140

Анонимен

преди 1 година

Да не се окаже само типичната ситуация, в която насилник агресира над жертва, жертвата е принудена да се защити, за да не пострада, а насилника после получава внезапна карма на секундата и после реве по медиите, за да се прави той на жертва? Няколко такива случаи съм гледал, един му бяха отхапали носа *без причина*, после се оказа с причина. Някъв друг го били ритали и изкарали от колата *без причина* пък се оказа, че преди това бил ударил жената шофьор в главата и й разбил носа.

139

Анонимен

преди 1 година

В България няма закони. И аз станах свидетел наскоро на агресия по пътя и бой с юмруци. Такива хора са за затвора поне за 20 години.

138

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Свободно притежание на късостволно оръжие ще реши проблема за около година. Ще има пречистване, и ще престанат заплахи, побои, агресия, грабежи и т.н. Но някой има интерес всичко това да го има.

137

Анонимен

преди 1 година

Не оправдавам насилието, нанесено над него, но може ли да дадете конкретно обяснение на ситуацията довела до побоя, а не само на крайния резултат? Провокирано ли е насилието? Къде се е намирал автомобила му? Отправил ли е вербална агресия към другата кола? Таксиметровите шофьори са пословични с наглост и неспазване на правилата, той от типичните представители ли е? Виждала съм такива изпълнения, че съм се питала как не са били тия хора бити досега.

136

Анонимен

преди 1 година

Бакшиш, "майстор" и брокер читав има 1 на 100

135

хора...

преди 1 година

ако мога да Ви наричам така.. убит е човек(съпруг и баща) от 23 годишно хлапе. без значение бял , черен , кафяв, дюнерджия или бакшиш.. чета какво пишете и ума ми не долавя как я събирате тази злоба в себе си!иначе сте само ЕВРОатлантиици всички, толеранс на макс :)

134

Анонимен

преди 1 година

На други места пише, че бакшиша влязяъл незаконно в еднопосочна където карало и момиче, отказал да даде назад въпреки, че е в нарушение при което спътника на момичето излязъл и двамата се спречкали. Имало размяна на удари, после бакшиша отишъл да си мести колата, но по пътя се слвякал на земята. Може инсулт да е, може инфаркт. Бакшишите много обичат да влизат в забранени улици и да се карат с другите шофьори, ама си е намерил майстора този път.

133

Анонимен

преди 1 година

Статиите за този случай към момента трябва да са:Заглавие: "Мъж почина след разправия на пътя"Описание под заглавието: "Тепърва ще се установи дали смъртта е настъпила вследствие на разправията или се касае за здравословен проблем".Извод: всички може да си отидем още в следващата секунда. Припомняйте си го.

132

Анонимен

преди 1 година

123 Агресията и омразата се зададе от черепа който плати протестърите, които я поеха. Радев я визуализира и приложи на практика, като даде старт на изчегъртвачите. Те наляха омраза и беззаконие в държавата и в нея настъпи хаос. По комунистически, авангардът на БКП/БСП- ПП с революционен устрем маршира в държавата и хейтва политическия си противник. Корупцията при ПП е още по-голяма и алчна. Правосъдието, особено в провинцията е корумпирано и некомпетентно. България е далеч от демокрацията.

131

Промяната!!!

преди 1 година

Радевисти сър, забавляват се. Продължаваме промяната в МВР със старата к..ва Рашкофф

130

Анонимен

преди 1 година

34-годишен се оплаква от побой от 23-годишен. Изобщо, представете сега как някой 18- годишен се оплаква от побой от първокласник, 7-годишен. Каквато и да е ситуацията, всеки на 34 години трябва да може да реагира адекватно в ситуация с някой, 11 години по-малък от него. Дано да ни кажат, все пак, ако е получил инфаркт и, че убийството може да се окаже инцидент. Мир на душата му.

129

Анонимен

преди 1 година

Нали не очаквате " работилия" по статията насело Роско да е бил на място за да ви отговори? Вижте подзаглавието "станало е в СОФИЯ".

128

Анонимен

преди 1 година

Убит ли е починалият или е просто е бил на неподходящо място в неподходящ момент и е станало нещастие? Драмата за зверско убийство от наглец на пътя е по-угодна на медиите, но все пак да попитаме.

127

Rоко

преди 1 година

Тази смърт да тежи на съвестта на п...в, който налага еднопосочни улици в Разсадника без да се съобразява с трафика. Безумни еднопосочни улици, неосноваващи се на посоките на движение на автомобилите. Ползвал "американска програма". Простотия до шия. Този, който налага тези еднопосочни улици вероятно е племеник на фандето та не го махат.

126

Анонимен

преди 1 година

Има нещо гнило. И една жена по ТВ, каза за НОВА, че е видяла всичко и уж са се разбрали и са се разминали и всичко по-живо, по-здраво. Какво се е случило после и къде са мистериозните биячи, помагащи на "убиеца"? Като нищо ще се окаже инфаркт/инсулт, което ще е най-голямата ирония на съдбата. Обаче и убитият не трябваше толкова време да лежи там непокрит. Изобщо....

125

Схванах

преди 1 година

Тоест вече и да се защитаваш срещу наглеците е незаконно.Няма значение знаци и улици щом е бакшиш още повече мингалл ако е бил такъв трябва да го пускаш все едно е автомобил на НСО

124

да ама не

преди 1 година

единият нарушил -в случя бакшиша но тава с бой не се еоправ трябвало е да извикат полиция .Само че изгежда бакшиша е решил да раздава правосъдие

123

Случаен минувач

преди 1 година

Макар че, ако се замислите, всеки ден на територията ни стават боеве между римски войници. И в Самоков, и в Столипиново, и във Факултето, и в цялата страна. Случват се и жертви между тях, но за това такава гласност не се дава. Въпросът е - защо тука се дава такава гласност - дели защото е таксиджия, или за нещо друго?

122

Анонимен

преди 1 година

Жена шофьор? - ами тя е блокирал и е била неадекватна във тоя момент. А и щом е била еднопосочна улица кой е влязъл във нея без да има право.

121

НИК

преди 1 година

Защо всички пишете свободни съчинения? И Мисирките и вие коментиращите.Като пряк свидетел на случката да взема да ви кажа как се случи всичко.Въпросният бакшиш влезе в еднопосочната улица срещу момчето, което се возеше в колата управлявана от приятелката му. След като по стояха малко един срещу друг и едновременно с това започнаха да се трупат коли зад момичето бакшиш слезе от таксито отиде до алфата и започна да бие момчето през прозореца. Да ама момчето както изглежда беше тренирало и с няколко удара направи доста щети по лицето на бакшиша. И двамата се разделиха, като бакшиша отдалечи к