100

Анонимен

преди 1 година

В БГ ако имаш брат и сестра, значи си ром.

99

Анонимен

преди 1 година

Гешев ???

98

Анонимен

преди 1 година

държавата се разпада, още по големи простотии ще се случват

97

Анонимен

преди 1 година

Старите хора са казали "Бий за да те уважават"

96

ооо

преди 1 година

До Анонимендругия път карай в дясно , не в ляво!Щото като караш в ляво с 40 според ограниченията, а в дясно няма никой - пак си в нарушение - затова ти свирят

95

Анонимен

преди 1 година

Такава агресия има навсякъде, не само сред шофьорите в България. Тази страна е пропита с толкова омраза и злоба от комплекси рани, ниско-културни и първосигнални индивиди, които вече са основната част от население в страната. Те отново си върнаха любимата мутра в парламента, защото ако на един народ, в който доминират мутрите, премиерът не е също мутра, то той не може да се припознае в него.

94

Истината

преди 1 година

12 години ГЕРБ водят до това! Нормалните са в Европа, БГ-то е станало брутално гето и бядняците се млатят за спорта!

93

Муахаха

преди 1 година

и това са същите ***, които имат Право на Глас и Гласуват! Демокрацията е наистина най-добрата система!!

92

На времето

преди 1 година

В такива случаи не се излиза от колата . Преди години имах такъв случай . Спират пред мен и слизат двама от колата . Безлюдно . Може да си изям боя . Газ с колата . Единия го завъртях . Другият отскочи . По добре да ме съдят от колкото да ме бият . Не си помислиха да ме следват .

91

Эвропейски Союз

преди 1 година

и Членката й България в 21 век! Скоро и Тока спира!!

90

Анонимен

преди 1 година

Как може да убиеш човек само защото е слушал руска музика в колата? Ето ви украинци , ето ви Европейски съюз. Трябва тотално унищожение на на всички евроатлантически партии.. май само Възраждане остана българска партия.

89

Анонимен

преди 1 година

Бг обора ще се оправи само след бяла килотонна светлина

88

Скапаняци

преди 1 година

Абе, 36 годишен циганiн в нарушение скача на момче на 23 и вика тумбата да му помагат, след боя му спира сърцето. Пускайте момчетооо тумба *** се правят на нинджи и един умрял. Малко им е на тези нагли ***!

87

Анонимен

преди 1 година

ММА го измислиха, за да ускорят естественият подбор, понеже медицината напредна и има прекалено много гърла за хранене

86

Анонимен

преди 1 година

На метри от инцидента, Софи Маринова вихри концерт в Арената. Тука е жунгла, някаква жунгла.

85

1 гроб и 1 в затвора

преди 1 година

До До 103Само единия лежа,ама като излезна от затвора беше мръднал нещо и после изчезна ,и техните не го знаят къде е.

84

Анонимен

преди 1 година

Ако има истински психо тестове за вземане на книжка ще останат само 1% шофьори. Всички не сте добре с главата. На запад за жест с пръсти го отнасяш, а тук е свободия.

83

Анонимен

преди 1 година

Конституционният съд се състои от бивши политици, които са там на "заслужен" отдих и които не се интересуват от това, дали в държавата има демокрация, ред, и законност. Конституцията се нарушава от най-високия връх в държавата, пред безмълвният им поглед. Ако някой от тях реши да реагира, то е, за да завоалира, омаловажи и оправдае нарушилия основния закон в държавата. Затова, всичко което се намира от върха надолу в нея, не работи. Обществото е болно, като резултат.

82

До 103

преди 1 година

Да ти имам компанията, човече. И сега, по затворите ли са?

81

1 гроб и 1 в затвора

преди 1 година

Човека всъщност е един от най-бързо умирашите бозайници при удър в главата.Това по филмите и нагласените ММА ски битки в клетки няма нищо общо с реалността,а и те са тренирани и калени донякъде.Приятел охрана удари един шамар на един оня падна и умря глътнал си езика казаха.Друг приятел удари един друг приятел с прав до носа.Някакав нерв се бъгнал и на другия полвината му лице увиса и остана инвалид-загуби едното си око след месец и не може да мърда полвината лице.Това само от един среден удар.