14

Анонимен

преди 1 година

за 13г. ГЕРБ виждаме как МВР опъва чадър дори над дрогирани камикадзета с МПС убиващи по пътя. Няма как ЕС да даде достъп до цифровите си данни на МВР , а камо ли на агентите на Путин внедрени в БГ администрацията !!!!

13

Pen

преди 1 година

Да разбирам ,че вече няма смисъл да гласувам щом някой друг съставя правителство ?

12

Анонимен

преди 1 година

Борисов не е готов на най-важното. Да признае, че през неговото управление се въведоха порочните практики при усвояването на средства от ЕС, харченото на бюджетни средства и възлагането на обществени поръчки, т.е. пандемична корупция, която е най-големия бич за България. За корупцията нито дума на обширната пресконференция, а каза и да няма персонализация. При тези условия няма как ПП да се съгласят, съгласят ли се - отиват в историята с 200 км/ч.

11

Анонимен

преди 1 година

След като по думите на Борисов, правителството на Продължаваме промяната и Да, България "счупи" държавата, защо толкова се натиска да прави коалиция с тях? Някой ще вика ли втори път майстор, който вместо да му оправи колата, я е развалил още повече?...

10

Анонимен

преди 1 година

Розовите понита да горят в ада.

9

Анонимем

преди 1 година

Дъ Бъ са най-продажните марионетки н Америка .Срам е да се наричат българи .

8

Анонимен

преди 1 година

Човекът ви каза че сте 80% де били.

7

Анонимен

преди 1 година

Намираме се насред енергийна криза и растяща инфлация, а от ДБ ми заявяват, че приоритет е да пращаме оръжия в Украйна. Хората в Карловско по всяка вероятност ще прекарат следващите години във фургони (както стана в след наводнението в Цар Калоян), ченгетата работят заедно с пътните джигити, а тези хорица поставят националните ни проблеми на заден план.

6

Българин

преди 1 година

Опа пропуснах Желю Желката, Бог да го прости нещастника. Тои участваше в унищожението на България.

5

Анонимен

преди 1 година

Какво очаквате от партия, която обяви след изборите, че цел номер едно след съставянето на правителство е да внесе проект за гласуване за изпращане на оръжия на Украйна и одобряване на ускореното й членство в НАТО по време на война? Това е показателно, че грам не им дреме за държавата (България).

4

Българин

преди 1 година

Иван Костов и Лоико Борисов, Соломон Пусито и Роската Плюнката са американските унищожители на България

3

Българин

преди 1 година

Моя дядо и прадядо са работили да я има България, помагали са им Руснаци. Аз днес като сглобите тая американска помия ще ви туря кръста и ще паля. Много жалко това искат американците да ни унищожат и да няма България. Първо евроатлантиците ще горите.

2

Пустиняк

преди 1 година

Комунисти, легайте, ша ви дерат.

1

Да ама не

преди 1 година

Няма да има правителство имаше мафиоти те го свалиха сега да си направят