14

Факт

преди 1 година

' Утре обобщават три дни... " Още ли има умници, които не са схванали, че има разлика във всички дни от седмицата? Нормалните хора гледат 7 или 14 последователни дни, а умниците гледат събота, неделя и понеделник...

13

Факт

преди 1 година

През миналата седмица са регистрирали 4879 нови случая и 29 починали, а през предишната седмица регистрираха 4809 нови случая и 20 починали. Хайде пак си събирайте три дни в един....

12

Зозо

преди 1 година

Хахахаа, направени 1300 теста... Че кой е луд да се тества? Аз в сряда вечер вдигнах температура, гърло, хрема... всичко. Три дни лежане, чай с мед, прахчета разтворими... Вчера вече без температура, днес все едно нищо не е било. За миналата седмица познавам поне още 10-15 като мен, дето не са се тествали и не са звънили на джипито. Всеки го кара на крак за 3-5 дни :))))))))))))) Никой няма да се ваксинира :))))))))))

11

Анонимен

преди 1 година

212 фалшиви теста. Правилно не свързвате починалия с тях, има напредък!

10

да знаете

преди 1 година

Утре ще са 1212, поради пръскането от средата на миналата седмица, та до вчера!

9

Анонимен

преди 1 година

Ще ги тикнем в затвора, краят им се вижда. Споко.

8

Абе я си...

преди 1 година

Утре обобщават три дни...чакаме данните за "ръст" на случаите. Пардон заразените. Хахаха. И пеленачетата вече ви научихте номерцата. Кунчев бустера няма ли даде интервю да плаши хората с новия "подвариант"?

7

Анонимен

преди 1 година

За утре са стъкмили към 800 броя да ни плашат. Крадливо племе, ей!

6

Анонимен

преди 1 година

До Бъркочите - отзадКви драскачи, бе ***. Справка от 80 думи отразява данни. Хайде кротвай, че ако не слушаш, ще те факсинират.

5

ЦИРК КОВИД

преди 1 година

Починалите през уикенда в малки населени места възрастни хора с инфаркти и инсулти, за които успеят да впишат с "диагноза" ковид, ще бъдат отчетени днес - всичките седем-осем или десет човека - и във вторник заглавието ще бъде ГОЛЯМ РЪСТ НА ПОЧИНАЛИТЕ. Знам, понеже така се прави вече трета поредна година. Интересно че вчера два пъти беше изтривано това мнение, вероятно понеже е вярно?

4

Бъркочите - отзад

преди 1 година

Рано, рано пак с дежурната "статистика"... Жалки платени драскачи сте вие. На хранилка на фарма мафията. Ще гниете в ада. Спрете да ни тормозите!

3

Анонимен

преди 1 година

Помпат се кухи случаи за да не закрият ковидарницата, не ви ли е ясно? Много хора са на кранчето там.

2

Само 12 излекувани?

преди 1 година

Кога ли ще има ден с 0 излекувани, при положение че през последните 3 години не е имало нито един ден с 0 или дори 12 заразени? Тази статистика е пълна пародия, а този който я пише е за съд!

1

Анонимен

преди 1 година

С всяка ваксина да набутвам пари на производителя на ваксини байонтех как па не да им пълним гушата.По малко ваксинирани по малко приходи за немската перачница