34

Анонимен

преди 1 година

да, интересен пример е Израел, където с 66% ваксинация януари месец имат по 80 хил случая на ден. А юни по 20 хиляди на ден. Но са вкасинирани, да не се подлъжете, че не са?

33

Анонимен

преди 1 година

Интересен пример е Израел, където не всички са ваксинирани и процента на ваксинираните е 66,8%. За последните седем дни те имат 3729 нови случаи и 4 починали при над 9,3 милиона население. За същите 7 дни в България има 4926 нови случаи и 31 починали при неясно колко хора живеещи в България след като половината български граждани са в чужбина и не влизат в тази статистика.

32

Ти,

преди 1 година

Който си продал душата ти на дявола,покай се докато е време,ако ли не- Ще погинеш завинаги!

31

Бодежков

преди 1 година

Важно е да се посочи от какво са починали, те са имали заболявания, от които са починали. Така приписана смърт от к0вид в бюлетин, разпространяван от анонимен източник, е несериозна информация.

30

Анонимен

преди 1 година

Много интересно. Израел е напълно ваксинирана страна. Населението е почти като на България. Теоретично там почти не трябва да има заразени и починали. Та ваксините работят! А всъщност Израел има повече случаи и починали дневно от България. Да не говорим, че януари месец тази година, при все цеялата им ваксинация имат вълна, при която случаите стигат около 80 хил дневно. Неваксинирана България никога не е стигала такава цифра.

29

Анонимен

преди 1 година

Бързо се увеличават починалите от Ковид-19. За последните седем дни 31 са починали от вируса, а преди десетина дни бяха 17 за седем последователни дни-------- Вземете се поинтересувайте колко онкологично болни са починали. И колко си отидоха през ИЗМИСЛЕНАТА пандемия , защото НЯМАХА ДОСТЪП ДО БОЛНИЦИ ИЛИ БЯХА ТАКА ЗОМБИРАНИ , ЧЕ ГИ БЕШЕ СТРАХ ДА ОТИДАТ!!!

28

Христина

преди 1 година

До АнонименСамо едно малко уточнение: тези хора без ковид биха продължили да живеят, въпреки онкологичните, сърдечните или други сериозни заболявания. Благодарение, обаче на този вирус, някои от тях умират. Също така много от нас си мислят, че са здрави, а всъщност носят едно или повече скрити заболявания и затова карат тежко ковид. Така че може би вирусът сам по себе си не е толкова сериозен, но в съчетание с болестите, които ни съпътстват може да се стигне до фатален край.

27

Слава

преди 1 година

https://bgonair.bg/a/4-world/246983-izrael-vaksinite-predpazvat-edva-3-mesetsa-ot-zarazyavane-i-tezhko-protichaneЕто то си е написано и направено изследване. Та освен ако не си сложиш бустер нищо не си защитен, както писах въпрос на съпротивителни сили на организма

26

Анонимен

преди 1 година

Бързо се увеличават починалите от Ковид-19. За последните седем дни 31 са починали от вируса, а преди десетина дни бяха 17 за седем последователни дни

25

Анонимен

преди 1 година

Сега научих, за една моя племенница на 50 години, че е починала от Ковид-19, а баща й вече на 79 години има сериозни проблеми след преболедуването, по неговите собствени думи. Дъщеря му си беше съвсем здрава преди да я покоси вируса.

24

Анонимен

преди 1 година

Бързо забравихте колко народ си отиде заради силния естествен имунитет.

23

Анонимен

преди 1 година

Две дози от Пфайзер или Модерна и една доза от ваксината на Янсен и си ваксиниран. Ясно е, че след време имунитета спада, но все пак си ваксиниран.

22

Анонимен

преди 1 година

Над 2 милиона са ваксинираните на територията на България на възраст над 20 години. Пита се в задачката колко хора живеят сега в България след като половината български граждани са в чужбина и колко от останалите в България са на възраст над 20 години. Излиза, че почти всички на над 20 години са ваксинирани

21

Слава

преди 1 година

Няма ваксинирани вече. Над 90% са ваксинирани преди година, година и половина, тоест ваксината нищо не ги пази. Щом самите Пфайзер призовават за бустер след 3 -4 месеца е ясно колко трае защитата на ваксината. И има изледвания по този въпрос, който се интересува сам може да си намери статии. Така че изводите си направете сами относно колко вакснирани и неваксинирани били починали. Просто едните са се оказали с по-добът естествен имунитет. Да не споменаваме, че всички са възрастни и слаби

20

Петя

преди 1 година

Стига вече. Уханския, британския и делта вариантите бяха смъртоносни, но не иОмикрона. Той е опасен само за тези с хронични заболявания и възрастните. Обаче и с обикновения грип е така. Баба ми преди години едва оцеля от грип, а коронавирус не е хванала досега. Стига с паниката,тя вреди на психиката много повече. Аз бих призовала - не се тествайте,каквото и да е трябва все да се лекува. Просто си ограничете контактите

19

Анонимен

преди 1 година

Днес заглавието защо не е - "Отново спад на болните от COVID-19 у нас " ?

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13: Алььоооууууу зомбирания, не се умира ОТ ковид ,а СЪС ковид. Айде прави разлика , че ми писнАхте. То бива бива......сетисе.....хора , ама за 2-3 год поне малко трЕбваше да сте дръпналЕ. Както се умира с диабет, сърдечни и онкологични заболявания. От грип - също. Земи чЕти малко и други статистики, па се образовай. Пфу.

17

Таня

преди 1 година

Вчера се тръбеше как случаите нараствали, а причината си беше че е вторник. Днес защо като процента положителни тестове е по-малък и активните случаи по малко не пишете, че има спад в случаите. То бива извъртане на информацията ама вече не се трае

16

Анонимен

преди 1 година

До ВъжарятВеме е закърнелите мозъчета да се върнаат в училище. Най-важният предмет се нарича "човечност".

15

Анонимен

преди 1 година

Цял ден стоя в небето и снимки пълно във Фейса.