52

Шайзер

преди 1 година

С всяка ваксина да набутвам пари на производителя на ваксини байонтех как па не да им пълним гушата.По малко ваксинирани по малко приходи за немската перачница

51

ЦИРК КОВИД

преди 1 година

Починалите през уикенда в малки населени места възрастни хора с инфаркти и инсулти, за които успеят да впишат с "диагноза" ковид, ще бъдат отчетени утре - всичките седем-осем или десет човека - и във вторник заглавието ще бъде ГОЛЯМ РЪСТ НА ПОЧИНАЛИТЕ. Знам, понеже така се прави вече трета поредна година. Интересно че вече два пъти изчезва това ми мнение, вероятно понеже Е ВЯРНО?

50

Анонимен

преди 1 година

Неваксинираните ми познати го карат вече трети път. Около 10% починаха, няма ги вече. Останалите - кой с диабет, кой с кръвно се обзаведе след боледуването, кой с постковид. Ние, ваксинираните сме си живи и здрави. Приказвайте си какво си искате, но действителността е по-различна от тази, в болните ви фантазии. Жалко само, че доста хора ви повярваха и си отидоха, нахалост.

49

Анонимен

преди 1 година

До 56 - грозно излъга

48

Анонимен

преди 1 година

Един познат се чуди, чуди дали да се ваксинира, или не. Беше здрав, но реши и не се ваксинира подлъган от страхуващите се да се ваксинират. Няма го вече. Пазете се хора, пазете и близките си от вируса. Не случайно всички специалисти ви казват даьсе ваксинирате. Хубавата стока има нужда от реклама.

47

Анонимен

преди 1 година

Един познат се чуди, чуди дали да се ваксинира, или не. Беше здрав, но реши и се набоде. Няма го вече. Пазете се хора, пазете и близките си от тези компоти. Не случайно им направиха такава реклама. Хубавата стока няма нужда от реклама.

46

До 51

преди 1 година

Българите се оказахме с най- високо iq не само в Европа. Щото само гл.упците повярваха и се ваксинираха.

45

Анонимен

преди 1 година

Да чуkам на дърво, досега вируса ме подминава, както и най-близките ми роднини. Само едни от тях хванаха вируса в Хърватия преди два месеца, но понеже всички сме ваксинирани го изкараха много леко

44

Анонимен

преди 1 година

Не е важно колко си живял, а образованието ти, интелекта, които пък определят дали си податлив на дезинформация. Това, че българите са с най-ниско IQ в Европа и с най-много неваксинирани и вярващи в конспирации, само доказва правилото.

43

Анонимен

преди 1 година

Ковид не е " настинка", а системно възпаление на кръвоносните съдове. Затова смърт настъпва от инсулт, инфаркт. Дори пневмонията е васкулитна. Затова полза от антибиотици няма.

42

анонимен до 52

преди 1 година

Аз съм на доста години и досега не съм имал уникалната възможност да гледам фалшиви интервюта (даже не мога да си представя какво се крие зад този термин) Знам за телефонно интервю,видео инт. журналистическо инт.,клинично инт.работно инт.психологическо инт.лично инт. по имейл инт.отворено инт. Така ,че ще бъда доста сюрпризиран да ми предоставите линк с фалшиво интервю, или да ми кажете къде да гледам това невиждано от мен явление.

41

Бодежков

преди 1 година

Пишете от какво е починал човекът, не му приписвайте смърт ОТ к0вид. Умрял е, от каквото е бил болен. Тестовете са фалшиви. Пландемията на фалшивите тестове. И аз съм настинал в момента, ида ли на тест- ще е положителен за к0вид. Затова няма да ида :)

40

анонимен да 52-Консп

преди 1 година

А кой точно решава кое е конспиративна теория . Може бе някой има лиценз за това? Да не би да сте вие аааа? Я покажете документа.

39

До 51

преди 1 година

"Няколко починали роднини във всяко семейство"..Бре, какъв напън само за пропаганда. Няма починали от ковид във нито едно българско семейство, набий си го в кухата тиква!!!!! Това, че ги водят в статистиката умрели от ковид е престъплението на века. И хората го проумяха. Тррол нещастен, ъндърстенд?

38

Анонимен

преди 1 година

От любопитство влязох в сайта на министерството на здравеопазването на Австралия. Антиковид ваксина се препоръчва на ВСИЧКИ над 5 годишна възраст. На всички, дори на преболедувалите . Ей, много лъжлив народ сте антиваксите!

37

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че ще я има България. Какво са 150 000 + починали на 6 милиона. Какво са няколко починали роднини във всяко семейство, пък било то брат ти или баща ти! Нищо работа!

36

Анонимен

преди 1 година

България не е ваксинирана. Ще я има, въпреки напъните на ковид маниаците, предвождани от Кунчев. Той явно не умее да разчита знаците на съдбата, за разлика от финикийските. Хахааааа

35

МНЕНИЕ

преди 1 година

САЩ започнаха Кампания над Европа - Пръскат със Самолети на Армията на САЩ . Всички видяхме какво се случва в Небето над България от една седмица . От Утре , Понеделник , ще има нарастване на случаите на Ковид .

34

анонимен до 47

преди 1 година

Дали в тези "псевдонаучни сайтове" и видеата са фалшиви и думите казани от стотици известни личности по някакъв все още неоткрит метод са заменени. Ако нещо написано, даже правителствен документ може текстово да се видоизмени и публикува с неистинско съдържание, то обекта заснет на видео с артикулация,съответен език, звук,емоция не може да бъде фалшифициран.

33

Анонимен

преди 1 година

До " образования "Зозо. Аналгина е забранен почти в целия свят заради опасни странични действия и много смъртни случаи, не се произвежда никъде, освен в България и Русия. Така че е лош избор. Отново си направил грешен избор. Отново!