29

Анонимен

преди 1 година

Токев лежа повече от него, а все пак, не убил човек.

28

Анонимен

преди 1 година

А присъдата за ГРАБЕЖ, а останалите случаи с наркотици и безбройните нарушения на закона за движение по пътищата и те ли са случайни, напишете колко КОЛКО РЕКИСТРИРАНИ НАРУШЕНИЯ ИМА това същество, със сигурност са над 30 регистрирани нарушения. Ако го хващат 1 от 10 пъти, това означава че поне 300 пъти досега е шофирал напушен, надрусан, неадекватен и пиян! Колко хора още трябва да убие, за да го изпратят там, където му е мястото??? Колко хора още трябва да убие тая друсалка????

27

Колко ми е жал?

преди 1 година

И този ревльо плаче, че си искал живота обратно. То и Милен и близките му си искат постарому. Също като онзи, който уби мъртво пиян и дрогиран французина. Имал жена и болна майка. То всички имаме роднини, но не убиваме хора мъртво надрусани с 200. Сещате ли се?

26

А

преди 1 година

Миличкия, направо се просълзих трябвало да го съжаляваме едва ли не Живеем в някаква абсурдна държава! Тоя трябва поне 15 години в една килия с бай Ставри да изкара!

25

Анонимен

преди 1 година

Отсъдете според закона не според колко си плаща.

24

бай брадър

преди 1 година

До ТаняТо хубаво, ама като е убил човек докато си учи за грешките добре е и близките на убития да почувстват някакво удовлетворение. Или викаш да го пуснем след 2 години за да не изостане от хайпа и да са му останали приятелчета с които да д*руса? Интересна теория. Не дай Боже да убие твой близък, че май тогава друга ще ти е песента.

23

Анонимен

преди 1 година

Превъзпитават се ХОРА, а това отвратително същество на снимката не подлежи на превъзпитание, може само да бъде изолирана от обществото доживот за да престане да разпространява наркотици и за да не убие отново. Защо не кажете, че ИМА ПРИСЪДА ЗА ГРАБЕЖ, опитал се е да ограби бензиностанция, но парите на женската му родителка са го измъкнали. Следват ДЕСЕТКИ случай на наркопартита и купони с наркотици, докато се стигне дотук. Отдавна е ясно, че от това нещо човек няма да излезе, затвор доживот!

22

Таня

преди 1 година

Смисълът от дълги присъди е точно никакъв. Водещите държави отдавно не практикуват така. Как ще се поправи за 9 години? Или за 15? Ще излезе без приятели, без пари, без нищо. Реалността ще се е променила толкова много, а той ще е толкова изостанал. Единственото, което ще направи е да стане престъпник. Целата на правосъдието не е отмъщение, както смятат повечето чукундури в България, а принцип да се превъзпита човека, да му се покажат грешките и да се работи с него за да стане пълноценен и полезе

21

Анонимен

преди 1 година

Тоя лъже като Кировец

20

Анонимен

преди 1 година

Долен наркоман,колкото и да лежи,все ще бъде малко!!!!!

19

Анонимен

преди 1 година

Не само сърцето му е чисто. И съвестта му е чиста - не е употребявана!

18

Анонимен

преди 1 година

+10 десет години към присъдата за наглост и лицемерие!

17

Анонимен

преди 1 година

Този наркоман и убиец на всичко отгоре е и нагъл - присъдата трябва да се увеличи!!Трябваше отдавна да е в затвора!

16

Иван

преди 1 година

Колко трябва да е нагъл човек, за да говори подобни безсмислици. Отнел е съзнателно човешки живот като е седнал надрусан и е карал бясно. Защо трябва съдът да бъде снизходителен? Имаме умишлено убийство. В Германия например в закона е записано, че ако някой е участвал в гонка с кола и е предизвикал ПТП се води предумишлено убийство. В България сме много по-меки... защо? С какво сме по-долу от немците?

15

Веселина

преди 1 година

Мдам...за негов лош късмет пък, точно Милен Цветков да убие. И сега ще трябва да го лежи. Ако беше убил някой непознат - ама сега - тенденциозно било. Не го е срам. Човешки живот е това.

14

Аз разкаяние

преди 1 година

не виждам. Виждам само някакво мамино сВинче, което е свикнало всичко да му се прощава. Какво си говори с Господ си е негова работа. Но има и човешки закони и те също трябва да бъдат спазвани. Може да се разкайва колкото си иска, обаче в затвора и поне в продължение на 20 години.

13

Анонимен

преди 1 година

Разкайването ти няма да върне мъртвия.Преди да убиеш трябва да мислиш,после е късно.Невинните жертви отнесоха последствията от наркоманската ти пристрастеност.

12

Анонимен

преди 1 година

15 години и пак ще излезе на свобода. А Милен, дали ще види живот отнякъде? А близките му, децата му?

11

Анонимен

преди 1 година

Щял да си носи кръста! Ами носи го, то това ти е кръста, дето уби човека!

10

Анонимен

преди 1 година

Ако не е карал под въздействието на наркотици е още по-лошо. Значи напълно съзнателно е карал с бясна скорост и напълно съзнателно не е спрял навреме и е убил Цветков