88

Иван радоев

преди 1 година

Простия Киро и Кокора могат да се коалират само с обитателите на пазарджишкия затвор

87

Анонимен

преди 1 година

На ГЕРБ сега ще им е по-трудно да крадът, царството им свърши , много партии влязоха в парламента и ще им дишат зад вратът ! Но коалират ли се с ДПС , майка ни жална !

86

Анонимен

преди 1 година

Петков на амфетамини!

85

Абе

преди 1 година

Да ви имам кривогледите виждания!

84

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 83 Това е неморално , нередно . Защо да го правят , нали на ПП ще се връчи втория мандат . А ако останалите партии се обединят в една група , няма ли те да са първи на опашката

83

Зет

преди 1 година

За сега е ясно че две партии не са получили пари от тези 300мил.помощ на Путин за които се говори ,Вероятно и БсП не защото напоследък стана непослушна.Който и да състави правителство без тях ще трябва да се съобразява със ,,Спонсорството,,И води не дотам независима политика.Добре е че Путин губи войната икономически фалира и ще ръси много по малко парици.Та Кирчо и ,,Кокорчо,,Са си патриоти и водят независима свързана с Европа политика.Най доброто място за живеене е Европа и ние сме там.

82

Анонимен

преди 1 година

Няма как да няма Кокорчо Виждания и да ги казва на Кирчо! Що мислите се кокори така?!

81

Анонимен

преди 1 година

Какво следва сега. Първо, трябва да се обявят кои са депутати. После се свиква парламента. Заклеват се като депутати. Формират се парламентарни групи и примерно ПП и ДБ може да формират една обща група и като най-многобройна група, президента ще връчи на тях първия мандат за съставяне на правителство разбира се след консултация със всички парламентарни групи

80

Равнопосавеност

преди 1 година

Щом начело е човека взел дейно участие за нарязването на Р-400 и селянина русофоб то няма просто какво да се коментира повече. Всички ги знаете какво представляват. Единния залавян многократно във военни бази в България поне три пъти и зад граница още поне един път - случайност. Сигурен съм, че на всеки му се е случвало да го заловят на територията на военна база поне два три пъти, но той не е шпионин, готвача на руското посолство сигурно е!

79

Анонимен

преди 1 година

До 76...Слави не е на Радев.Но Слави Трифонов,Възраждане,Радев,Бойко Борисов, зад когото е Доган. Имат общ център.И той се нарича Кремъл.

78

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ ИНСТАЛИРАН ОТ РЕШЕТНИКОВ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА! НАЗНАЧИ НЕКАДЪРНИЦИ! СЕГА БЯГА ОТ ОТГОВОРНОСТ! НОООО ЩЕ ИЗПОЛЗВА ВРЕМЕТО ДА ЗАКУПИ ГРИПЕНИТЕ!МНОГО ДОЛТА Г А Д И Н А !СЕГА ИСКА ДА СТОИ ОТ СТРАНИ И ПАК ДА КАКАНИЖЕ КРИТИКИ! НЕКА ДА УПРАВЛЯВА! ДА ФАЛИРА ДЪРЖАВАТА ЗА ДА ВИДИМ ОЩЕ ЕДИН ПЪТ КАКВО МОГАТ КОМУНИСТИТЕ! И ДА НЕЗОБРАВЯ ДА ДОКАЖЕ КОРУПЦИЯТА НА ГЕРБ!ЧАКАМЕ ВТОРА ГОДИНА!КЪДЕ СА СДЕЛКИТЕ И КОЙ Е КОРУМПИРАН!ДА *** СЕ ОКАЖЕ НЕЩО С ГРИПЕНИТЕ!И КАКВО СТАВА С МАГИСТРАЛИТЕ?НИЩО НЕ СЕ ДОКАЗВА!

77

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА КАКТО И ВВС!СЕГА ПРИЗОВАВА ДА НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО ЗАЩОТО ИДВАТ СМЕТКИТЕ ЗА ПАРНО!ЗАЩОТО ИНФЛАЦИЯТА ГАЛОПИРА/прочетете брошури на магазини и всички цени вървят с бясна скорост/ ПОД ПРОЗОРЦИТЕ на КОГО ЩЕ БЕСНЕЯТ ТЪЛПИТЕ НА НЕДОВОЛНИТЕ ИСТИНСКИ НЕДОВОЛНИТЕ А НЕ ПЛАТЕНИТЕ ОТ ЧЕРЕПА СЪС СКЪПИТЕ ЯЙЦА ОТ ПЪТПЪДЦИ!

76

Анонимен

преди 1 година

много неприятни и крадливи

75

Мъдреца

преди 1 година

Трима агенти от тоталитарната и репресивна Дс служба имаше в Итн на Слави, а именно министър Гроздан Караджов, енергийния експерт Хиновски и Радулов Мвр. А главния стратег на президента е агента от Дс Александър Маринов с псевдонима майстора. Направете си извода, кой дърпа конците на задкулисието и цялата власт в България.

74

Мъдреца

преди 1 година

Първия които почна да плюе по редовното правителство бе президента Радев Решетников, а после неговото протеже Слави Трифонов и Итн започнаха с номерата и накрая Итн си изтеглих министрите, а депутатите им се отказаха от подкрепата на правителството. Партийте Итн и ПП са президентски проекти. Както и новия проект със участието на Стефан Янев петолъчката е президентско протеже. В дъното на цялата случваща се мръсотия е президента Радев, Бсп и Дс. Разделяй, създавайки хаос и владей старо оръжие

73

Антонии

преди 1 година

Когато партийте ПП и ДБ докажат, че не са изпаднали в зависимости от Бсп, Дс ще приемат щедрата оферта на Герб и Борисов. В противен случай при отказ ще лъсне истината, че те обслужват интересите на президента Радев Решетников и неговите токсични и кагабейски; екип и служебни правителства, както и на най старата кагабейска партия Бсп, Дс.Толкова са очевидни тези зависимости. Значи да управляват заедно с партията която окраде държавата и създаде олигархията Бсп може, а с Герб не може.

72

тук

преди 1 година

е претъпкано от гербески -драскачи

71

Анонимен

преди 1 година

Те не са канени да обявяват такива неща.

70

Анонимен

преди 1 година

Киро дръж парапета и не се занимай повече с това което не ти се отдава.Абе къде е Ленчето?

69

Стоянов

преди 1 година

Ще кажат някакви глупави условия за парлама, но в крайна сметка ПП ще се прегърнат с тези които искаха да чегъртат.Кокала не се изпуска заради кухи принципи!А най-вече защото от Козяк така им е наредено!