13

Ха_ха

преди 1 година

Докато им стискаш палци, купи си и чаршафа за онова място. Не мога да разбера колко трябва да си ***, та да се радваш на подобно съобщение. Ако нещо в тази война прави от украинците престъпници и терористи, то това е обстрелването на АЕЦ. Както и да завърши тази война - управлението в Киев е от престъпници, защото знаят какво може да последва. И руснаците два дена удрят украинската енергоситема, но не оставят двете АЕЦ (дето още се управляват от Киев) без външно захранване.

12

Istinata

преди 1 година

Komunisti teroristi.

11

Анонимен

преди 1 година

Тези пияни ватенки няма да мирясат докато не я взривят като чернобил

10

Случаен минувач

преди 1 година

Добре де, токът от централата нека да е украински. Ядреното гориво обаче (уран 235) е руско - уран 238 обогатен с до 20% 235. Това обогатяване е трудоемко и не е безопасно. А после отработеното гориво пак отива в Русия. Какъв е смисълът руснаците да се самообстрелват, т.е. сами да си стрелят по себе си, след като контролират АЕЦ?

9

Дони

преди 1 година

Мдаа, подобно поведение от страна на вaтнuцитe си е реален повод за обявяване на война на гнycнaтa им кo4uнa!!!

8

Северозапад

преди 1 година

Един такъв дизел гълта 910 литра нафта на час. Задължително работят по три на блок. И сега някой иска да ме убеди, че руснаците си гърмят далекопроводите, та да издухват по 60-70 тона нафта на денонощие само за един блок. А за шест?

7

Fena

преди 1 година

Напъни да се внуши добрия професионализъм на Украинската ядрена компания и лошите руснаци. Ало, TЪПЧОBЦИ! Всяко по-сложно нещо от тел и чук в украинската ( а и в българската енергетика) е РУСКО! Каква украинска компания, какви пет лева? Стояли са като патета и са слушали батковците си руснаци кое как е нпаравено! Без разрешение на Росатом една годишна профилактика не могат да направят!

6

Българин

преди 1 година

Продажните евроатлантицически медии водят информационна война с нас. Изкривяват истината и лъжата. Днес Бг заслужава приз Иванчо Хаджипенчович

5

Анонимен

преди 1 година

Мисля че украинците могат да спрат тока в цяла Русия стига да искат. Операциите им се подготвят добре и целят точно, доказаха го и с кораба Москва, и с Кримския мост. Време е рaшистите да бъдат разбомбени както трябва.

4

Анонимен

преди 1 година

Дори наркоманът Зеленски не вярва, че обстрелът на АЦ е дело на руснаците!

3

(-_-)

преди 1 година

Айддее, пак почнаха руснаците сами да се обстрелват.. Да де, ама тая централа е под техен контрол още от началото и тия разни оператори въобще нямат думата.

2

Анонимен

преди 1 година

Ето това е руския тероризъм.

1

Факт

преди 1 година

Украинските терористи искат да предизвикат катастрофа в Европа.