96

ХА ХА ХА

преди 1 година

K'во стана Бойните делфини на Путин? Cигурно са заминали за Грузия и те...

95

Анонимен

преди 1 година

Проблема с този план е, че броени минути след това, няма да има държава Русия. --- Е забравил си да пишеш за останалите... И САЩ нема да има а и света може да го нема.... 6000 ядрени бойни глави стигат за НАТО - 30 държави по 200 ядрени бойни глави средно за всяка от тех... Бг може да се размине и с 5 - София, Варна, Бургас, Пловдив и една за фойверки ...

94

утре ще го съборим

преди 1 година

.

93

Анонимен

преди 1 година

Кримския мост, най-важния мост на планетата

92

Кръвожадни Хиени

преди 1 година

Ние от НАТО сме наобиколило Путин като глутница хиени и само го ръпаме по глезените и бягаме. Голямо добичe излезе този Путин, няма спор. Но гощавката ще е щедра, когато направи последният си грешен ход... ще му пригризем гръкляна като суха съчка. Нема да ни мигне окото. Голям пир ще падне.

91

Анонимен

преди 1 година

Все още имаме време да излезем от ес и нато.. да се излекуваме от западната простащина и България да бъде силна както беше преди 90та.

90

Лошо да ебаваш НАТО

преди 1 година

НАТО прави провокации в СССР с идеята *** да нападне първи и да даде повод за тоталното му унищожение. Но *** се е запънал като магаре на мост. Не ще да се изправи като мъж срещу НАТО и да му обяви война. Страха му от НАТО е голям.

89

Баннаха ме.

преди 1 година

Путин е в положението на Боко - Цу Цванг. Ни напред ни назад.

88

Е ми...

преди 1 година

Ние тук в НАТО само чакаме *** да натисне червеното копче. Това ще е основателна причина да изтрием целия СССР от лицето на Земята. Но него го е страх. Защото знае какво ще се случи.

87

Страх Лозе Пази

преди 1 година

Въпреки всичко Путин и неговите джавкачи не смеят да си признаят ФАКТА, че това е акт на НАТО на уж тяхна територия. Защото, ако си го признаят, трябва да обявят война на НАТО. Проблема с този план е, че броени минути след това, няма да има държава Русия.

86

краварче

преди 1 година

Е нищо де. Нали има половин лента останала. Ще бъде туристически обект - утре Путин като го обяви за 8-мото чудо на Света, всичката русофилшка гмеч ще запали ладичките и ще започне да се каканиже по останалата лента като на зоопарк, срещу билет от 40 евро, разбира се.

85

Е ми...

преди 1 година

НАТО забавя, но не забравя.

84

Мали

преди 1 година

Тоя мост е ТОТАЛ ЩЕТА. Според мен само луноходи и лодки могат да се движат там. А и с тоя студен ураганен азовски вятър... От Азовско Море духа ураганен вятър. Ше каиш че ХАРП и кемтрейлс атака.

83

Ко да праиш...

преди 1 година

Така става, който се e6aва с НАТО. Да се готвят Ким и Ши.

82

Е ми

преди 1 година

Сега с ферибота и с танкери. Нема друг вариант. На север пиле не може да прехвръкне.

81

Поредна Тотал Щета

преди 1 година

Путин не успя да опази една от най-чувствителните си инфраструктури. Това показва слабост.

80

NightWatch

преди 1 година

Сигурно пак е от хвърлен фас...

79

Браво пич

преди 1 година

Ти обаче как затапи кремленския тpoляк. Оня се разрева и отиде да се завие през глава. Недей така грубо. Защо се отнасяш така лошо. Той само е глyпав.

78

Кримлянин

преди 1 година

Нема храна. Иска ам-ам.. Нема гориво. Иска бръм-бръм!

77

То се видя

преди 1 година

то се видя, че Путин не може да опази една от най-чувствителните си инфраструктури. Украинците го удариха с ХИМАРС, не се знае дали няма да си довършат работата идните дни. То хвърча огън и жупел. ТЕРМИТ разтопи влака и релсите. Вятър бичи. Път - НЕМА. Защита на моста - йок. Язък за парите на вятъра. Скъпо съоръжение, но украинците го разсипаха, путин гледа като теле железница.