281

Анонимен

преди 1 година

Те такава държава като Украйна и Съв Македония, нема таково животно, епа нема.

280

Mersi

преди 1 година

Всички имаме нужда вече да се разредим!

279

Анонимен

преди 1 година

Буахаха, запалил се бил резервоар!!! Леле, леле, вие сте по зле и от РИА и ТАСС взети заедно... Вземете поне се изкъпете в "редакцията", че не се трае вече.

278

Анонимен

преди 1 година

никакъв резервоар с гориво,защо лъжете?Извършен е гнусен терористичен акт от страхливите укронацисти,заради което сега ще платят много здраво,на мисля че скоро ще има държава Украина

277

Анонимен

преди 1 година

Гледах по руските медии. Какво ли не правят, само и само да мине като авария, а не като атака. То не беше взривил се камион, то не беше запалена цистерна. Има видео на взрива от камерите за наблюдение - гръмна нещо под моста и то като цял фойерверк - приличаше на много професионално приготвено и поставено. Обикновените руснаци са бесни - трият им постовете по форумите и се крие информация. Абе изобщо купон.

276

Sss

преди 1 година

До Сата НАТОА защо Нерон е подпалил Рим. Кадафито го оплюваха за какви ли не престъпления, а Бокаса ядеше хора. Затова старите демокрации имат толкова механизми за контрол и няма безгранична еднолична власт. Същото е и ако има само една световна сила и тя не се съобразява с никого.

275

1

преди 1 година

Срам ме е от мисленето на малоУмнните Евроатлантици!!! Това с моста е терористичен акт и сега да си представим същото в някой друга европейска държава или САЩ = как ще реагирате? Ще се радвате ил и ще обвините Русия в Тероризъм - ай сиктир ЕВроАтлантичерски двойни стандарти! Най лесно е да сложиш бомба в бензиновоз а после какво - пак ли ще цвилите в Екстаз или ЕВроДупедавщината ше ви накара да обвините Путин, който яде деца в тероризъм?

274

Някой

преди 1 година

То по мостовете "резервоари с горива" да искаш!

273

Анонимен

преди 1 година

До Пешев: Ти най-много да отвориш от миналогодишната домашна шльоравица..

272

ПОРЕДНОТО

преди 1 година

РУСКО ПОЗОРИЩЕ

271

Абе

преди 1 година

Ударен е с ракета.И ударът е не толкова с материални щети,колкото морални.

270

ЕДНА РУСАЛКА

преди 1 година

ПАДСКОЧИ НА КРИМСКИЯ МОСТ, ПО НЕВНИМАНИЕ СИ ИЗТРЪСКА ЦИГАРАТА ВЪРХУ ЦИСТЕРНА С ВОДКА ЗА КРИМ ПО СЛУЧАЙ РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ДРУГАРЯ ПУТИН. ПО НАТАТЪК ВИ Е ИЗВЕСТНО...

269

Сата НАТО

преди 1 година

Пешев да прием, че на света има само една велика сила. Как си представяш живота на останалите народи? ----///----- Като има две велики сили, каква е разликата, освен, че подръчкват слабите да се бият? Трябва един да командва, за има мир. И най-добре е да командва нашият лагер.

268

Анонимен

преди 1 година

Аахаххах.Запалил се бил :)Гръмнаха го. На руснаците ще им пръскат каските отново скоро.Слава на Украйна!

267

Анонимен

преди 1 година

Реално Русия и Германия са на прицел за саботажи.Работа и в двете държави говори ,че се прави от хора които са на най добро световно ниво в света в своята дейност.

266

до Пешев

преди 1 година

Пешев да прием, че на света има само една велика сила. Как си представяш живота на останалите народи?

265

Пешев

преди 1 година

Униженията за Путин ще продължат докато го гръмнат в Кремъл. И тогава отваряме шампанското!

264

До Мариос

преди 1 година

"Сега да чакаме ли Путин да пусне атомните бомби вече от злоба и безсилие или ще позволява още да го унижават?"==>>Чакай цунамито което "Посейдон" носи към американското крайбрежие.

263

Анонимен

преди 1 година

Пълна цистерна с гориво не се взривява така!

262

Анонимен

преди 1 година

До Чоко путин е роден ве4ерта не е съвсем на патерици