14

Анонимен

преди 1 година

Млък бе!!!

13

Анонимен

преди 1 година

В Западна Европа мерките и истерията се връщат,явно ковида ще остане като основен фон на който ще добавят нови картинки-войни,глад,студ,астероид и т.н.

12

Анонимен

преди 1 година

Това в небето беше по време когато почват да изплащат пенсиите.

11

Анонимен

преди 1 година

До Американски *** С тези болести човечеството се бори от стотици години и не е спирало. А този вирус е от 2-3 години и в световен мащаб загинаха милиони. Изобщо ясно ли ти е какво искаш да кажеш? Това, че умират толкова много хора от неизличими болести, означава ли, че трябва да умират и от такива, които могат да се избегнат? Логиката ти е не само пробита, а граничи с перверзия.

10

Анонимен

преди 1 година

От три дена всеки около мен го дращи гърлото,точно почна след странните бразди в небето.

9

ИСТИНАТА БОЛИ

преди 1 година

Ваксината на Pfizer срещу к о в и д не е тествана за това дали спира предаването на вируса преди пускането й на пазара, призна по време на изслушване в Европейския парламент представител на фармацевтичната компания. Евродепутатът Роб Рус публикува видео с признанието на Pfizer. Ваксинирайте се заради другите това беше винаги лъжа. Единствената цел на Ковид-паспортите беше да задължи хората да се ваксинират. Светът трябва да знае.

8

Анонимен

преди 1 година

Явно всичките са ваксинирани (по-скоро набодени, инжектирани), защото иначе дебело щеше да се подчертае, че са неваксинирани

7

ЦИРК КОВИД

преди 1 година

Я по-добре кажете, приключваме ли днес с удължаването на удължаването на удължаването на "извънредните мерки" заради "пандемията"? Нали последно до 12ти ги "удължиха"? Кога да очакваме новото "Удължаване" на епидемичните мерки за страховитата епидемия от настинка в България - един на 100 000?

6

Анонимен

преди 1 година

До ЗозоМалко ли са 3%?

5

Анонимен

преди 1 година

Закривайте американската стъкмистка !

4

Зозо

преди 1 година

Имам познат с 3 инжекции. Пипна го Омикрона, влачи го около 1 месец. Аз го минах за 4-5 дни като преболедувал Делтата. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

3

Зозо

преди 1 година

.............Общо 37 764 души у нас са загубили битката с новия коронавирус от потвърдените 1 267 150 заразени от началото на пандемията......................................... Айде смятайте ги 2,9%. И то от официално болните :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

2

Анонимен

преди 1 година

"брой на хората със завършен ваксинационен цикъл" - продължаваме ли да се преструваме че някога завършва? След две дози и два бустара, сега вече има и следваща "ваксина" - кота "завършва" този цикъл? А кога си ваксиниран и имаш имунитет, вместо само ужким-по-леко преболедуване на болестта за изключително кратък период от време след набождане?

1

ВИЕ СТЕ СРАМ И ПОЗОР

преди 1 година

"Общият брой на хората със завършен ваксинационен цикъл у нас вече е 2 072 412." Я ПАК? Ако съм ваксиниран за Делта варианта с 2 дози и втората ми доза е от преди година и половина, ваксиниран ли съм според вас?