11

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 1: "Камионът не може да причини такива щети"? Глупости са това, г'лупости на търкалета. Камионът умишлено и минал успоредно с ж.п композиция с цистерни с гориво за да взриви и тях. Чети и тогава пиши. Те, евроатлантиците всичко могат да измислят. Сега сигурно ще започната да доказват, че руснаците сами за си взривили моста. Който иска да вярва. Важното е е латерната на русофобската пропаганда да се върти непрекъснато.

10

Unknown

преди 1 година

Щом е толкова важен и строго пазен този мостец как така е минал че и гръмнал а ?

9

Анонимен

преди 1 година

До бг смешки, бг чеббурашек я ни припомни как започна бурята в чаша вода? Жокер - след като някакъв рушшки дупетат дрънкал нещо без доказателства ест. И нашите т.е. радевите поддлоги се впрегнаха да не обидят рушшкия слон, вместо да защитят страната както биха направили всички нормални. Ама това е положението, рушшкия слугинаж провължава от 1887г. та досега.

8

аааа

преди 1 година

прокаратурата действа под диктовката на САЩ . ВИЖДА СЕ от километри .самосезират се само когато те им кажат ....

7

пуйката

преди 1 година

Добре ще е да има експертиза за взрива на моста,но не е препоръчително експертите инкогнито да се озоват там да разследват,че съвсем явно могат да ги телепортират в Сибир да събират стръв за риболова на Путин в Байкал.

6

Анонимен

преди 1 година

Читают руские газетъй и действуют.

5

В Африка

преди 1 година

е стреляно с Калашников, продаден от НРБ през 80те години. Гешев, спиш ли?

4

бг смешки

преди 1 година

не е по руско нареждане ...по американско е ! защото руснаците обвиниха БГ и понеже прокаратурата е под американска диктовка веднага се самосезириха ...ясна е работата . жялата ни държава се ръководи от САЩ не ви ли стана ясно вече ...

3

System Shock

преди 1 година

То от Брюксел и Вашингтон вече казаха, че Путин е виновен. Няма какво нашите службици тука да се пънят за да им кажат после началниците какви да са резултатите от разследването.

2

Браво!

преди 1 година

В България фалитът на КТБ, шкафчетата с кюлчета и престъпленията на митниците, дрогираните шофьори, взривовете в заводи и т.н. минават и заминават, обаче щом шефът на руското следствие казва, че камион, преди няколко държави и хиляди километри е минал през България, нашата прокуратура се самосезира. Браво!

1

Анонимен

преди 1 година

Камионът не може да причини такива щети. Взривът е бил отдолу на моста, а не отгоре.