25

Mdolla

преди 1 година

Топ заглавие"...у так"

24

Скръбна вест

преди 1 година

Още една позната на 50+ години сдаде багажа след 3 фазера. Още след първата доза 1 седмица не можа да се съвземе, но беше упорита и повтори и потрети. И пари имаше, и имоти, и коли. Деца не остави.

23

маймунски аденовирус

преди 1 година

Първите данни на файцър за "ефективността" на псевдоваксината сравняваха заразените при плацебо групата със заразените при инжектираните с псевдоваксина! Това беше есента на 2020г! Още в тази секунда беше напълно ясно и известно, че инжектирането с псевдоваксина не предотвратява заразяване, и съответно не предотвратява разпространение! СЗО го каза в прав текст в началото на 2021 г, мога да копирам изказването ако някого го интересува! Но някои не само още не са разбрали, а и не вярват??

22

Анонимен

преди 1 година

Неваксинираните пcихари няма да покажат здрав разум, колкото и да им се обяснява. Няма смисъл да се спори с тях. Втълпили са им някакви лъжи и те си мислят, че сами са направили извод

21

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че и в България неваксинираните пълнят болниците, интензивните отделения и моpгите. Факт е, че ваксинираните изкарват много по-леко вируса, обикновено без симптоми.

20

маймунски аденовирус

преди 1 година

До Fool - На празноглавите, плоскоглави, ваксизависими ковипсихари всичко трябва някой да им даде наготово. Да ги хване за ръчичката и да и каже какво да правят и какво да гледат. Сами не могат да се информират, винаги неразбрали, не чули, не знаят, не вярват на нищо, което не са им казали от телевизора. Отврат!

19

Анонимен

преди 1 година

От всяко природно бедствие някои печелят много, но това не означава, че бедствието го няма - земетресение, наводнение, ураган и т.н. С Ковид-19 е същото.

18

Анонимен

преди 1 година

37771 починали от Ковид-19 по официални данни, а реално са три пъти повече. Не ги тестват и ги регистрират като починали от инфаркт, инсулт и т.н.

17

Анонимен

преди 1 година

Най-некекавите първи усетиха силата на вируса и вече ги няма. И това ли не разбрахте?!

16

Анонимен

преди 1 година

С радио и страхуваш се да се ваксинира не се спори.

15

Анонимен

преди 1 година

Въпросът беше дали са тествали ефективността на ваксината срещу предаване на вируса преди да я пуснат на пазара. Отговорът, който дадоха от Пфайзер- "Не, трябваше да действаме със скоростта на науката, за да разберем какво всъщност се случва на пазара." След това се завъртя пропагандната машина - ваксинираните, за да предпазите себе си и другите и т.н.

14

Факт

преди 1 година

В България от около две седмици има задържане в броя на новите случаи, но броя на починалите нарасна двойно. От 17 починали за седем дни на 34 починали за последните седем дни.

13

Анонимен

преди 1 година

До 13,каква манипулация? Ти прочете ли какво си написал? Изобщо? Манипулацията е, че натискаха хората да се ваксинират БЕЗ да са го тествали това! Ти чу ли нещо за "науката"? Щот оная каза "следвахме пазара". Не им е за пръв път на Пфайзер да фалшифицират "резултати" от уж проведени тестове! Припомнете си случаите в Африка. Жалка картинка. Имаш ли едно доказателство за един човек, че е умрел от любимата ти болест? Положителен тест НЕ Е ДИАГНОЗА! Тези тестове реагират на сенна хрема!

12

Анонимен

преди 1 година

И да слагате и да не слагате бустери, ако сте кекав се разболявате. А с ваксата рискувате да станете част от статистиката на внезапно умрелите.

11

до 10

преди 1 година

Типичен пример за манипулация. Взема се част от твърдението и се прилага върху цялото. Казва се, че са нямали данни дали се предотвратява разпространение върху други хора (неваксинирани), а не че ваксините са неефективни. Всички знаехме,че няма време и трябва да се спасяват човешки животи. 7-8 милиона жертви за 2 години и половина малко ли са? Сигурно щяха да бъдат тройно повече както беше тръгнало до края на 2020.

10

дo 7

преди 1 година

Те и тук пищяха. Не помните ли първите 3-4 седмици, когато нямаше маски? Не помните ли в края на 20та, когато пропищяха, че нямало ваксини. Това е просолюдието: литка се от осана до разпни.

9

Анонимен

преди 1 година

До Fool, ти тази сутрин на главата ли си падна? Не можеш ли да си намериш един линк към видеоклип, който в момента се върти навсякъде! В този видеоклип ясно казва представител на Пфайзер, че не са тествали ваксината! Ако ти имаш ФБ, аз нямам! Не мога да разбера плиткоумнитен кога ще започнете да мислите и да успявате да се справите с елементарната задача да търсите и извличате информация. Що не вземеш да се ограмотиш! Смешен си! А и плачевно видитен!

8

Анонимен

преди 1 година

Още ли има неваксинирани, че да умират?

7

Fool

преди 1 година

До 4, какво да кажем? Дай някакъв линк да видим какво толкова е станало. Ясно е, че са говорили за договори за доставка на ваксини и нищо повече. Или ти викаш беше там и с тайната група от фейсбук качвате инфо дето никой не го знае. Като информацията за 5Г, плоската земя и пръскането на "тежки метали" които обаче остават час в атмосферата от самолети :D lmao

6

Анонимен

преди 1 година

На хората не може да се угоди. В Бразилия съдят президента Болснаро, че е подценил опасността, не е насърчил маски и ваксинация, в следствие на което са починали много хора. Само си представете, че това се беше случило тук. Същите хора, антиваксъри, сега щяха да пищят на обратно.