80

Анонимен

преди 1 година

С УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ НЯКОЙ НАШ ПРЕДАТЕЛ НИ Е ПОДГОТВИЛ ЗА ЕДНА ЛЕКИНКА АГРЕСИЙКА ОТ СЛЕДВАЩИЯ НОБЕЛОВ ЛАУРЕАТ ЗА МИР ОТКЪМ БОСФОРА...

79

Анонимен

преди 1 година

Путин..

78

Анонимен

преди 1 година

ПРЕЗ ЦЕЛИЯ 20 ВЕК БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ Е СТРАШИЛИЩЕ НА БАЛКАНИТЕ А СЕГА СМЕ ВОЕННО ДЖУДЖЕ... ПРЕВЪРНАТА В ЕДИН СТАДИОН ХОРА ... На шесто място сред армиите на балканските страни е българската (в световната класация - 67-о място, сред членовете на НАТО - 20-то). Тя разполага с 33 хиляди войници и офицери, оборудвана е с 210 танка и 2 хиляди бронирани машини, 856 артилерийски и 192 ракетни установки.

77

Georgiev

преди 1 година

Не знам кой ще спечели и не ме интересува, но българинът със сигурност ще спечели награда за най-злобен човекоподобен, с дребна душица.

76

Анонимен

преди 1 година

Тая награда и стана пълна порнография.. Закривай!

75

Зелен наци гном

преди 1 година

се продава за зелени хартийки и накрая му дават Нобела. Що за цирк!?

74

мара белчева

преди 1 година

Мога да кажа кой няма да я спечели. Големият радетел за мир Рундю (Грийнсок) радеф - верен поддръжник на путлеръ, слуга на митрофанова, доган и пеефски.

73

Анонимен

преди 1 година

виждате ли дребните буквички спонсорирано съдържание над напиши коментар - ето така миличкият запад ни промива мозъците с абсурдната си пропаганда... само да ви кажа че както крепи украйна срещу Русия, така е крепил и Османската империя 250 години срещу нас българския народ... ВЕРВАЙТЕ ИМ! НАРОД КОЙТО НЕ СИ ЗНАЕ ИСТОРИЯТА И НЕ СИ ВЗЕМА ПОУКИ ОТ НЕЯ НЯМА БЪДЕЩЕ... НИКОГА БЪЛГАРИЯ НЕ ТРЯБВА ДА УЧАСТВА ВЪВ ВОЙНИ КАКТО УКРАИНСКИТЕ ЗОМБИТА ДА СИ РАЗСИПЕМ СОБСТВЕНАТА ДЪРЖАВА ЗА ЧУЖДИ ЦЕЛИ...

72

Анонимен

преди 1 година

От цялата тази "новина" разбрах само, че тази награда ще я връчат в Колумбия.

71

Анонимен

преди 1 година

До 88Чл. 59.(1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин.....)))))Аз съм селянин, а за нас конституцията нищо не казва!

70

Анонимен

преди 1 година

Чл. 58.(1) Гражданите са длъжни да спазват и изпълняват Конституцията и законите. Те са длъжни да зачитат правата и законните интереси на другите.

69

Анонимен

преди 1 година

Чл. 59.(1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.

68

МВР ни УБИВА

преди 1 година

МВР ЕКЗЕКУТИРАТ собственият си народ с честоти(СРС) използват най уродливи те полицаи за този вид тероризъм!

67

Трудовакъ

преди 1 година

До 7. Аааа, не само, има още много заслужили деятели: "Нортроп-Груман", "Мартин и Мариета", "Боинг", "Би Ей Ай Систъмс", "Алмаз-Антей", "Рейтиън", "Норинко" "BAE Systems", "Finmeccanica", "Обединена авиостроителна корпорация", Корпорация Тактическо ракетно въоръжение, "Уралвагонзавод", "Дженерал Дайнамикс", "Леонардо" и плеяда от десетки хиляди трудолюбиви, човеколюбиви и миролюбиви частни и държавни корпорации по целия свят, готови да се борят за мир до последния украинец на Земята...

66

678678846982

преди 1 година

Ба си пародията тия нобелови награди. Ба си пародията на демокрацията от запада също. Азербайджан нападна Армения и няма санкции няма нищо и ще купуваме газ от агресот нападащ суверенна държава. Същото е и с "Нашата култура и ценности са по добри от вашите. Приемате или няма пари". Ама ние този филм не сме ли го гледали с Османската империя? Ооооо чакай аз съм руски *** защото задавам въпроси нали? Нека безмозъчните започнат да цъкат сега.

65

Анонимен

преди 1 година

Чл. 18.(1) Подземните богатства, крайбрежната плажна ивица, републиканските пътища, както и водите, горите и парковете с национално значение, природните и археологическите резервати, определени със закон, са изключителна държавна собственост.някъде да пише в нашата украинската или която и да е конституция, че подземните богатства се дават на концесия четвърт процент на северноамерикански корпорации? тогава политиците които ги дават не са ли за в централния затвор с усилено строг режим?

64

Анонимен

преди 1 година

На Зеленски - Оскар за добре изпълнена роля - точно по сценария.

63

Анонимен

преди 1 година

Чл. 11.(1) Политическият живот в Република България се основава върху принципа на политическия плурализъм.(2) Нито една политическа партия или идеология не може да се обявява или утвърждава за държавна.РАЗБРАХТЕ ЛИ ПЛАТЕНИ И ПРОДАЖНИ НПОШЧИЦИ? ВИЕ СТЕ ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ, ЗАЩОТО СТЕ ГМО ОБРАЗУВАНИЕ, ТУМОР И БРЕМЕ, НИЕ ВИ ХРАНИМЕ ВИЕ НИ ОБИЖДАТЕ НАС БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ИДЕОЛОГИИТЕ ВИ СА СТРАННИ, ДИСКРИМИНАЦИОННИ И ПОЛУАБСУРДНИ И НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ...

62

Анонимен

преди 1 година

Тези награди отдавна са девалвирали. Идеята не е била на военолюбци да се дават. А Зеленски е такъв. Дайте му оше един милион, че не се наяде. Идиииоот.

61

Анонимен

преди 1 година

Чл. 4.(1) Република България е правова държава. Тя се управлява според Конституцията и законите на страната.(2) Република България гарантира живота, достойнството и правата на личността и създава условия за свободно развитие на човека и на гражданското общество.НПОТА МАРШ ОТ СТРАНАТА ЗАЩОТО ПРЕЧИТЕ НА НОРМАЛНИЯ ДИАЛОГ И КУЛТУРНО ОБМЕНЯНЕ НА ИДЕИ И ВЪЗГЛЕДИ В ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО. НА ЧИЯТО ДЪРЖАВА СТЕ ГРАЖДАНИ, ВОДЕТЕ СИ ДИАЛОГ В РАМКИТЕ НА НЕЙНОТО ОБЩЕСТВО И СИ РЕШАВАЙТЕ НЕЙНИТЕ ПРОБЛЕМИ...