 1 година

Сега абсурдите на Ницше ли ще слушаме...не мерси, вие си ги четете, не ни занимавайте с идеите за свръхчовеците и подчовеците, според вас за какво се водят войните, нали заради такива идеи и философии. Някои безумци, психопати или обладани от сатаната, както искате ги наречете, в зависимост дали сте атеист или вярващ, са се помислили за "богове", НО НИЧИИ ПЛАН НЕ Е БОЖИЯТ ПЛАН! Everybody has a plan, but the LORD's will prevail...да ви го драсна на англ.

19

Влади

преди 1 година

В друг сайт пише 70% от видовете били изчезнали, тук - 70% ОТ популациите на видовете. Кое е вярно? У нас , преди 89-та в много реки рибата беше изчезнала, но сега се възстановява като численост и видове. Така е и с вълци, мечки, лисици и пернати видове. На тъпана ли да вярвам или на ... си?

18

юбералес

преди 1 година

''Бог нямя, не е имало и никога няма да има. Човекът е оставен сам на себе си'' - Фридрих Ницше.

17

юбералес

преди 1 година

''Сегашният човек мисли като животно, целта му е размножение - той е унтеррменш, а аз ви говоря за човека който мисли като бог, който може да балансира цялата планета, включително и собствената си популация, да говоря ви за юберменш (свръхчовек)'' -Фридрих Ницше - 1899г.

16

юбералес

преди 1 година

''Земята е нападната от болест. Тази болест се нарича човек.'' Фридрих Ницше - 1899г.

15

Анонимен

преди 1 година

Например за чии нужди се изсичат горите, водещо и до ерозия на почвата и загуба на плодородни почви? Не е ли за повече дивиденти и богатство на акционерите в корпорациите? Свръхпроизводство, половината сигурно се хвърля(храна), бърза мода, нови технологични джаджи, старите отиват в третия свят вместо да се рециклират. И свръх популация в Африка, нямат достъп до вода и храна но се плодят.

14

Анонимен

преди 1 година

Да, това няма нищо общо с това че Африка е 365 мил 1970 г. и милиард и 400 мил . сега.

13

Глад

преди 1 година

Да се приготвят скакалците.....глад мори народа.

12

Анонимен

преди 1 година

И пак се почна с "въглерода". Не съм чул призив да се садят дървета. Не съм видял опит да се намали свръхзамърсяването с амбалаж, примерно само Кока кола компанията генерира сигурно по милиард пластмасови бутилки на седмица. Ама не, ние сме проблема, щото ядем месо и караме колички с 1 литър двигател..

11

баба Пена

преди 1 година

Имаме младо и предпри..... имаме чушки. Всеки експлоатира земята и хич не му дреме за утрешния ден. Плюсска, хвърля *** и 5 пари не дава какво става с останалите животински видове. Младите вече са и доста мързеливи. Бъдещето е обречено

10

Анонимен

преди 1 година

Щом природата така е решила, значи е правилно.

9

Анонимен

преди 1 година

Четем WWF и веднага спираме да четем. Това ви е демократичния капитализъм- войни, климатични промени, дивите животни, вируси, инжекции. Всичко е много простичко. От преди само 300 години богоборците свалиха монархиите, окупираха управлението на държавите, опоскаха всичко ценно и активите на хората. Сега има много гладни гърла, които могат да посегнат на заграбеното и да им развалят идилията. Затова трябва, вие гладните, да наторите почвата с телата си за им е добре на ония!

8

Д-р Злобюл

преди 1 година

Сложете бустер, спасете животинче ;)

7

Хасфалт

преди 1 година

Популации и видове са две различни неща, списвачи!

6

Анонимен

преди 1 година

Тези, дето секат липи за липов цвят и берат жИлязУ удвояват популацията си всеки 10 -20 години. Милиарди хищни двуноги като тях бродят по земята в търсене на храна и ресурси. Сега като ни съкратят с 90-95% нещата ще се подобрят.

5

Анонимен

преди 1 година

Дали са съобщили тези наистина тревожни констатации на Монсанто и на милите телекомуникационни оператори? (И дали те са се впечатлили...) Откакто монтираха 5G на покрива на съседна кооперация, гълъбите почти изчезнаха. За врабчета и синигери да не говорим... Дори и насекомите са малко от година-две насам.